Jsem tu nová - jak se orientovat na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.5.16 12:37

Zdravím...

…všechny, dnes jsem se registrovala, ale už jsem sem chodila nahlížet skoro rok ( od doby, co mi můj pomalý net začal špatně načítat fórum s podobným zaměřením, na kterém jsem se pohybovala už…no skoro 10 let 8)). Už se těším, až budu moci zase někam napsat, nejenom číst:-). Moje mateřská „praxe“ sestává z jednoho těhotenství a zatím jen 4 roky trvajícího mateřství, ale i jinak mám haldu všelijakých jiných zkušeností, zájmů, dotazů a všeho.
Tak přeji pěkný den a jdu vyhledávat:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
24.5.16 12:40

@CieszynskieNiebo Též jsem si sem asi rok chodila jen číst, než jsem se zaregistrovala :) Tak ať se ti tu líbí! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
24.5.16 17:22
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.16 22:52

@Klementyna Děkuji, věřím, že bude… kdyžtak PC se dá vypnout vždycky 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.9.19 09:42

Hezké dopoledne

Ahoj, jsem tu nová a rada bych poznala maminku z Prahy 4, Chodov a okolí. Jsem těhulka, TP 04/2020. Prosím můžete mi poradit, kam bych mohla tento příspěvek dát?
Děkuji Kristýna :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20827
9.9.19 11:36

@VlnkaK kristýnko, vítejte! :kytka: Doporučím určitě skupinu podle termínu porodu Dubnovky 2020, případně pak diskuzi Těhulky Praha 11 nebo Kamarádka na procházky s kočárkem - Praha 11.

Starší diskuzi vždy můžete oživit svým novým příspěvkem, takže ho pak uvidí ostatní v nových diskuzích. :palec:

Ať se Vám tu líbí a kdyby cokoliv, ozvěte se tady nebo v soukromé zprávě.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.19 12:30

Ahoj holky jsem tu nova jak poznam ze mi nekdo odepsal kdyz jsem psala do nektere dizkuze? Diky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.10.19 21:24

Přeju krásný večer všem, pročítám si komentáře a snad se tu taky zorientuji. Děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.2.20 19:50

Dobrý den jsem tu take nova a mam otazku vlozila jsem prispevek a chodi mi upozorneni ze mi to nekdo okomentoval ale kdyz na to kliknu tak tam nic neni, tak jsem z toho nejaka zmatena? Poradíte mi? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.20 15:56

Ahoj!

Tak jsem se dnes zaregistrovala a večer jdu pročítat diskuze, moc se na vás všechny těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.4.20 12:04

fan

Emimino je boží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.20 12:33
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.20 13:23

Ten nápad s těma prispevkama je pěkně na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.11.20 08:18

Ahoj jsem tu relativně nová, a chtěla bych se zeptat, jak mohu založit nový příspěvek s dotazem? Odpověď na svou otázku či podobné téma jsem nikde nenašla:-( Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20827
2.11.20 13:56

@kotecatko novú diskusiu založíte kliknutím na tlačítko založiť diskusiu . Posielam aj screen. :kytka:

S pozdravom,
Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová