Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To Lesina
Děkuji za podporu i když si pořád nejsem jistá, zda jsem nebo nejsem těhotná. Zkusím se k doktorovi objednat na příští týden, snad mi řekne víc, pokud se mi ovšem nedostaví MS.
Jinak bych se chtěla zeptat, zda někdo máte zkušenosti z těhotenství při Hašimotově strumě? Bohužel mám od 9-ti let tuto diagnozu a i když mě endokrinolog přesvědčuje, že bude vše O.K. nejsem si tím moc jistá.
Pokud někdo něco víte i o tomto problému budu ráda když mi napíšete vlastní zkušenosti.
Díky moc a ahoj
Koukni se do clanku jak jsem zmenila gynekologa - vysel vcera a psala tam komentar maminka, krera je soucasne lekarka, endokrinolozka…
http://emimino.cz/…s/story/5121
L.
To Lesina
Díky za pomoc. Na článek jsem se podívala a napsala jsem i zprávu zmiňované doktorce. Tak jsem zvědavá, zda mi něco odepíše.
Jinak před chvílí jsem si dělala další konrolní testík a opět vyšli // i když už byly trošku víc viditelnější než z předchozích testů.
Dnes jdu ještě ke kamarádce, jejíž mamča má vlohy na určení zda je některá těhotná nebo ne. Vycítí to z její přítomnosti. U všech dalších kamarádek to zatím vyšlo, nekupují ani testy, zatím to vždy vyšlo, tak mi držte palce.
Tak uvidíme jak to dopadne, zítra volám doktorovi a objednávám se.
Ozvu se jak to dopadlo.
Tak u nás zatím nic, ani test ani ms… Nějak nevím přesně kdy jsem to měla dostat tak možná zmatkuju předčasně…
Co vy?
Taky nic, ani MS ani test. Vím, že jsem to měla dostat 25, dnes je 6 další měsíc ![]()
Volala jsem doktorce na gyndu. Prý mám ještě týden počkat a pak se ozvat. Když bude test pořád negativní. Možná se jedná o poruchu. Tak ale proč mám takový divný pnutí v prsou ???
No nevim, teda ![]()
Co ostatní ?? Jak to s váma vypadá ???
Ahojte,
tak kamarádčina mamka je nemocná a nemá to správné cítění, aby poznala, že jsem těhotná. No nic. Ve středu jdu k doktorovi, tak uvidíme co z toho bude. Měla jsem to dostat 28.9. a do dnešního dne nic a test vyšel pozitivní několikrát. Jen se obávám, že má silná autosugesce zapracovala a vše si namlouvám. Tak mi držte palce ať nám to s manželem výjde, mimiska chceme. Jen doufám, že se nenaplní pravidla v rodině manžela, protože na nás výjdou z jeho strany dvojčata a já sama jsem z dvojčat, tak to bude ještě zajímavé.
Ahojte a pěkný slunečný den
Přeju hodně štěstí hlavně Kati. Já stále kojím, prvních 6m to bylo plně a menses jsem dostala až v 8. měsíci po porodu, pak hned další po 26 dnech, ale takový divný-jen 2 dny, ale silnější než dřív. Pak dalších 40 dní nic, už jsem taky myslela na těhotenství, ale test negativní a následující den se objevila menstruace.
Musím říct, že jsem byla trošku zklamaná, ne že bychom se teď cíleně snažili, rozumově by spíš bylo lepší ještě počkat, ale ani jsme se nechránili a ten pocit, že by mohlo být další mimčo byl docela fajn.
Takže chci říct, že pokud kojíte, tělo ještě nemá hormony v pohodě a cyklus může haprovat různě. Jen čas ukáže, takže trpělivost
Přeju hodně chtěných dětí. ![]()
Ahojte holky, dlouho jsem se za váma nebyla podívat, protože jsem byla v nemocnici. V úterý jse začala krvácet, nakonec přece jenom jsem čekala dvojčátka, ale protože jedno velice brzy zamlklo, tak nešlo moc vidět. Teď se tělo chtělo pročistit. Měla jsem strach, že jsem přišla o mimíse, ale jsme v pořádku!!! Roste jako z vody, takže nás zase posuli o jeden den dopředu.
Zatím nemám přehled, kterým z vás vyšel pozitivní testík, ale i tak vám všem gratuluju!!!
Kati + Prcek 8+5tt
Ahoj Kati,
gratuluji k mimiskovi a jsem ráda, i když jsem tady nováček a nikdy jsme si nepsali, že jste oba v pohodě. Držím palce ať vše klape až do konce těhotenství.
Mě ho snad doktor potvrdí tuto středu. Jen mám obavy po přečtení příbalového letáká těh. testu, že můžu mít jen cystu a ta se někdy může znázornit jako //. Tak nevím. Nikdy jsem neměla gyn. potíže, tak pořád doufám, že je to mimisek.
Tak zatím zdar a pěkný den
Mila Ivule,
neplas prosim te, vysel ti nekolikrat pozitivni test, tak proc ci proboha vymyslis autosugesci a cystu???
Pochybuju, ze nejaka autosufesce vymalovala nekdy nejake carky na testu ![]()
Vypada to, ze jsi tehotna..raduj se z toho a nevymyslej hlouposti ju?
![]()
Jinak samozrejme gratuluju!!!
To Jjanekk
Já vím, že si cystu i autosugesci namlouvám, ale nechci nic zakřiknout a nechci si připustit, i když mimčo strašně chci, že jsem těhotná, dokud mi to doktor ve středu nepotvrdí. Nechci být potom zklamaná, že třeba těhotná nejsem i když mám i jiné těhotenské příznaky. Já vím a cítím, že jsem těhotná, ale raději si počkam na výrok doktora.
Jinak máte nějaký osvědčený recept, jak říct manželovi, že budeme 3 nebo 4? On by mimi taky chtěl, i když po včerejší návštěvě známých se svým 2-letým synem, si až tak jistý není. Ale to si myslím, že je normální. Manžel lpí na zrekonstruovaném bytu, který jsem dělali svépomocí a nechápe, že až bude mimi na světě, změní se mu priority. Má pocit, že všechny děti musí všude malovat po zdech, obíjet rohy a prostě zničit vše na co sáhnou. Nevěří, že byl stejný, jako každý jiný chlap.
Chtěla bych ho prostě tou zprávou překvapit ale vyvarovat se přitom šoku. Vím, že mimi chce, jen si není jistý sám sebou a neví jaký bude otec. No mezi námi, taky nevím jaká budu matka. Mimi chci a budu dělat vše proto, aby se mělo dobře a nestrádalo po žádné stránce.
Pokud máte nějaký tip jak to manželovi (romanticky) sdělit, tak mi prosím napište. Díky
Ahojte holky!
Jsem ráda, že jsem vás objevila, protože řeším to samé. Zatím mám zpoždění teda jen 4dny, ale tt negativní… Do toho samozřejmě těhu příznaky… ![]()
Nevím, co se s mým tělem děje, ale k doktorovi se nedostanu dřív jak příští čtvrtek, tak snad mi řekne víc.
Jak to dopadlo s vámi???
IVULE, Ty neřeš sugesce, prostě jsi těhulka! GRATULUJU!!!! ![]()
Ivule - myslím, že // si je těžko vsugeruješ, to je přece jasné, že jsi těhu!!! Uvidíš, že ti to Dr. potvrdí!
Lenula - snad jen byl špatný test nebo ještě máš v krvi málo hcg, moc bych ti to přála, aby ti to Dr. potvrdil.
těším se na další pozitivní testy, tak testujte!!! A přeji dobrou noc! Kati
To lenula
Ahoj, mě vyšel pozitivní těhotenský test až 6-tý den po vynechání MS. Ale testovací čárka byla velice slabá, postupně s odstupem několika dní jsem si dělala další testy a čárka pořád sílila. Zkoušela jsem se testovat ráno i přes den a čárka byla stejně slabá, tak na době kdy se testuješ až tak nezáleží. Přeji Ti pokud mimiska chceš aby Ti vyšly krásné a tlusté //.
Holky jinak se omlouvám, za své příspěvky, prostě mám obavy aby všechno bylo tak jak má. Od mimča jsem ekzematik, alergik a léčím se se štítnou žlázou. Proto mám takové obavy, že si vše namlouvám, protože endokrinolog mi tvrdil, že bude možná v budoucnu problém s otěhotněním. Proto tak stresuju, a nemůžu se dočkat dnešní prohlídky u něj. Snad mi konečně vyvrátí moje pochybnosti a bude vše O.K.
Zatím ahoj a pak napíšu co a jak.
Ahojky,
Ivule, moc držím pěsti a jsem hrozně zvědavá, i když si myslím, že dr. ti jen řekne, co už tušíš ![]()
Alča 9+4tt