Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak taky moc gratuluju
![]()
Nějak začínám taky toužit po miminku
jestli teď nebudu těhulka, tak se asi začnem snažit
![]()
I když teda, co ta moje potvůrka dnes předvádí mě asi dožene do Bohnic ![]()
Pořád brečí a vzteká se
A to i v noci po půl hodině se snažila
![]()
Držím všem mooc palečky ![]()
Jana
Tak v tom mám docela hokej
ráno to vypadalo, že jsem se rozkrvácela i břicho mě bolelo a teď zase nic. Jen nahnědlý hlenový výtok, tak co si o otm mám sakra myslet ??
Je to normální ???
![]()
Ahoj,
taky jsem dostala menstruaci a bolelo mě hrozně břicho,krvácela jsem asi 2 hodinky a pak jsem měla jen tmavě hnědý výtok.Nevěděla jsem,co se to děje a myslela jsem,že mám rozházenou menstruaci po vysazení HA,ale počkala jsem ještě týden,testovala a byla jsem v 5tt.
NE, TEST JSEM DALŠÍ ZATÍM NEZKOUŠELA. PŘECE JENOM DOUFÁM,ŽE TO DOSTANU ![]()
ALE ASI ZKUSÍM ZÍTRA. STEJNĚ JDU DO LÉKÁRNY, TAK SI NĚJAKÝ KOUPIM.
NO A UVIDÍME. URČITĚ DÁM VĚDĚT ![]()
Ahojte všechny, chtěla bych taky přihodit svou troškou do mlýna.
S manželem se také snažíme o mimi, ale zatím ne nijak usilovně, necháváme to osudu
. Ale minulý měsíc MS byla i když pro mě netypická, spíš špinění, tento měsíc jsem čekala MS a stále čekám, normálně ji mám pravidelnou. Mám už 7 den zpoždění, dvakrát jsem si dělala testík a pokaždé tam vyšly // i když ta testovací jen velmi slabá. Je možné, že jsem těhotná? Mám i vedlejší příznaky, bolí mě bradavky, jsem unavenější, problémy s pachy apod. Nemáte někdo podobné zkušenosti?
Mimi si hodně přeju a už si pomalu myslím, že jsem si vše vsugerovala.
Každá rada mě potěší.
Všem ostatním snažilkám držím palečky ať vše výjde jak má (//).
Anonymní - myslím že můžeš začít slavit
když ti vyšly na testu dvakrát dvě čárka tak je to skoro jisté
Po jak dlouhé době vylezla ta druhá čárka
Jestli to bylo do deseti minut je to super
Zkus počkat ještě třeba dva dny a zase testuj a pokud zase budou dvě tak se obědnej k doktorovi on ti zjistí z krve že jsi těhu
Hodně štěstí a ať se to povede
Saal
Jéje, nové těhulky přibývají
Víte, že už vyšel první deníček červňátek 2007?
http://emimino.cz/…s/story/5115
L.
Tak já jsem z toho teda blázen. Je to už 9 dnů, co ta potvůrka červená měla dorazit a nic. A testík opět negativní
![]()
Tak co to je ??
To Janulika:
Tak to je fakt divný. No, uvidíš časem, co se z toho vyvine
Bylo by skvělý, kdybys byla taky těhu
Nebyla bych v tom tak sama. Já se teď pořád hrozně bojím, aby bylo vše O.K. To mi chybělo
Nevím, jak někdo může říct, že si má ženská těhu užít atd. Pro mě to představuje akorát tak strach, který je mezi jednotlivýma kontrolama a mizí jen na krátkou chvíli těsně po kontrole
Na UTZ bylo vidět jenom něco strašně nepatrnýho, takže dr. ještě nemoh říct, jestli je to těhu nebo ne. Tak jdu ještě příští týden. Myslíš, že už by mohlo být vidět srdíčko? Už si nepamatuju, jak to bylo při 1. těhotenství ![]()
Tak se měj zatím hezky a ať se to všechno u tebe rychle vyjasní a dopadne to podle tvých představ ![]()
To Saal21
Díky za psychickou podporu, já jsem ta anonymní, nedařilo se mi zaregistrovat, ale už by to mělo být v pořádku. No // mi vyšli do 5-ti minut. Ale testovací byla jen velmi slabá, ale byla. MS se stále nedostavila a tak čekám na příští týden, kdy se objednám k doktorovi.
Už to nemůžu vydržet, jestli to bude pravda a budu těhotná. Moc si to s manželem přejeme. Jen ho teď nechci zbytečně stresovat, kdyby to náhodou nevyšlo, tak o tom nic neví. Tak mi drž palce, určitě se pak ozvu i po dalším kontrolním testíku. Tak ahoj
Ivule, ja mam ohlasovani chtenych // moc rada
joj, pokazde mi to zvedne naladu… Drzim palce!
L.
Lucil - ještě jednou gratuluju
. srdíčko by už mělo být vidět. Taky se nepamatuju, jak to bylo u prvního, ale myslím si, že v Pronatalu jsme se na něj koukali a to jsem byla nějakých 6 ? týdnů ?? Držím palce a opravdu si užívej a zbytečně se nestresuj
![]()
No jinak u mě pořád stejné
MS nikde, ale i dnesšní test negativní. Už mám po ternínu 9 nebo 10 dní. Fakt divný. Zavolám doktorce ![]()
Papa.
Ahoj,
gratuluji všem těhulinkám.
Lucil, myslím, že srdíčko ještě nebude vidět, jen abys potom nebyla zklamaná. Píše se v chytrých knížkách, že srdíčko je vidět až tak v sedmém, ale spíše v osmém týdnu.
Ale dutinka vidět bude určitě a dr. ti potvrdí těhotenství.
Alča (8+5tt)