Jsem škrt ...
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Petruna21 píše:
Tak nám zatím neřekli jelikož dnes jsem byla na 1.screeningu a je to pěkná stydlivka nic neukázaloale já si to myslím že to bude kluk
když to beru podle babských rad tak pleť mám čistou bez jakéhokoliv pupínku a jím pořád slané
tak uvidíme necháme se překvapit
To já měla taky a navíc břicho do špičky, u obou těhu, akorát jedno byla holka
Jak jsem psala minule, držím palce ať se splní přání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
To já měla taky a navíc břicho do špičky, u obou těhu, akorát jedno byla holkaJak jsem psala minule, držím palce ať se splní přání
Už jsem se smířila s tím že to bude kluk
dnes se mi ulevilo že je vše v pořádku tak že už mi je to jedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Už jsem se smířila s tím že to bude klukdnes se mi ulevilo že je vše v pořádku tak že už mi je to jedno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:To je nejdůležitější, že je vše v pořádku
To určitě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Tak nám zatím neřekli jelikož dnes jsem byla na 1.screeningu a je to pěkná stydlivka nic neukázaloale já si to myslím že to bude kluk
když to beru podle babských rad tak pleť mám čistou bez jakéhokoliv pupínku a jím pořád slané
tak uvidíme necháme se překvapit
Tak si to už nenech říct ![]()
Já bych podle babských rad měla 3 kluky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
To určitě![]()
@Aries6 píše:
Tak si to už nenech říct
Já bych podle babských rad měla 3 kluky
Já taky a jednou dvojčata
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 píše:
Tak si to už nenech říct
Já bych podle babských rad měla 3 kluky
Tak my by jsme to chtěli vědět tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Já taky a jednou dvojčata![]()
Tak to já od pár lidí u každého těhotenství
To byla jedna z mála věcí, co mě fakt sr.la.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin píše:
No pokud ti to vyhovuje? My takto žili 6let. Do práce, domů, do práce, domů. Našetřili jsme na základ hypoteky a rekonstrukci domu. Ale zpětně hodnotíme, že jsme žili jak ve vakuu, nějak se nám ty roky slévají do jednoho (co jsme který rok vůbec dělali?). Zpětně si říkám, že jsme se měli i bavit.
Ale pokud ti to vyhovuje…
Tak to je presne. Take jsem takto zila sest let, ale z musu, ne z vlastniho rozhodnuti. Osizene jidlo, levne obleceni, lidi me chvalili, jaka jsem skromna. A ja mela posledni dve stovky do konce tydne. Je pravda, ze kolegove/sousedi pak obdivovali, zeuz mame splaceno a auto svoje, ale nejlepsi roky
jsem skudlila, jak moje babicka za valky a roky splynuly. Uz se k tomu nechci vracet a spise jen tak, ze uz muzu, koupim i veci jen pro radost a pobaveni. Treba jako velky ohnostroj od Krupicky. Tisice vyleti do nebe a ja ma radost. Protoze uz muzu. Jinak ja si neumim predstavit, byt hezky oblecena a obuta za 6000 za rok, neverim, ze lze za tyto poridit reprezentativni satnik a botnik, a to nejsem proti sekacum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Tak my by jsme to chtěli vědět tak uvidíme
Když to nebude tajný, tsk se pochlubíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 píše:
Tak to já od pár lidí u každého těhotenstvíTo byla jedna z mála věcí, co mě fakt sr.la.
Mě to nenaštvalo, takovýhle věci ne
Jednou v letním horku jsem dostala chuť na ledovou fantu (normálně jsem tyhle lepidla nepila a ani teď nepijem), tak jsem si jí ve městě koupila a jistá členka rodiny na mě vyletěla s kecama jak je fanta jedovatá a nezdravá
No v tu chvíli mi proletěla hlavou myšlenka, jestli si nechat zajít chuť a tu plechovku použít místo šutru
Nakonec jsem jí taktně řekla; Ty už jdi taky do (_!_) a starej se o svoje děti a zdraví
No, je fakt, že od tý doby mi ani manžel neřekl že jsou tři čabajky (domácí pálivý) nezdravý
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Mě to nenaštvalo, takovýhle věci neJednou v letním horku jsem dostala chuť na ledovou fantu (normálně jsem tyhle lepidla nepila a ani teď nepijem), tak jsem si jí ve městě koupila a jistá členka rodiny na mě vyletěla s kecama jak je fanta jedovatá a nezdravá
No v tu chvíli mi proletěla hlavou myšlenka, jestli si nechat zajít chuť a tu plechovku použít místo šutru
Nakonec jsem jí taktně řekla; Ty už jdi taky do (_!_) a starej se o svoje děti a zdraví
No, je fakt, že od tý doby mi ani manžel neřekl že jsou tři čabajky (domácí pálivý) nezdravý
![]()
Mě to vadilo. Z postavy mám mindrák už od dětství a všechny matky okolo břicho nikde nic a já ty balony
Mě hlavně přišlo, že konkrétně jedna mi to říkala snad naschvál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Když to nebude tajný, tsk se pochlubíš
Určitě se pochlubím
zda budu mít frndu nebo pindíka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 píše:
Mě to vadilo. Z postavy mám mindrák už od dětství a všechny matky okolo břicho nikde nic a já ty balonyMě hlavně přišlo, že konkrétně jedna mi to říkala snad naschvál.
Tak jí taky okomentuj postavu a máš to ![]()
@Petruna21 píše:
Určitě se pochlubímzda budu mít frndu nebo pindíka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:Nebo oboje
No oboje ne
z toho jsem též měla strach že to budou dvojčátka pak se mi ulevilo bych se asi zbláznila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit