Jsem škrt ...
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@berďana píše:![]()
![]()
Horší bude, až jim docvakne, že jsem nekecala jenom o Ježíškovi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berďana píše:
@Borůvka1990
Tak to uz asi neprezijes![]()
Jj
Dělám jim krásný dětství, Ježíšek, poklady, pověsti, zakletý princezny, víly a skřítci v lese… Jen o čertech jsem jim řekla pravdu. No, až zjistí že kecám i o tom, že u sebe nemívám peněženku, tak si budu moct koupit za uškudlený peníze rakev
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
JjDělám jim krásný dětství, Ježíšek, poklady, pověsti, zakletý princezny, víly a skřítci v lese… Jen o čertech jsem jim řekla pravdu. No, až zjistí že kecám i o tom, že u sebe nemívám peněženku, tak si budu moct koupit za uškudlený peníze rakev
![]()
Já klukovi řekla, že čerti neexistují a pořád mi nevěří… Je mu 7 a bojí se jich jak čert kříže ![]()
- Citovat
- Upravit
@berďana píše:
@Borůvka1990
No pak ti spis ani ten uskudleny peniz nezbyde
No, možný to je
Učím je skromnosti, tak to nemá snadcopačný efekt a nebudou v budoucnu, až mě prokouknou rozhazovat
Ale ze svýho ať si rozhazujou ![]()
@lucenka píše:
Já klukovi řekla, že čerti neexistují a pořád mi nevěří… Je mu 7 a bojí se jich jak čert kříže
U nás pochybuje holka, kluk mi to věří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to zas tak, je mi líto vyhazovat peníze za zábavu. Taky si umím dopřát, jen se neumím jaksi úplně bavit… Je mi líto kupovat si jidlo v restauraci, když si ho doma udělám za polovic. Je mi líto jít na pivo, když se pokaždé řeší to samé, je mi líto utrácet za sminky, kaderniky apod…
Než ty hospody, bowlingy apod radši večer doma sedím a pracuji, momentálně se učím na státní překladatelskou zkoušku z němčiny, připravuji se na jeden kurz, který mi v mem oboru (business a finance) velmi pomůže…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Není to zas tak, je mi líto vyhazovat peníze za zábavu. Taky si umím dopřát, jen se neumím jaksi úplně bavit… Je mi líto kupovat si jidlo v restauraci, když si ho doma udělám za polovic. Je mi líto jít na pivo, když se pokaždé řeší to samé, je mi líto utrácet za sminky, kaderniky apod…
Než ty hospody, bowlingy apod radši večer doma sedím a pracuji, momentálně se učím na státní překladatelskou zkoušku z němčiny, připravuji se na jeden kurz, který mi v mem oboru (business a finance) velmi pomůže…
No a jak se tedy vídáš s kamarády? Aspoň doma nebo je ti líto „vyhazovat“ peníze za pohoštění (nebo dárek)? Já se taky před dětmi (i teď) často na něco připravovala, ale na kamarády a věci co mě baví (no to byly teda často i ty kurzy a jazykové věci) jsem si čas našla. Pro mě je tedy i příšerná představa furt být jenom zavřená doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak že sama sebe zanedbáváš? Když nejdeš ani ke kadeřnici ani si nekupuješ líčení?
ale jednou člověk musí přeci si udělat radost. A upřímně já si moc ráda zajdu do restaurace a nechám si to hezky přínést až pod nos.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Tak že sama sebe zanedbáváš? Když nejdeš ani ke kadeřnici ani si nekupuješ líčení?ale jednou člověk musí přeci si udělat radost. A upřímně já si moc ráda zajdu do restaurace a nechám si to hezky přínést až pod nos..
To já taky, s mým mužem milujeme dobré jídlo
Navíc ne všechno si připravíš doma (nebo se s tím nechceš patlat) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak to už záleží jaké jsi povahy, asi jsi introvert a máš raději svůj klid…
To chápu, taky na to moc nejsem, ale občas je potřeba si orazit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Tak že sama sebe zanedbáváš? Když nejdeš ani ke kadeřnici ani si nekupuješ líčení?ale jednou člověk musí přeci si udělat radost. A upřímně já si moc ráda zajdu do restaurace a nechám si to hezky přínést až pod nos..
Tak já si líčení téměř nekupuj, u kadeřnice jsem byla naposledy v únoru a zanedbaně si nepřijdu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Wani píše:
To já taky, s mým mužem milujeme dobré jídloNavíc ne všechno si připravíš doma (nebo se s tím nechceš patlat)
Přesně tak neříkám že jsem v restauraci denně ale občas fakt ráda zajdu a nechám si udělat něco dobrého a plno jídla si sice doma uděláš ale nikdy to nechutná jako od nich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ke kadeřnikovi nechodím, barvu mám tmavě hnědou a zastrihne mi je babička
Malovatkasi koupím jednou za půl roku - moc se nemaluji, vydrží mi dlouho…
Když jsem měla narozeniny, připravila jsem kamarádům bohaté pohoštění a třeba před Vánoci u nás byli, koupila jsem svarak pro všechny, dala cukroví apod…
- Citovat
- Upravit
@Petruna21 píše:
Přesně tak neříkám že jsem v restauraci denně ale občas fakt ráda zajdu a nechám si udělat něco dobrého a plno jídla si sice doma uděláš ale nikdy to nechutná jako od nich
No právě, můj muž tedy výborně vaří, je to jeho koníček, ale některá jídla se doma špatně dělají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit