Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kati, moje první holčička je z Pronatalu. Já si nejspíš stejně myslim, že se mi zbláznily hormony a těhu nebudu ![]()
Při prvním otěhotnění to bylo složitější. příčina, proč jsem nemohla otěhotnět byla moje ![]()
Tak moc jsem chtěla miminko, že se moje tělo prostě bloklo a začalo se jako těhotný chovat, tím pádem jsem nemohla otěhotnět ( aspoň mi to tak vysvětlovala doktorka
)
Pomohla inseminace. Tak teď si taky právě říkám, že nemůžu otěhotnět tak lehko.
No nevím zatím se ve mě melou pocity, tak uvidíme.
Držím ti palečky,uvidíš, že všechno bude v pořádku a za pár měsíců budeš v ruce držet svého drobečka
![]()
No uvidíme. Nevydržela jsem a test si udělala už teď - NEGATIVNÍ
![]()
Ahoj jak jste tady nekterá psala, že jste se milovali jedn jednou a s kondomem, něco mi to připomíná, manža neveřil, že dítě je jeho.
Jinak mi to příjde, že těhotné být můžete, ale doktor vám to řekně přesněji.
Já měla dva tehotenské testy negativní, takže jen na ně se nepoléhejte
Tak manžel naštěstí věří, že je prcek jeho, milovali jsme se jen jednou, protože jsem byla po tom předchozím potratu a uvidíme jestli z toho bude bříško a miminko
![]()
Ani nevím jestli chci nebo ne… ale asi jo, mě hrozně láká ten dvojkočár
![]()
Tak i druhý test negativní
a MS pořád nikde. Už je to fakt divný ![]()
Začaly mě bolet prsa a občas v podbřišku
Stejně jako s Karolínkou tak nevim.
Držim palečky ![]()
Ahoj holky,
všem držím palečky a je jedno jestli je to těm které chtějí aby tam byly dvě // , těm přeju ať se jim to splní a pokud nechcete aby tam byly tak vám taky držím palečky aby se vám to splnilo.
Přidávám se k vám. Miminko s manželem chceme a taky se o něj snažíme. Ve čtvrtek mám mít menstruaci tak uvidíme. Doufám že budou // ![]()
Tak holky pište, jsem zvědavá.
Ahoj holky, taky se přidám s dotazem. Několik týdnů už neberu HA, milujeme se s kondomem, MS měla přijít včera, ale už od minulého týdne mě šíleně bolí bradavky. Jinak nic. Při prvním těhu mě bolelo v podbříšku a bolela mě celá prsa. Mohou být bolavé bradavky příznakem těhu? Děkuji
tterka píše:
Ahoj holky, taky se přidám s dotazem. Několik týdnů už neberu HA, milujeme se s kondomem, MS měla přijít včera, ale už od minulého týdne mě šíleně bolí bradavky. Jinak nic. Při prvním těhu mě bolelo v podbříšku a bolela mě celá prsa. Mohou být bolavé bradavky příznakem těhu? Děkuji
Moje dcera zplozena přes kondom, takže možné je vše.....
Tak ranní test taky negativní… Tak dvojkočár asi nebude ![]()
Příznaky žádný až na ms, že není…
tterko, jesli jsem těhotná tak z jednoho sexu a s kondomem
![]()
Ahoj holky, tak jsem testla a jsou tam //
Sice skoro neviditelná 2.čárka, ale fakt tam je. Jsem z toho úplně v šoku
Vůbec mi to nějak ještě nedochází. Pro jistotu testnu ještě zítra, jestli to už bude víc vidět. Vůbec nevím, jak to oznámím manžovi (bohužel dojede až v pátek, ke na služebce
). 2. dítě jsme plánovali až budou Matyáškovi tak 2 roky a teď tohle. No ale asi jsem šťastná i když je to takhle neplánovaný. Teď hlavně aby bylo vše O.K ![]()
Ahoj holky, tak jsem testla a jsou tam //
Sice skoro neviditelná 2.čárka, ale fakt tam je. Jsem z toho úplně v šoku
Vůbec mi to nějak ještě nedochází. Pro jistotu testnu ještě zítra, jestli to už bude víc vidět. Vůbec nevím, jak to oznámím manžovi (bohužel dojede až v pátek, ke na služebce
). 2. dítě jsme plánovali až budou Matyáškovi tak 2 roky a teď tohle. No ale asi jsem šťastná i když je to takhle neplánovaný. Teď hlavně aby bylo vše O.K ![]()
gratulujůůůůůůůůůůů ![]()
Závidím a držím palečky!!! Mooooc!!!!
Bude dvojtej kočár ![]()
Ještě vůbec netušim, co bude
Zatím se z toho pořád ještě nemůžu vzpamatovat
Zítra už jsem objednaná na ultrazvuk, tak se strašně těším. Snad už bude něco vidět. Vůbec si neumím představit, že zas začne celý ten kolotoč kolem těhu. prohlídek, ultrazvuků atd.
Ahoj Lucil,
taky ti posílám velkou gratulaci. Jak jsi psala, že jste plánovali druhý mimi až budou malýmu 2 roky, tak se ti to skoro podařilo, narodí se to když mu bude skoro rok a půl tak skoro to tak máš ![]()
Tak hlavně piš ať víme jak jsi na tom. V pátek a o víkendu na tebe budu myslet jak to zvládneš s manžou.Snad to dobře dopadne.
Zítra napiš co ultrazvuk.
Lucil - gratuluju! Zítra ještě na utz asi nic vidět nebude, je to ještě brzy, ale Dr. ti zkontoluje vaječní a dělohu, ale za týden, už by jsi mohla vidět dutinku!
Terka - v těhu právě víc bolí bradavky, můžou být citlivé, dokonce můžou až pálit. Snad je to přízanak těhu, moc bych ti to přála, taky by se ti mohly prsy zvětšit.
Holky, hodně štěstí!!! Kati (7+4 tt)
Ahojky,
Lucil, moc gratuluju. Jak psala Katti, ještě zítra na UZV vidět nejspíš nic nebude.
Já jsem přišla dnes z prvního UZV a bylo to príma. Už měl ručičky, nožičky a tlouklo mu srdíčko ![]()
Tak vám držím všechny palce, ať je těch dvojkočárů co nejvíc.
Alča (tt 8+2 )