Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…všechny, dnes jsem se registrovala, ale už jsem sem chodila nahlížet skoro rok ( od doby, co mi můj pomalý net začal špatně načítat fórum s podobným zaměřením, na kterém jsem se pohybovala už…no skoro 10 let
. Už se těším, až budu moci zase někam napsat, nejenom číst:-). Moje mateřská „praxe“ sestává z jednoho těhotenství a zatím jen 4 roky trvajícího mateřství, ale i jinak mám haldu všelijakých jiných zkušeností, zájmů, dotazů a všeho.
Tak přeji pěkný den a jdu vyhledávat:-).
@CieszynskieNiebo Též jsem si sem asi rok chodila jen číst, než jsem se zaregistrovala
Tak ať se ti tu líbí! ![]()
@Klementyna Děkuji, věřím, že bude… kdyžtak PC se dá vypnout vždycky
.
Ahoj, jsem tu nová a rada bych poznala maminku z Prahy 4, Chodov a okolí. Jsem těhulka, TP 04/2020. Prosím můžete mi poradit, kam bych mohla tento příspěvek dát?
Děkuji Kristýna ![]()
@VlnkaK kristýnko, vítejte!
Doporučím určitě skupinu podle termínu porodu Dubnovky 2020, případně pak diskuzi Těhulky Praha 11 nebo Kamarádka na procházky s kočárkem - Praha 11.
Starší diskuzi vždy můžete oživit svým novým příspěvkem, takže ho pak uvidí ostatní v nových diskuzích. ![]()
Ať se Vám tu líbí a kdyby cokoliv, ozvěte se tady nebo v soukromé zprávě.
Monika
Ahoj holky jsem tu nova jak poznam ze mi nekdo odepsal kdyz jsem psala do nektere dizkuze? Diky moc ![]()
Přeju krásný večer všem, pročítám si komentáře a snad se tu taky zorientuji. Děkuji všem
Dobrý den jsem tu take nova a mam otazku vlozila jsem prispevek a chodi mi upozorneni ze mi to nekdo okomentoval ale kdyz na to kliknu tak tam nic neni, tak jsem z toho nejaka zmatena? Poradíte mi? Dekuji
Tak jsem se dnes zaregistrovala a večer jdu pročítat diskuze, moc se na vás všechny těším ![]()
Ahoj jsem tu relativně nová, a chtěla bych se zeptat, jak mohu založit nový příspěvek s dotazem? Odpověď na svou otázku či podobné téma jsem nikde nenašla:-( Děkuji
@kotecatko novú diskusiu založíte kliknutím na tlačítko založiť diskusiu . Posielam aj screen. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()