Jsem škrt ...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
11.1.18 00:05
@berďana píše:
Z jakeho duvodu jsi anonym? A jako anonym si dovolis napsat, ze je zakladatelka vyžírka? :cert: :cert: :cert:

Prostě závidí, a ještě se za to stydí ;) Rozhazuje po diskotékách a pak má vysoko do žlabu :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
11.1.18 00:06
@Borůvka1990 píše:
Tak si to nevyčítej, ne? :nevim: Vždyť je utrácení v pořádku, pokud Tě naplňuje, dělá to Tobě i manželovi radost :palec: Mě se boty líbí, to jo, ale zkrátka nemám z drahých věcí radost, no… :? Mě udělá radost opáskovaný štos kaček :oops: :oops: :oops:

To ano ale kolikrát by se mi vážně hodilo umět šetřit a říct si třeba tak ten to měsíc DOST! Ale já to neumím a nejde mi to :roll: ono je sice moc hezké si koupit co ten člověk chce ale taky je dobré si umět říci NE a to já zkrátka neumím i když sem si myslela že mi to jde :oops: :lol: ale teď nás to přejde čekáme mimčo tak že vše se bude točit okolo mimča tak se to třeba neučím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
11.1.18 00:09
@Anonymní píše:
To bereš asi pěkné peníze když za byt a tím že zvládáš odložit tolik -celkem 20.000…a jídlo platí kdo? Asi jsi pěkná vyžírka, jelikož za jídlo co člověk sni dá minimálně 6tisic.Takovou nudu si neumím představit, že přijdu domů a už nic nedělám. My o víkendu chodíme alespoň pařit, či na výlet, kde se placeném přes kapsu, ale proč se ve věku 22 a 25let nebavit. Život není věčně :dance: popremyslej jestli jen neprezivas místo toho aby jsi žila!

Proč vyžírka?? 8o Právě že zakladatelku obdivuji že dokáže šetřit a vyjde i z takovou částkou chtěla bych to taky umět. Ano člověk si má umět užít život ale někdo si ho užíva aniž by potřeboval k tomu hromadu prachů a to je potom teprve život a věř že si to ten člověk užije mnohem víc než ten co ty peníze má.. ;) a nadávat do vyžírek pod anonymem to je skvělý :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.1.18 00:11
@Borůvka1990 píše:
Tak si to nevyčítej, ne? :nevim: Vždyť je utrácení v pořádku, pokud Tě naplňuje, dělá to Tobě i manželovi radost :palec: Mě se boty líbí, to jo, ale zkrátka nemám z drahých věcí radost, no… :? Mě udělá radost opáskovaný štos kaček :oops: :oops: :oops:

A tak to já si třeba dražší boty koupím… když mám pocit, že vydrží i chůzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.1.18 00:13
@Janli píše:
Hele, chlubíš se nebo si stěžuješ?

To mě taky napadlo. A ještě, jestli zakladatelka nekupuje žádné jídlo? My prožereme docela hodně, dokonce když jsem bydlela sama, dávala jsem za jídlo nemalou částku. Nebo má prostě tak velkou, záviděníhodnou výplatu. Mimochodem, taky jsem škrt, neutrácím za blbosti, ale s rodičovským příspěvkem žiju „od výplaty k výplatě“. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 00:16
@Borůvka1990 píše:
Prostě závidí, a ještě se za to stydí ;) Rozhazuje po diskotékách a pak má vysoko do žlabu :jazyk: :jazyk: :jazyk:

Tys na to přišla :palec:. Me to jenom pekne nastvalo vis? Urazi ji a pritom se schovava za anonym. To umi každej b.bec. To jsou dneska lidi ty jo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
11.1.18 00:20
@berďana píše:
Tys na to přišla :palec:. Me to jenom pekne nastvalo vis? Urazi ji a pritom se schovava za anonym. To umi každej b.bec. To jsou dneska lidi ty jo. :mavam:

A nebo taky dělá HRDINKU a přitom je to úplně pravý opak ale napsala jen aby se zviditelnila ani by mě to nepřekvapilo když je to pod anonymem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 00:24

@Petruna21
Jo, treba zrovna hleda v peněžence drobný na rohlik a tady si jen honí ego :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
11.1.18 00:27

@berďana Vše je možné :dance: ani by mě to nepřekvapilo :). Ba naopak obdivuji zakl. že umí tak to šetřit já to totiž nezvládám a chtěla bych to umět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.1.18 00:48

Já teda když potřebuju šetřit, tak do té hospody s kamarády jdu, ale moc si tam toho nekoupím. Nějak nechápu se s nimi vidět 1× měsíčně jen proto, abys ušetřila. To je vlastně ani vidět nechceš, ne? Nesnáším slovo „bavit se“, to není potřeba, ale život by se měl normálně prožít, ne sedět doma abych náhodou něco neutratila :nevim:.
Jestli ti to vyhovuje, proč ne, ale pozor ať ti to nenabourá vztah, opravdu to není úplně bežné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 00:58
@Petruna21 píše:
@berďana Vše je možné :dance: ani by mě to nepřekvapilo :). Ba naopak obdivuji zakl. že umí tak to šetřit já to totiž nezvládám a chtěla bych to umět :lol:

Ja tě chápu. Také to tak prostě neumím. Vždycky si říkám, že se polepším, ale pak… :mrgreen:. Asi jí to začnu závidět :nevim: :mrgreen:. 500 - 1000 spotřeba za měsíc :think: to je u mě nemožný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
11.1.18 01:02
@berďana píše:
Ja tě chápu. Také to tak prostě neumím. Vždycky si říkám, že se polepším, ale pak… :mrgreen:. Asi jí to začnu závidět :nevim: :mrgreen:. 500 - 1000 spotřeba za měsíc :think: to je u mě nemožný :roll:

I u mě je to nemožné :roll: jenom těch 500 dám skoro každý měsíc za nehty :oops: to že se polepším si říkám už sakra dlouho :lol: jenom kolik dáme za jídlo 8o chtěla bych to naučit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 01:09

@Petruna21
Asi k ni pujdem do kurzu. Ty, ale ja si myslim, ze me by to znicilo. Ja bych tak zit nemohla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.1.18 06:00
@EmmaAnna píše:
Asi si tak byla vychovávaná nebo to máš v hlavě. A vyhovuje ti to?

vypadá to že ano.Jen si cizími názory potřebuje svůj stav potvrdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
11.1.18 06:29
@Petruna21 píše:
@Borůvka1990 Holky jak vy to děláte :think: :think: My s přítelem rádi utrácíme oba co se týče věcí i blbostí tudíž musíme mít PlayStation a musíme mít tam to a užíváme si to na co pak jsou ty peníze a celý ten život když si neuděláte pořádnou radost? :nevim: Neříkám že utrácíme jako extrémně ale když se nám líbí boty za 3500,– tak si je koupíme když na ně máme. A obdivuji tě s těmi boty já jich mám tolik že ani všechny neunosim :roll:Ale máte můj obdiv! Chtěla bych to taky umět šetřit ale zatím se mi to moc teda vůbec nedaří :oops:

A jak dlouho ti ty nove boty delaji radost, pokud jich mas tolik? Neni lepsi mit tech paru par a boty nosit casteji? Nebudou ti pak tu radost delat casteji? Nemam problem si koupit boty v jakekoli hodnote, ale mam problem si koupit stejny druh bot. Proste druhe boty na behani bych si nekoupila, pokud ty prvni jsou v dobrem stavu. A neni to o tom, ze bych si nedelala radost, ja mam tak nejak trvalou radost a to, ze za par let nebudeme mit na dome zastavni pravo smluvni, ze se nemusim bat o zaopatreni deti do zacatku samostatneho zivota apod, to me vyslovene tesi. Ja uprimne nechapu to ziti od vyplaty k vyplate, pokud se nejedna o extra nizkoprijmove obcany, kteri opravdu bohuzel nemaji z ceho setrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat