Jsem tu nová - jak se orientovat na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
30.4.15 17:44

Ahoj, jsem tu nově a zatím se pomaloučku rozkoukávám. Mám skoro 6ti týdenní holčičku, ale z mých kamarádek jsem první s miminkem a nemám žádné sestřenice, starší sourozence a tak. Na rady a pokec mi zbývá jen moje mami a tchýně a co si budem povídat („dítě musí mít čepičku“, „dítě se musí denně koupat - ideálně přesně v 7“ :) ) Najdu tu místa na výměnu zkušeností? A zajímalo by mě, jak to chodí i rozběhlých diskuzí - když je například z let 2011-2013 ale já bych měla k danému tématu dotaz nebo komentář, můžu tam psát? Díky za radu a za přijetí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
30.4.15 17:50

@petul89 Ahoj, neboj, to se rozkoukáš, občas někam zvědavě kouknu a všimla jsem si, že se obnovují staré diskuze. Gratuluju k holčičce. My máme půlročního hošíka, který se mi zrovna vzbudil a řve jak na lesy. Jdu ho zachránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
30.4.15 20:05

@petul89
vítej a neboj :)
psát můžeš kam chceš, jít můžeš kam chceš. Sama si vybereš které diskuse ti sedí, jistě brzy najdeš kamarádky. Ať se ti tady líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
30.4.15 20:07

@petul89 a když budeš šikovná tak narazíš i na kamarády :mrgreen: občas se tu nějaký chlap vyskytuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.4.15 20:41
@petul89 píše:
Ahoj, jsem tu nově a zatím se pomaloučku rozkoukávám. Mám skoro 6ti týdenní holčičku, ale z mých kamarádek jsem první s miminkem a nemám žádné sestřenice, starší sourozence a tak. Na rady a pokec mi zbývá jen moje mami a tchýně a co si budem povídat („dítě musí mít čepičku“, „dítě se musí denně koupat - ideálně přesně v 7“ :) ) Najdu tu místa na výměnu zkušeností? A zajímalo by mě, jak to chodí i rozběhlých diskuzí - když je například z let 2011-2013 ale já bych měla k danému tématu dotaz nebo komentář, můžu tam psát? Díky za radu a za přijetí :kytka:

piš kam chceš a kde tě to zaujme.. časem se tu seznámíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.10.15 09:10

Holky, taky patřím k nováčkům a chtěla jsem se zeptat na omezené přidávání příspěvků v diskuzi. Včera mi to napsalo, že mohu přidat jen 5 příspěvků denně 8o To je běžné?
Předem díky za odpověď :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
22.10.15 09:15

@Zuzi28
Jen u nováčků, jak se dostaneš za určitý počet příspěvků, tak už je to neomezené. Nebo jestli je to ovlivněno časem, po určité době od registrace. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.10.15 09:15

A co si přečíst pravidla, když se někde zaregistruješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
22.10.15 09:16
@Zuzi28 píše:
Holky, taky patřím k nováčkům a chtěla jsem se zeptat na omezené přidávání příspěvků v diskuzi. Včera mi to napsalo, že mohu přidat jen 5 příspěvků denně 8o To je běžné?
Předem díky za odpověď :*

je to nějaká novinka, po překonání titulu nováček, můžeš psát neomezeně
Ať se ti tady líbí a nenech se odradit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.10.15 09:16

@Zuzi28 To je nedávné opatření aby se tu nemnožili nováčci - provokatéři… Omezení je jen pro začátek - ale nevím, na jak dlouho.
Pak už ne, to bych byla pěkně v loji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
22.10.15 09:21
@radkka píše:

hned ji nadej, to je nej co můžeš udělat. Mimochodem, nic v pravidlech uvedené není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
22.10.15 09:23
@radkka píše:

Huš babo! :cert:
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.10.15 09:25
@vyrovnaná žena píše:
hned ji nadej, to je nej co můžeš udělat. Mimochodem, nic v pravidlech uvedené není

Je tu nová, ať si zvyká. S tebou se život mazlí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
22.10.15 09:28
@radkka píše:
Je tu nová, ať si zvyká. S tebou se život mazlí? :mrgreen:

mazlí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit