Jsem škrt ...
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Evulina Nj, ale přece je nse chceš sobě i chlapovi líbit, člověk by přece měl být i doma upravený, ne jen před cizíma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani píše:
@Evulina Nj, ale přece je nse chceš sobě i chlapovi líbit, člověk by přece měl být i doma upravený, ne jen před cizíma
No, jak znám muže, tak by asi na to neřekl nic jakože mi to sluší, řekl by možná jenom „no vidíš a stálo to jenom stovku“, ale příště už by neřekl ani slovo, kdybych šla k normální kadeřnici za těch šest stovek..
Jen mít na to odvahu no.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Jó no![]()
vždy musí mít všechno HNED a pak ho to za měsíc omrzí to samé že chce PlayStation 4 limitovanou edici a že na to potřebuje plno her ty hry na to jsou drahé jedna 1500,– máme jich doma 9
a myslíš že to hraje? Ne nehraje hrál to tak měsíc co si ho koupil ale tak důležité je že ho potřeboval a teď se na něj práší
![]()
Jó přesně!!! Můj muž zase nakoupil za 60tisíc dily na veterána, taky HNED HNED budu na tom dělat a co myslíš, na veterána i díly se jenom práší
Holky ty drahý boty aspoň nosej
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani jj, je to v pohodě, mám ho ráda. Ale legraci si z toho děláme, to jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Jó přesně!!! Můj muž zase nakoupil za 60tisíc dily na veterána, taky HNED HNED budu na tom dělat a co myslíš, na veterána i díly se jenom práší![]()
![]()
![]()
Přesně tak
od té doby co koupil díli na tom dělal 2× ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Jó přesně!!! Můj muž zase nakoupil za 60tisíc dily na veterána, taky HNED HNED budu na tom dělat a co myslíš, na veterána i díly se jenom práší![]()
![]()
![]()
Jo tak to jóóó, nosíme boty poctivě každý den (když jiné nemáme a nebarefoot jsme rozprodaly nebo daly na charitu
). A na mlýnku melu tak 3-5× týdně, takže taky nazahálí.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Přesně tak![]()
od té doby co koupil díli na tom dělal 2×
Tak to je lepší, u nás zvládnul díly jenom vybalit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
Jo tak to jóóó, nosíme boty poctivě každý den (když jiné nemáme a nebarefoot jsme rozprodaly nebo daly na charitu). A na mlýnku melu tak 3-5× týdně, takže taky nazahálí..
A o tom to je, hlavně že maj kecy, když si ženská koupí něco drahýho
Jenže ženská to aspoň používá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Tak to je lepší, u nás zvládnul díly jenom vybalit![]()
Tady taky neboj
to se rozhoupal po půl roce a šel na garáž a tam to montoval sem taky čuměla jako puk
![]()
Jo máš pravdu my boty poslušně nosíme
Oni musejí mít vše hned ale pak jim to trvá další rok než se k něčemu odhodlají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Tady taky nebojto se rozhoupal po půl roce a šel na garáž a tam to montoval sem taky čuměla jako puk
![]()
Jo máš pravdu my boty poslušně nosímeOni musejí mít vše hned ale pak jim to trvá další rok než se k něčemu odhodlají
Přesně. A my jen tiše přihlížíme a prostě víme, jak to dopadne. Nebo spíš nedopadne
Za chvíli jaro a můj se začne shánět po nejlepší drůbeži na trhu, marně mu říkám že to sežere liška, nedá si říct. Jako každý rok budeme krmit lesní dravce za tisíce
A veterán? Ten nebude za rok, leda až bude v důchodu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Přesně. A my jen tiše přihlížíme a prostě víme, jak to dopadne. Nebo spíš nedopadneZa chvíli jaro a můj se začne shánět po nejlepší drůbeži na trhu, marně mu říkám že to sežere liška, nedá si říct. Jako každý rok budeme krmit lesní dravce za tisíce
A veterán? Ten nebude za rok, leda až bude v důchodu
![]()
Komické je jak jsme na tom vlastně úplně stejně
my teda nekupujeme drůbež to akorát naši a jeden čas nám to taky kradli káňata
ale teď slýchám jak se těší na jaro, léto že bude jezdit na motorce on jí ještě nemá opravenou ale už na ní bude jezdit zajímavý
když sem mu říkala že na tom jezdit nebude mi říkal ale prosím tě budu jel na ní 2× a něco se na ní vysral*
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
Chci sem napsat svůj problém, neb začínám poslední dobou cítit, jak se vymykám “normálu”… Je mi 23, pracuji, práci i plat mám dobrý. 2 roky žiji s partnerem v domácnosti. Moje měsíční utrata za sebe samotnou činí 500-1000 - ale to maximálně Kč. Do toho počítám telefon, kafíčka, zábavu, oblečení. Je mi líto za cokoliv dát peníze. Jsem hezká holka, spousta lidi ocení můj styl oblékání, umím si nakoupit oblečení pěkně i levně, nebo si jednou za delší čas koupím něco dražšího… umím se namalovat i upravit. Nicméně, je mi líto vyhazovat peníze i za toto, hrozně se vždy přemlouvám, ze přeci jednou za čas si mohu udělat radost, jednou za čas mohu zajít s kamarády někam apod. Dnes už mi řekl i můj přítel, ze jsem poměrně extrém. Potkala jsem totiž dnes moji sestřenici, umělý rasy, nehty, hodně kouří a tak, a stěžovala si, jak žije v výplaty k výplatě. Načež já, že já si min 10 tisíc měsíčně odložím, teď začínám splácet krásný byt na hypotéku, ale stejně 8-10K měsíčně na stranu dám. Říkám si, zda jsem opravdu takový extrém, když denodenně přijdu z práce, umyji byt a pak si sednu a něco si studuji a defakto se nebavím…
Díky za názory.![]()
Mám to podobně, v dlouhodobém hledisku jsem moc spokojená, když je potřeba nějaký větší výdaj (rozbitý spotřebič), tak mám vždycky kam sáhnout a nestresuje mě to. Je to o sebedisciplíně, která se dá naučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
@Evulina Já bych třeba nedokázala přítelovi lhát o ceně nebo mu to vůbec neříctjen že my jsme s přítelem stejný on si taky rád kupuje různé věci do auta, motorku, pc apob a že jsou to kolikrát pálky
to je mu zase jebn* a musí to mít hned
např. s motorkou jednoho dne ráno si usmyslil že by chtěl zas motorku začali jsme hledat ten den jsme pro ní jeli ještě do Prahy a stála 17 000,– holky mě omývali myslela jsem že zkolabuji za motorku tolik peněz radši si koupím boty
![]()
![]()
tak 17 je ještě dobrý, u nás to bylo 140 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iiiv píše:
tak 17 je ještě dobrý, u nás to bylo 140
No 17 000,– byla koupě ale plno dalších věcí do toho kupoval nových a bůhví co ještě
i tak je to děsný. Ty chlapy si vždy něco vymyslí a to stojí za to
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Komické je jak jsme na tom vlastně úplně stejněmy teda nekupujeme drůbež to akorát naši a jeden čas nám to taky kradli káňata
ale teď slýchám jak se těší na jaro, léto že bude jezdit na motorce on jí ještě nemá opravenou ale už na ní bude jezdit zajímavý
![]()
když sem mu říkala že na tom jezdit nebude mi říkal ale prosím tě budu jel na ní 2× a něco se na ní vysral*
![]()
Jj, máme to stejně
Oba mají velký oči a spoustu řečí
Já teď taky poslouchám jak na jaře namontuje díly a v létě bude jezdit
už ho vidím
Jsem mu dneska řekla, z legrace, že si koupím meďoura (ojetýho samozřejmě) a co myslíš on
Dvě hodiny čučel do pc, okukoval meďoury a asi propukla nová láska k nové věci
Jasně že ho nekoupí. Ale bude příjemná změna neposlouchat řeči o zvířatech a veteránu, teď budu poslouchat řeči o rozdílech v obsahu u mercedesů, výkonech v motoru atd
Napříště musím vymyslet záživnější téma
Hrál si s klukem s legem a slyším jak mu říká, nekoupíme si mercedes? A kluk jak vypadá? On mu nějaký ukázal a kluk; jó tím jezděj cikáni, viď tati? Přísahám, já byla mrtvááá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit