Jsem škrt ...
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Petruna21 píše:
No oboje nez toho jsem též měla strach že to budou dvojčátka pak se mi ulevilo bych se asi zbláznila
![]()
Přežila by jsi to jako všechny, i já bych to dala (a antidepresivama) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Přežila by jsi to jako všechny, i já bych to dala (a antidepresivama)
No přesně jak píšeš s antidepresivi ale s dávkou jako pro koně
mě by asi odvezli je jasné že bych to zvládnout musela ale neumím si to představit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
No přesně jak píšeš s antidepresivi ale s dávkou jako pro koně![]()
mě by asi odvezli je jasné že bych to zvládnout musela ale neumím si to představit
U nás odstup rok a půl, to je skoro jako dvojčata
Budili se oba, dvojnásobně hadrů, dvojnásobný bordel
Akorát když se rozběhli každý na jinou stranu, tak mi to bylo u pjedele a zůstala jsem tam kde jsem, však oni se vrátí (někdy
), no ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
U nás odstup rok a půl, to je skoro jako dvojčataBudili se oba, dvojnásobně hadrů, dvojnásobný bordel
Akorát když se rozběhli každý na jinou stranu, tak mi to bylo u pjedele a zůstala jsem tam kde jsem, však oni se vrátí (někdy
), no ne?
Jo vrátí
co by si bez maminky počali ![]()
I to je mazec nu
já určitě bych chtěla dvě dětičky ale uvidíme a chtěla bych mít třeba rozpětí 3 roky ale uvidíme uvidíme nu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Jo vrátíco by si bez maminky počali
I to je mazec nujá určitě bych chtěla dvě dětičky ale uvidíme a chtěla bych mít třeba rozpětí 3 roky ale uvidíme uvidíme nu
Ale nemuseli by se vracet po minutách, stačilo by po hodině ![]()
Kamarádka má po čtyřech letech, taky to není ideál. Sice je na malého klid, starší ve škole, ale jinak nic moc. Nevyhrajou si vůbec
Já je mam oba ve školce, vyhrajou si tam, vyhrajou si doma, venku…
Navíc přebalování/kojení/častý buzení-vše navazovalo, nemusela jsem si na nic zase zvykat, vše jsem si odbyla na jednou, strava podobná či stejná, když bylo klukovi 4 a holce dva, tak už jsem jim mohla v případě nutnosti prohodit oblečení, výškou i vahou byli podobně, tedy pokud jde o oblečení. Holka hned dědila holinky/pláštěnky/zimní kombinézu a spoustu dalších věcí, které byli neutrální. Na cestách se zabavili stejnou zábavou, před spaním stejnou pohádkou… Tak bych mohla pokračovat do nekonečna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Ale nemuseli by se vracet po minutách, stačilo by po hodiněKamarádka má po čtyřech letech, taky to není ideál. Sice je na malého klid, starší ve škole, ale jinak nic moc. Nevyhrajou si vůbec
Já je mam oba ve školce, vyhrajou si tam, vyhrajou si doma, venku…
Navíc přebalování/kojení/častý buzení-vše navazovalo, nemusela jsem si na nic zase zvykat, vše jsem si odbyla na jednou, strava podobná či stejná, když bylo klukovi 4 a holce dva, tak už jsem jim mohla v případě nutnosti prohodit oblečení, výškou i vahou byli podobně, tedy pokud jde o oblečení. Holka hned dědila holinky/pláštěnky/zimní kombinézu a spoustu dalších věcí, které byli neutrální. Na cestách se zabavili stejnou zábavou, před spaním stejnou pohádkou… Tak bych mohla pokračovat do nekonečna
Určitě věřím že to má své výhody i nevýhody
no my jsme 3 holky s jednou jsem o 5 let a s druhou o 10 jako u nás asi problém nikdy nebyl ale taky to vidím u ostatních i u kamarádek když mají už víc let od sebe že už si prostě hrát nechtějí tudíž zábava a vše okolo je složitější ![]()
Uvidíme přítel už včera na mě bude stačit jenom jedno ne??
Tak že bůhví zda se dočkám druhého
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Určitě věřím že to má své výhody i nevýhodyno my jsme 3 holky s jednou jsem o 5 let a s druhou o 10 jako u nás asi problém nikdy nebyl ale taky to vidím u ostatních i u kamarádek když mají už víc let od sebe že už si prostě hrát nechtějí tudíž zábava a vše okolo je složitější
Uvidíme přítel už včera na mě bude stačit jenom jedno ne??Tak že bůhví zda se dočkám druhého
![]()
To jste teda měly velký věkový rozdíl
To se nedivim, že jste si nehrály
Mě přijde že už u věk rozdílu 3 roky je to v háji a to starší odmítá mladší, protože to mladší bere věci staršímu a to se brání. Takže na prd ![]()
No, u nás by manžel chtěl i třetí, ale já ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
To jste teda měly velký věkový rozdílTo se nedivim, že jste si nehrály
Mě přijde že už u věk rozdílu 3 roky je to v háji a to starší odmítá mladší, protože to mladší bere věci staršímu a to se brání. Takže na prd
No, u nás by manžel chtěl i třetí, ale já ne
Aha, no to přítel už nechce snad ani to druhé
ale bohužel jedno bude muset ještě strpět ![]()
No jako my jsme si docela i vyhráli já jim ráda ukazovala různé věci a tak od malička chodili za mnou a neotravovali mamku
ale mě to nevadilo a i teď s nimi mám hezký vztah ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Aha, no to přítel už nechce snad ani to druhéale bohužel jedno bude muset ještě strpět
No jako my jsme si docela i vyhráli já jim ráda ukazovala různé věci a tak od malička chodili za mnou a neotravovali mamkuale mě to nevadilo a i teď s nimi mám hezký vztah
Tak to jsi měla Ty i Tvé sestry opravdové štěstí
Já to měla naopak
Byla jsem ta mladší
Neboj, druhé se mu bude chtít, až mu ňuník odroste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Tak to jsi měla Ty i Tvé sestry opravdové štěstí![]()
![]()
Já to měla naopak
![]()
Byla jsem ta mladší
Neboj, druhé se mu bude chtít, až mu ňuník odroste
Uvidíme nu
no já jsem nejstarší a fakt u nás problém nebyl nikdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Uvidíme nuno já jsem nejstarší a fakt u nás problém nebyl nikdy
Protože jsi byla rozumná, narozdíl od jiných nejstarších sourozenců
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Protože jsi byla rozumná, narozdíl od jiných nejstarších sourozenců![]()
Neříkám že jsme se kolikrát nepošťuchovali nebo se neprali byli jsme stejní jako všichni ostatní
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 @Petruna21
Já nechci být zlá, ale spamujete tady zakladatelce téma. Když sem bude chtít někdo přispět a bude ho to zajímat, tak musí přečíst i ty vaše příspěvky. On toho jsou tady diskusní skupiny a soukromá pošta. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Neříkám že jsme se kolikrát nepošťuchovali nebo se neprali byli jsme stejní jako všichni ostatní![]()
Jó to beru, já bych mohla napsat; neříkám že jsme se k sobě občas nechovali hezky (třeba o narozkách nebo vánocích
)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Procházející píše:
@Borůvka1990 @Petruna21
Já nechci být zlá, ale spamujete tady zakladatelce téma. Když sem bude chtít někdo přispět a bude ho to zajímat, tak musí přečíst i ty vaše příspěvky. On toho jsou tady diskusní skupiny a soukromá pošta.
Máš pravdu
Petrunko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit