Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem tu nově a zatím se pomaloučku rozkoukávám. Mám skoro 6ti týdenní holčičku, ale z mých kamarádek jsem první s miminkem a nemám žádné sestřenice, starší sourozence a tak. Na rady a pokec mi zbývá jen moje mami a tchýně a co si budem povídat („dítě musí mít čepičku“, „dítě se musí denně koupat - ideálně přesně v 7“
) Najdu tu místa na výměnu zkušeností? A zajímalo by mě, jak to chodí i rozběhlých diskuzí - když je například z let 2011-2013 ale já bych měla k danému tématu dotaz nebo komentář, můžu tam psát? Díky za radu a za přijetí ![]()
@petul89 Ahoj, neboj, to se rozkoukáš, občas někam zvědavě kouknu a všimla jsem si, že se obnovují staré diskuze. Gratuluju k holčičce. My máme půlročního hošíka, který se mi zrovna vzbudil a řve jak na lesy. Jdu ho zachránit.
@petul89
vítej a neboj ![]()
psát můžeš kam chceš, jít můžeš kam chceš. Sama si vybereš které diskuse ti sedí, jistě brzy najdeš kamarádky. Ať se ti tady líbí ![]()
@petul89 a když budeš šikovná tak narazíš i na kamarády
občas se tu nějaký chlap vyskytuje
@petul89 píše:
Ahoj, jsem tu nově a zatím se pomaloučku rozkoukávám. Mám skoro 6ti týdenní holčičku, ale z mých kamarádek jsem první s miminkem a nemám žádné sestřenice, starší sourozence a tak. Na rady a pokec mi zbývá jen moje mami a tchýně a co si budem povídat („dítě musí mít čepičku“, „dítě se musí denně koupat - ideálně přesně v 7“) Najdu tu místa na výměnu zkušeností? A zajímalo by mě, jak to chodí i rozběhlých diskuzí - když je například z let 2011-2013 ale já bych měla k danému tématu dotaz nebo komentář, můžu tam psát? Díky za radu a za přijetí
piš kam chceš a kde tě to zaujme.. časem se tu seznámíš ![]()
Holky, taky patřím k nováčkům a chtěla jsem se zeptat na omezené přidávání příspěvků v diskuzi. Včera mi to napsalo, že mohu přidat jen 5 příspěvků denně
To je běžné?
Předem díky za odpověď ![]()
@Zuzi28
Jen u nováčků, jak se dostaneš za určitý počet příspěvků, tak už je to neomezené. Nebo jestli je to ovlivněno časem, po určité době od registrace. ![]()
@Zuzi28 píše:
Holky, taky patřím k nováčkům a chtěla jsem se zeptat na omezené přidávání příspěvků v diskuzi. Včera mi to napsalo, že mohu přidat jen 5 příspěvků denněTo je běžné?
Předem díky za odpověď
je to nějaká novinka, po překonání titulu nováček, můžeš psát neomezeně
Ať se ti tady líbí a nenech se odradit ![]()
@Zuzi28 To je nedávné opatření aby se tu nemnožili nováčci - provokatéři… Omezení je jen pro začátek - ale nevím, na jak dlouho.
Pak už ne, to bych byla pěkně v loji ![]()
@radkka píše:
A co si přečíst pravidla, když se někde zaregistruješ?
hned ji nadej, to je nej co můžeš udělat. Mimochodem, nic v pravidlech uvedené není
@radkka píše:
A co si přečíst pravidla, když se někde zaregistruješ?
Huš babo! ![]()
![]()
@vyrovnaná žena píše:
hned ji nadej, to je nej co můžeš udělat. Mimochodem, nic v pravidlech uvedené není
Je tu nová, ať si zvyká. S tebou se život mazlí? ![]()
@radkka píše:
Je tu nová, ať si zvyká. S tebou se život mazlí?
mazlí ![]()