Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ono to záleží na koncentraci moči, ranní moč je nejlepší, Ale neboj já taky neměla tlusté čáry a sem v 15 týdnu ![]()
No já myslím že je máš docela silný
Teď si teda v 5 týdnu, objednávala si se k dr?
Víš co já si myslím že na tlouštce nezáleží, hlavně že tam je, HCG dosahuje vrcholu kolem 10 týdne tuším, tak to by tam už měli být tlustice, jinak myslím že je to ok, test je fakt pozitivní, tak neboj ![]()
Prostě buď zajdi k dr, nebo si nech odebrat HCG v laborce, asi za 300kč, tam ti řeknou jestli to stoupá ![]()
neobjednávala a dneska je teda fakt docela slabá ta druhá// a objevila se až po limitu.Je slabší než tam ty dvě ![]()
Lentilko nechci tě strašit,ale já tohle měla min. měsíc // jsem měla ještě 6 dní před ms,jeden den zesílila a pak slábly
ms došla s 2 denním zpožděním.4dny před ms jsem byla na krvi a bylo hcg 3.Zašla jsem si k dr. po ms a řekla mi že tobylo biotěhu,což bývá časté.Nicméně po něm se PRÝ výborně otěhu,protože tělo je plné hormonů a já jsem otěhotněla hned ten další cyklus.A čárky jsou proti minulému měsíci uplně něco jiného.Zkus testovat obden,po dni moc rozdíl neuvidíš,ale pokud jsou slabší…
Zkus to nafotit.Já ti když tak pošlu ty mé testy z min. měsíce
Nafotím,ale až odpolko. Tak teďka jsem se testovala až za dva dny a je pořád slabá a víc než předtím…Zkusím sem teda pak odpoledne dát tu fotku pro porovnání.
Zajdi do laborky určo tam nějakou máte, a neboj, zkus ten test nafotit jo ![]()
sněhurka a nelinka píše:
Zajdi do laborky určo tam nějakou máte, a neboj, zkus ten test nafotit jo
ju nafotím odpoledne,až si půjčím foťák…Jinak na ty testy prostě nemám peníze mno,na tu krev. ![]()
Lentilko a navíc pokud jsou po limitu,je to blbý.Jak dlouho po tom limitu jsou?Já měla za půl hodiny,další den dokonce až po hodině,sílné asi jako ty,hodím ti tu ty fotky jo?Tentokrát ikdyž byla z počátku slabá tak vždy byla do limitu
tak tady jsou.jsou dělány 11,12 a 13 dní po ovulaci,pak už byl uplně negativní
Tracy píše:
Lentilko a navíc pokud jsou po limitu,je to blbý.Jak dlouho po tom limitu jsou?Já měla za půl hodiny,další den dokonce až po hodině,sílné asi jako ty,hodím ti tu ty fotky jo?Tentokrát ikdyž byla z počátku slabá tak vždy byla do limitu
Má to být do 3 minut a mě se tam objevila tak až do 5-6 minut.
Holky chci se zeptat,je možný aby jsem týden měla spožděnou ms a uběhly dva dny co jsem si dělala test a čárka je pořád slabá?
Docela mě to štve a mrzí
Poradíte mi prosím?