Jsem škrt ...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
15.1.18 20:03
@Petruna21 píše:
Tak nám zatím neřekli jelikož dnes jsem byla na 1.screeningu a je to pěkná stydlivka nic neukázalo :lol: ale já si to myslím že to bude kluk :lol: když to beru podle babských rad tak pleť mám čistou bez jakéhokoliv pupínku a jím pořád slané :D tak uvidíme necháme se překvapit :P

To já měla taky a navíc břicho do špičky, u obou těhu, akorát jedno byla holka ;) Jak jsem psala minule, držím palce ať se splní přání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
15.1.18 20:08
@Borůvka1990 píše:
To já měla taky a navíc břicho do špičky, u obou těhu, akorát jedno byla holka ;) Jak jsem psala minule, držím palce ať se splní přání :palec:

Už jsem se smířila s tím že to bude kluk :) dnes se mi ulevilo že je vše v pořádku tak že už mi je to jedno :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.1.18 20:38
@Petruna21 píše:
Už jsem se smířila s tím že to bude kluk :) dnes se mi ulevilo že je vše v pořádku tak že už mi je to jedno :andel:
:dance: To je nejdůležitější, že je vše v pořádku :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
15.1.18 20:40
@Borůvka1990 píše: :dance: To je nejdůležitější, že je vše v pořádku :dance:

To určitě :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25081
15.1.18 20:44
@Petruna21 píše:
Tak nám zatím neřekli jelikož dnes jsem byla na 1.screeningu a je to pěkná stydlivka nic neukázalo :lol: ale já si to myslím že to bude kluk :lol: když to beru podle babských rad tak pleť mám čistou bez jakéhokoliv pupínku a jím pořád slané :D tak uvidíme necháme se překvapit :P

Tak si to už nenech říct ;)
Já bych podle babských rad měla 3 kluky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.1.18 20:46
@Petruna21 píše:
To určitě :) :andel:
:mavam:
@Aries6 píše:
Já bych podle babských rad měla 3 kluky ;)

Já taky a jednou dvojčata :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
15.1.18 20:47
@Aries6 píše:
Já bych podle babských rad měla 3 kluky ;)

Tak my by jsme to chtěli vědět tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25081
15.1.18 20:49
@Borůvka1990 píše:
Já taky a jednou dvojčata :lol: :mavam:

Tak to já od pár lidí u každého těhotenství :zed: To byla jedna z mála věcí, co mě fakt sr.la.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16336
15.1.18 20:58
@chs.jasmin píše:
No pokud ti to vyhovuje? My takto žili 6let. Do práce, domů, do práce, domů. Našetřili jsme na základ hypoteky a rekonstrukci domu. Ale zpětně hodnotíme, že jsme žili jak ve vakuu, nějak se nám ty roky slévají do jednoho (co jsme který rok vůbec dělali? :think:). Zpětně si říkám, že jsme se měli i bavit.
Ale pokud ti to vyhovuje… :-)

Tak to je presne. Take jsem takto zila sest let, ale z musu, ne z vlastniho rozhodnuti. Osizene jidlo, levne obleceni, lidi me chvalili, jaka jsem skromna. A ja mela posledni dve stovky do konce tydne. Je pravda, ze kolegove/sousedi pak obdivovali, zeuz mame splaceno a auto svoje, ale nejlepsi roky :mrgreen: jsem skudlila, jak moje babicka za valky a roky splynuly. Uz se k tomu nechci vracet a spise jen tak, ze uz muzu, koupim i veci jen pro radost a pobaveni. Treba jako velky ohnostroj od Krupicky. Tisice vyleti do nebe a ja ma radost. Protoze uz muzu. Jinak ja si neumim predstavit, byt hezky oblecena a obuta za 6000 za rok, neverim, ze lze za tyto poridit reprezentativni satnik a botnik, a to nejsem proti sekacum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.1.18 21:08
@Petruna21 píše:
Tak my by jsme to chtěli vědět tak uvidíme :)

Když to nebude tajný, tsk se pochlubíš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.1.18 21:14
@Aries6 píše:
Tak to já od pár lidí u každého těhotenství :zed: To byla jedna z mála věcí, co mě fakt sr.la.

Mě to nenaštvalo, takovýhle věci ne ;) Jednou v letním horku jsem dostala chuť na ledovou fantu (normálně jsem tyhle lepidla nepila a ani teď nepijem), tak jsem si jí ve městě koupila a jistá členka rodiny na mě vyletěla s kecama jak je fanta jedovatá a nezdravá :zed: No v tu chvíli mi proletěla hlavou myšlenka, jestli si nechat zajít chuť a tu plechovku použít místo šutru :mrgreen: Nakonec jsem jí taktně řekla; Ty už jdi taky do (_!_) a starej se o svoje děti a zdraví :lol: No, je fakt, že od tý doby mi ani manžel neřekl že jsou tři čabajky (domácí pálivý) nezdravý :P :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25081
15.1.18 21:20
@Borůvka1990 píše:
Mě to nenaštvalo, takovýhle věci ne ;) Jednou v letním horku jsem dostala chuť na ledovou fantu (normálně jsem tyhle lepidla nepila a ani teď nepijem), tak jsem si jí ve městě koupila a jistá členka rodiny na mě vyletěla s kecama jak je fanta jedovatá a nezdravá :zed: No v tu chvíli mi proletěla hlavou myšlenka, jestli si nechat zajít chuť a tu plechovku použít místo šutru :mrgreen: Nakonec jsem jí taktně řekla; Ty už jdi taky do (_!_) a starej se o svoje děti a zdraví :lol: No, je fakt, že od tý doby mi ani manžel neřekl že jsou tři čabajky (domácí pálivý) nezdravý :P :jazyk:

Mě to vadilo. Z postavy mám mindrák už od dětství a všechny matky okolo břicho nikde nic a já ty balony :zed: Mě hlavně přišlo, že konkrétně jedna mi to říkala snad naschvál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
15.1.18 21:31
@Borůvka1990 píše:
Když to nebude tajný, tsk se pochlubíš :pankac:

Určitě se pochlubím :P zda budu mít frndu nebo pindíka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 12:25
@Aries6 píše:
Mě to vadilo. Z postavy mám mindrák už od dětství a všechny matky okolo břicho nikde nic a já ty balony :zed: Mě hlavně přišlo, že konkrétně jedna mi to říkala snad naschvál.

Tak jí taky okomentuj postavu a máš to :P

@Petruna21 píše:
Určitě se pochlubím :P zda budu mít frndu nebo pindíka :dance:
:P Nebo oboje :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.1.18 16:03
@Borůvka1990 píše: :P Nebo oboje :dance:

No oboje ne :lol: z toho jsem též měla strach že to budou dvojčátka pak se mi ulevilo bych se asi zbláznila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat