Jsem škrt ...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
16.1.18 16:27
@Petruna21 píše:
No oboje ne :lol: z toho jsem též měla strach že to budou dvojčátka pak se mi ulevilo bych se asi zbláznila :lol: :lol:

Přežila by jsi to jako všechny, i já bych to dala (a antidepresivama) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.1.18 16:31
@Borůvka1990 píše:
Přežila by jsi to jako všechny, i já bych to dala (a antidepresivama) :mrgreen:

No přesně jak píšeš s antidepresivi ale s dávkou jako pro koně :lol: :mrgreen: mě by asi odvezli je jasné že bych to zvládnout musela ale neumím si to představit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 16:35
@Petruna21 píše:
No přesně jak píšeš s antidepresivi ale s dávkou jako pro koně :lol: :mrgreen: mě by asi odvezli je jasné že bych to zvládnout musela ale neumím si to představit :D

U nás odstup rok a půl, to je skoro jako dvojčata :lol: Budili se oba, dvojnásobně hadrů, dvojnásobný bordel :think: Akorát když se rozběhli každý na jinou stranu, tak mi to bylo u pjedele a zůstala jsem tam kde jsem, však oni se vrátí (někdy :mrgreen: ), no ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.1.18 16:39
@Borůvka1990 píše:
U nás odstup rok a půl, to je skoro jako dvojčata :lol: Budili se oba, dvojnásobně hadrů, dvojnásobný bordel :think: Akorát když se rozběhli každý na jinou stranu, tak mi to bylo u pjedele a zůstala jsem tam kde jsem, však oni se vrátí (někdy :mrgreen: ), no ne? :pankac:

Jo vrátí :mrgreen: co by si bez maminky počali :P
I to je mazec nu :D já určitě bych chtěla dvě dětičky ale uvidíme a chtěla bych mít třeba rozpětí 3 roky ale uvidíme uvidíme nu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 16:50
@Petruna21 píše:
Jo vrátí :mrgreen: co by si bez maminky počali :P
I to je mazec nu :D já určitě bych chtěla dvě dětičky ale uvidíme a chtěla bych mít třeba rozpětí 3 roky ale uvidíme uvidíme nu :lol:

Ale nemuseli by se vracet po minutách, stačilo by po hodině :P

Kamarádka má po čtyřech letech, taky to není ideál. Sice je na malého klid, starší ve škole, ale jinak nic moc. Nevyhrajou si vůbec ;) Já je mam oba ve školce, vyhrajou si tam, vyhrajou si doma, venku… :nevim: Navíc přebalování/kojení/častý buzení-vše navazovalo, nemusela jsem si na nic zase zvykat, vše jsem si odbyla na jednou, strava podobná či stejná, když bylo klukovi 4 a holce dva, tak už jsem jim mohla v případě nutnosti prohodit oblečení, výškou i vahou byli podobně, tedy pokud jde o oblečení. Holka hned dědila holinky/pláštěnky/zimní kombinézu a spoustu dalších věcí, které byli neutrální. Na cestách se zabavili stejnou zábavou, před spaním stejnou pohádkou… Tak bych mohla pokračovat do nekonečna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.1.18 16:53
@Borůvka1990 píše:
Ale nemuseli by se vracet po minutách, stačilo by po hodině :PKamarádka má po čtyřech letech, taky to není ideál. Sice je na malého klid, starší ve škole, ale jinak nic moc. Nevyhrajou si vůbec ;) Já je mam oba ve školce, vyhrajou si tam, vyhrajou si doma, venku… :nevim: Navíc přebalování/kojení/častý buzení-vše navazovalo, nemusela jsem si na nic zase zvykat, vše jsem si odbyla na jednou, strava podobná či stejná, když bylo klukovi 4 a holce dva, tak už jsem jim mohla v případě nutnosti prohodit oblečení, výškou i vahou byli podobně, tedy pokud jde o oblečení. Holka hned dědila holinky/pláštěnky/zimní kombinézu a spoustu dalších věcí, které byli neutrální. Na cestách se zabavili stejnou zábavou, před spaním stejnou pohádkou… Tak bych mohla pokračovat do nekonečna :lol:

Určitě věřím že to má své výhody i nevýhody :) no my jsme 3 holky s jednou jsem o 5 let a s druhou o 10 jako u nás asi problém nikdy nebyl ale taky to vidím u ostatních i u kamarádek když mají už víc let od sebe že už si prostě hrát nechtějí tudíž zábava a vše okolo je složitější :)
Uvidíme přítel už včera na mě bude stačit jenom jedno ne?? :mrgreen: Tak že bůhví zda se dočkám druhého :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 17:00
@Petruna21 píše:
Určitě věřím že to má své výhody i nevýhody :) no my jsme 3 holky s jednou jsem o 5 let a s druhou o 10 jako u nás asi problém nikdy nebyl ale taky to vidím u ostatních i u kamarádek když mají už víc let od sebe že už si prostě hrát nechtějí tudíž zábava a vše okolo je složitější :)
Uvidíme přítel už včera na mě bude stačit jenom jedno ne?? :mrgreen: Tak že bůhví zda se dočkám druhého :lol: :cert:

To jste teda měly velký věkový rozdíl :lol: To se nedivim, že jste si nehrály :lol: Mě přijde že už u věk rozdílu 3 roky je to v háji a to starší odmítá mladší, protože to mladší bere věci staršímu a to se brání. Takže na prd :lol:

No, u nás by manžel chtěl i třetí, ale já ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.1.18 17:05
@Borůvka1990 píše:
To jste teda měly velký věkový rozdíl :lol: To se nedivim, že jste si nehrály :lol: Mě přijde že už u věk rozdílu 3 roky je to v háji a to starší odmítá mladší, protože to mladší bere věci staršímu a to se brání. Takže na prd :lol:No, u nás by manžel chtěl i třetí, ale já ne ;)

Aha, no to přítel už nechce snad ani to druhé :lol: ale bohužel jedno bude muset ještě strpět :cert:
No jako my jsme si docela i vyhráli já jim ráda ukazovala různé věci a tak od malička chodili za mnou a neotravovali mamku :lol: ale mě to nevadilo a i teď s nimi mám hezký vztah :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 17:09
@Petruna21 píše:
Aha, no to přítel už nechce snad ani to druhé :lol: ale bohužel jedno bude muset ještě strpět :cert:
No jako my jsme si docela i vyhráli já jim ráda ukazovala různé věci a tak od malička chodili za mnou a neotravovali mamku :lol: ale mě to nevadilo a i teď s nimi mám hezký vztah :kytka:

Tak to jsi měla Ty i Tvé sestry opravdové štěstí :palec: :palec: :dance: Já to měla naopak :roll: :lol: Byla jsem ta mladší ;) Neboj, druhé se mu bude chtít, až mu ňuník odroste :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.1.18 17:22
@Borůvka1990 píše:
Tak to jsi měla Ty i Tvé sestry opravdové štěstí :palec: :palec: :dance: Já to měla naopak :roll: :lol: Byla jsem ta mladší ;) Neboj, druhé se mu bude chtít, až mu ňuník odroste :P

Uvidíme nu :) no já jsem nejstarší a fakt u nás problém nebyl nikdy :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 17:33
@Petruna21 píše:
Uvidíme nu :) no já jsem nejstarší a fakt u nás problém nebyl nikdy :andel:

Protože jsi byla rozumná, narozdíl od jiných nejstarších sourozenců :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.1.18 17:37
@Borůvka1990 píše:
Protože jsi byla rozumná, narozdíl od jiných nejstarších sourozenců :cert: :lol:

Neříkám že jsme se kolikrát nepošťuchovali nebo se neprali byli jsme stejní jako všichni ostatní :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.18 17:56

@Borůvka1990 @Petruna21
Já nechci být zlá, ale spamujete tady zakladatelce téma. Když sem bude chtít někdo přispět a bude ho to zajímat, tak musí přečíst i ty vaše příspěvky. On toho jsou tady diskusní skupiny a soukromá pošta. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 17:57
@Petruna21 píše:
Neříkám že jsme se kolikrát nepošťuchovali nebo se neprali byli jsme stejní jako všichni ostatní :lol: :cert:

Jó to beru, já bych mohla napsat; neříkám že jsme se k sobě občas nechovali hezky (třeba o narozkách nebo vánocích :P ) :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.1.18 17:58
@Procházející píše:
@Borůvka1990 @Petruna21
Já nechci být zlá, ale spamujete tady zakladatelce téma. Když sem bude chtít někdo přispět a bude ho to zajímat, tak musí přečíst i ty vaše příspěvky. On toho jsou tady diskusní skupiny a soukromá pošta. :kytka:

Máš pravdu :oops: Petrunko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat