Jsem škrt ...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
11.1.18 11:50

@Petruna21
Tak tomu nevěř, budeš kupovat i sobě :P :P Já myslela spíš že si uspoříš železnou rezervu, přece nechceš dopadnout jako některé holky, co tu zakládají diskuzi o tom, že zdrhají od chlapa a mají holou zadnici ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
11.1.18 11:53

@Borůvka1990 Nééé to určitě ne :) tak nikdy nechci dopadnout. Začnu se pokoušet šetřit snad mi to konečně půjde :roll: No možná asi budu ale chtěla bych to hoooodně omezit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
11.1.18 11:55
@Petruna21 píše:
@Borůvka1990 Nééé to určitě ne :) tak nikdy nechci dopadnout. Začnu se pokoušet šetřit snad mi to konečně půjde :roll: No možná asi budu ale chtěla bych to hoooodně omezit :)

Ono pak fakt přijde uvědomění si, že se budeš muset zvládnout postarat o dítě v jakékoliv situaci ;) Což bez peněz jde těžko ;) A nastat může jakákoliv situace, co si budem povídat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
11.1.18 11:57
@Borůvka1990 píše:
Ono pak fakt přijde uvědomění si, že se budeš muset zvládnout postarat o dítě v jakékoliv situaci ;) Což bez peněz jde těžko ;) A nastat může jakákoliv situace, co si budem povídat ;)

To každopádně :) naštěstí přítel vidělává krásně peníze tak že vím že v tom problém určitě nebude ale člověk nikdy neví. A hlavně nebudu brát tolik na kolik jsem byla zvyklá tak že to bude taky změna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
11.1.18 12:03
@Petruna21 píše:
To každopádně :) naštěstí přítel vidělává krásně peníze tak že vím že v tom problém určitě nebude ale člověk nikdy neví. A hlavně nebudu brát tolik na kolik jsem byla zvyklá tak že to bude taky změna :)

Jenomže to, že se můžeš na přítele spolehnout teď, neznamená, že to tak bude i za 10 let. Co si budeme nalhávat, tak to je. Může přijít nemoc, úraz, milenka, nebo mu je..bne a rozhodne se cestovat o samotě. Co my víme, co bude za 10 let, jak se naši miláčci změní :lol: Je lepší mít klidný spánek. I když budeš brát míň, ušetříš za deset let 100tisíc, nebude to půl milionu, ale vždycky lepší něco, než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.1.18 12:04

Zakladatelko, podle mě to má každý nějak nastavené. A některé návyky můžou být už od dětství :nevim:
Já bych tedy tak žít nechtěla, ale proti gustu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 12:24
@Borůvka1990 píše:
Jj, proto jsem si do ní taky rýpla, protože je annonymní. Navíc nechápu admin, že jí nevadí že porušuje pravidla, když annonym slouží pouze pro vkládání citlivých nebo osobních informací a ne k urážení. Takže by jí měla odtajnit ;)

To mas pravdu. Zneuziva moznosti anonymniho vkladani a jeste ma tu drzost… :poblion:. Jinak, s tou moznosti anonymu tedy v urcitych pripadech souhlasim, ale jak uz pises, pouze kdyz jde o citlive informace, ale zase mi vadi, kdyz mas pak diskusi, kde jsou anonymy treba 3 a pak clovek musi premyslet ktery anonym je ktery. Kdyby to pak alespon bylo deleny na anonym 1, 2, 3…nebo tak nejak nooo :nevim:.to jen aby to pak bylo prehlednejsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
11.1.18 12:36

@Borůvka1990 Jak jsi toho docilila, ze maji radi zamky? Ja mem deti jeste male, tak z toho uplne nemaji rozum, ale rada bych je k tomu vedla. Ja hrady a zamky miluju a porad vzpominam na dovolene s nasima jako dite. Zkoukli jsme kdejakou pametihodnost, ja to miluju, ale posledni navsteva zamku s detma byla dost katastrofa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.1.18 12:39

@Aries6 I po vyprání, zkoušela jsem to i vyvařit a vyprat v dezinfekci, asi to bude v hlavě, ale co nějak se s tím budu muset vyrovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.1.18 12:43
@Mandarinka01 píše:
@Borůvka1990 Jak jsi toho docilila, ze maji radi zamky? Ja mem deti jeste male, tak z toho uplne nemaji rozum, ale rada bych je k tomu vedla. Ja hrady a zamky miluju a porad vzpominam na dovolene s nasima jako dite. Zkoukli jsme kdejakou pametihodnost, ja to miluju, ale posledni navsteva zamku s detma byla dost katastrofa..

Sice nejsem Borůvka ale… Brala jsem kluka cca od roku a půl na zříceniny, rozhledny, hrady kde nebyl potřeba průvodce. A postupně jsme přidávali na obtížnosti, tedy na možnosti výkladu. Hodně si o tom místě povídáme při cestě na výlet, sbíráme turistické vizitky - a ty kupujeme až po úspěšné návštěvě památky, snažím se mu tam najít nějakou zajímavost pro jeho věk.

• Citovat
  • Upravit
5425
11.1.18 12:55
@berďana píše:
To mas pravdu. Zneuziva moznosti anonymniho vkladani a jeste ma tu drzost… :poblion:. Jinak, s tou moznosti anonymu tedy v urcitych pripadech souhlasim, ale jak uz pises, pouze kdyz jde o citlive informace, ale zase mi vadi, kdyz mas pak diskusi, kde jsou anonymy treba 3 a pak clovek musi premyslet ktery anonym je ktery. Kdyby to pak alespon bylo deleny na anonym 1, 2, 3…nebo tak nejak nooo :nevim:.to jen aby to pak bylo prehlednejsi :think:

Ony už se holky nějak označí, třeba jménem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
11.1.18 12:57
@Mandarinka01 píše:
Úplně jednoduše. Když jdeme na zámek, řeknu jim o pověstech vztahujících se k zámku, trošku přibarvím. A na hrady chodí jednoznačně proto, že je na všech přece ukrytý poklad :P :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
11.1.18 12:59
@archiv píše:
Myslím, že pokud přítel mluví o extrému a kamarádi si z tebe dělají srandu, je to velké varování a stojíš před rozhodnutím, co je pro tebe důležitější, zda každá ušetřená koruna, či vztahy.
Máme kamaráda, jehož stále opakovaná věta v restauraci „a nechcete si to někdo dát napůl?“ či " nic si nedám, nemám hlad, ale jen od vás od všech ochutnám" vstoupila do dějin, ale tedy ne obdivně.
Co si to pro sebe zpracovat tak, že tyto výdaje nejsou zbytečné utrácení, ale nutné investice do vztahů s lidmi na kterých ti záleží.
Bála bych se, ze strany přítele alergie, a myslím, že i on sám se toho bojí, když tě takto prosí, aby jsi s tím něco dělala.

Vám fakt ten kamarád narovinu řekne, že od vás všech ochutná? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
11.1.18 12:59
@lucenka píše:
Sice nejsem Borůvka ale… Brala jsem kluka cca od roku a půl na zříceniny, rozhledny, hrady kde nebyl potřeba průvodce. A postupně jsme přidávali na obtížnosti, tedy na možnosti výkladu. Hodně si o tom místě povídáme při cestě na výlet, sbíráme turistické vizitky - a ty kupujeme až po úspěšné návštěvě památky, snažím se mu tam najít nějakou zajímavost pro jeho věk.

Jj, my teda od necelých třech let, aby z toho něco měli. My jim to taky děláme zajímavý a taky jim tam kupujeme tzristický známky a něco, co se jim líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 13:03
@Borůvka1990
A na hrady chodí jednoznačně proto, že je na všech přece ukrytý poklad :P :P :P
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek