Jsem škrt ...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
12.1.18 21:15
@Petruna21 píše:
Nuu :) spíš já sama sobě si připadám jak tlusťoch :think: :mrgreen:

Jenže za cenu nejkrásnější :kytka: Vaše první mimčo, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.1.18 21:24
@Borůvka1990 píše:
Jenže za cenu nejkrásnější :kytka: Vaše první mimčo, viď?

Ano první :) :srdce: takové vytoužené :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
12.1.18 22:35
@Anonymní píše:
Není to zas tak, je mi líto vyhazovat peníze za zábavu. Taky si umím dopřát, jen se neumím jaksi úplně bavit… Je mi líto kupovat si jidlo v restauraci, když si ho doma udělám za polovic. Je mi líto jít na pivo, když se pokaždé řeší to samé, je mi líto utrácet za sminky, kaderniky apod…
Než ty hospody, bowlingy apod radši večer doma sedím a pracuji, momentálně se učím na státní překladatelskou zkoušku z němčiny, připravuji se na jeden kurz, který mi v mem oboru (business a finance) velmi pomůže…

Hele, když jsi šťastná, spokojená a máš pocit, že je tvůj život naplněný, tak je to v pořádku. Ale já bych s tebou žít nemohla. Nechodím do hospody a na večeře/obědy pravidelně, ale občas jdu. Jsem společenský člověk, nemohla bych jen sedět doma a studovat. To by mě zabilo. Asi se příteli nedivím, že se mu to nelíbí, pokud je jiný. Musíš si najít někoho stejného, jako jsi ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.1.18 22:57
@Petruna21 píše:
Ano první :) :srdce: takové vytoužené :andel:

Trošku Ti závidím :oops: :lol: Taky jsem měla první vytoužené, manžel si přál dceru, já syna, a byl to kluk jako buk a vypadal přesně tak, jak jsem si ho představovala :lol: Je to krásný čekat první, u druhýho už to není ono ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.1.18 23:31
@Borůvka1990 píše:
Trošku Ti závidím :oops: :lol: Taky jsem měla první vytoužené, manžel si přál dceru, já syna, a byl to kluk jako buk a vypadal přesně tak, jak jsem si ho představovala :lol: Je to krásný čekat první, u druhýho už to není ono ;) :lol:

No my by jsme chtěli holčičku ale každý nás straší s klukem :think: :)
Tak uvidíme co to bude měla bych se to dozvědět teď v pondělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
13.1.18 00:05

Zakladatelko, je otázka, proč to tak máš. Jestli je to jen tvoje vlastnost, se kterou je ti dobře, tak fajn. Měkdy to ale mají lidé, kteří se nedokáží odměnit (nemají se dostatečně rádi),až úzkostlivě se obávají budousnosti (co kdyby se něco stalo),nebo byli vychováni v chudých poměrech.
Pak se ale může stát, že jednoho dne zjistíš, že jsi si v životě nic moc nevyzkoušela, neužila a že po tom moc toužíš. Jenže to už budeš mít děti, méně času a rozhodně menší možnost utrácet.
Možná by stálo za to se zamyslet nad tím, jestli opravdu není něco po čem toužíš. Kurzy tance, plavání s delfíny, měsíční tour po nějakém kontinentu apod. Pokud ne, pak v tom vůči tobě samé nevidím problém, ale dej bacha, aby vám to nekazilo partnerství. Tak velký šetřílek může druhého pocitově vysávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
13.1.18 01:04
@Petruna21 píše:
No my by jsme chtěli holčičku ale každý nás straší s klukem :think: :)
Tak uvidíme co to bude měla bych se to dozvědět teď v pondělí :)

Na každýho se vyprdni, vždyť ani ultrazvuk není 100%, tak jak by to někdo mohl poznat pohledem na Tebe :P Každopádně držím palce, ať se vám přání splní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.18 01:35

Zakladatelko, taky jsem to tak měla v mládí. Byla jsem příliš zodpovědná (byla jsem tak vychovaná) a mezi těma vylepšenýma známýma jsem si přišla jako šmudla.
Jsi zodpovědná, šetříš na hypotéku, to se ti neztratí. Taky si myslím, že největší šanci vystudovat, udělat „karieru“, našetřit zvládne jen člověk v mladém věku. To nemáš výdaje za bydlení, člověk je flexibilní v práci, při síle, nemusí na nikoho brát ohledy.

Jenže za pár let, všichni vidí, že něco máš, a to už mají hloupé řeči. Když bylo vidět, že jsem se nějak chytla, tak to pak všichni něco potřebovali. Půjčit peníze, které se nevrací, půjčit nějakou věc, kterou vrátí rozbitou, očesat zahradu, protože tolik ovoce určitě nepotřebuji atd. Tak jsem taky přišla na to, že člověk si má dělat radosti. Protože důležitá jsi vždy ty, ty vyděláváš peníze, ty se o sebe musíš starat, abys dlouho ty peníze vydělávat zase mohla. A já kašlu na to, abych šetřila do sebezapření, a pak za mnou někdo chodil z blízké rodiny, že potřebuje půjčit peníze, nebo že má dluhy protože nemá na jídlo.
Moji rodiče taky celý život pracovali, aby něco bylo. A můj bratr to stihl všechno ztratit za pár let. Kdyby to ty moje rodiče/prarodiče věděli, tak by si taky tolik „od huby neodtrhli“.

Ještě se to u tebe může vyvíjet, jen si musíš dát pozor, aby to nenarušilo tvůj partnerský vztah/vztahy v rodině s přáteli. Člověk musí být zodpovědný, aby měl rezervy pro případ nouze a byl nějak zajištěný. Ale život máš jeden, peníze si do hrobu nevezmeš a tvoje děti ty peníze stejně utratí. Je potřeba najít nějakou rozumnou míru. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
13.1.18 05:31
@Borůvka1990 píše:
Na každýho se vyprdni, vždyť ani ultrazvuk není 100%, tak jak by to někdo mohl poznat pohledem na Tebe :P Každopádně držím palce, ať se vám přání splní :dance:

Tak to urcire důležité je aby to bylo zdravé :srdce: ale prostě malou princeznu bych chtěla :P ale i klučici jsou suprový :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
15.1.18 13:37

No, za mňa teda tvoj prístup nie je správny. Nie si šetrná, si lakomá. Na jednej strane mať vlastné bývanie, finančnú istotu a peniaze bokom je super. Ale aby si nemala žiadny pôžitok zo života, iba škrečkovať peniaze. Je fajn zájsť s partnerom občas na večeru, do kina, potešiť sa pekným oblečením, či voňavkou. Nepíšeš o žiadnych dovolenkách - nemusí to byť zrovna exotika, kľudne hory, chata. Mám dcéru v tvojom veku, ešte študuje, ale popri tom pracuje. Rada sa pekne oblieka, zájde s kamoškami do kina, na večeru, tvrdo pracuje celé leto v USA, aby mohla potom cestovať. Plne ju v tom podporujem, pretože až raz bude mať rodinu a bude na materskej, potom už možno nebude mať toľko možností, tak potom nech šetrí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.1.18 13:46
@Petruna21 píše:
Tak to urcire důležité je aby to bylo zdravé :srdce: ale prostě malou princeznu bych chtěla :P ale i klučici jsou suprový :) :)

Já mívala kdysi představu stejnou, tu o malých princeznách. Věř že jsem s příchodem malé princezny vystřízlivěla :lol: Jenom by honila parádu, šaty, boty, šperky, kosmetiku mi krade (!), odmlouvá desetkrát víc než syn, do úklidu se nehrne (má k němu až odpor), občas je drzá a držkatá, zákeřná, vyčůraná jak mraky. Tím Ti nechci brát iluze, jen popisuju naší princeznu. Kluk je proti ní mazlivý neviňátko s andělskou duší a naprosto nenáročný! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.1.18 13:50

@Petruna21
Ale možná v tom hraje roli, že je Býk :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
15.1.18 19:44
@Borůvka1990 píše:
Já mívala kdysi představu stejnou, tu o malých princeznách. Věř že jsem s příchodem malé princezny vystřízlivěla :lol: Jenom by honila parádu, šaty, boty, šperky, kosmetiku mi krade (!), odmlouvá desetkrát víc než syn, do úklidu se nehrne (má k němu až odpor), občas je drzá a držkatá, zákeřná, vyčůraná jak mraky. Tím Ti nechci brát iluze, jen popisuju naší princeznu. Kluk je proti ní mazlivý neviňátko s andělskou duší a naprosto nenáročný! :mrgreen:

Tak to je taky dobrý :lol: no u nás to vypadá že to bude asi kluk tak že malou vyčůranou princeznu mít nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.1.18 19:55
@Petruna21 píše:
Tak to je taky dobrý :lol: no u nás to vypadá že to bude asi kluk tak že malou vyčůranou princeznu mít nebudu :mrgreen:

To se zatím nedá říct, kamarádce tvrdili na utz že to bude kluk, pak na genetu utz v Praze že to bude určo kluk, ona chudák po sc nemohla pochopit, že je to holka :lol: Myslela že jí ho vyměnili, celou dobu se těšila na kluka :lol: Všechno měla nakoupený na chlapečka, skoro nic neutrálního, na všem auťáky, letadla, mašinky… :lol: Všechno ryze chlapecký, modrý, zelený :P Většinu věcí v šestinedělí prodala a nakoupila holčičí ;) Doteď proklíná doktory, všichni jí od 6 měsíce říkali, že je to kluk, že má na utz pinďu :mrgreen: Má i fotky dcery s pinďou :lol: Tedy ty z utz ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
15.1.18 19:58
@Borůvka1990 píše:
To se zatím nedá říct, kamarádce tvrdili na utz že to bude kluk, pak na genetu utz v Praze že to bude určo kluk, ona chudák po sc nemohla pochopit, že je to holka :lol: Myslela že jí ho vyměnili, celou dobu se těšila na kluka :lol: Všechno měla nakoupený na chlapečka, skoro nic neutrálního, na všem auťáky, letadla, mašinky… :lol: Všechno ryze chlapecký, modrý, zelený :P Většinu věcí v šestinedělí prodala a nakoupila holčičí ;) Doteď proklíná doktory, všichni jí od 6 měsíce říkali, že je to kluk, že má na utz pinďu :mrgreen: Má i fotky dcery s pinďou :lol: Tedy ty z utz ;) :lol:

Tak nám zatím neřekli jelikož dnes jsem byla na 1.screeningu a je to pěkná stydlivka nic neukázalo :lol: ale já si to myslím že to bude kluk :lol: když to beru podle babských rad tak pleť mám čistou bez jakéhokoliv pupínku a jím pořád slané :D tak uvidíme necháme se překvapit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat