Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, jsem tu nová..a chtěla bych se vás zeptat maminky…,mám 4 letou holčičku a má Štítnou žlázu…,nechce mi nic moc papat..nemáte prosím některá s vás zkušenosti? Děkuji moc
@-Nora- píše:
Hezký večer všem! Omlouvám se, za pro Vás některé asi špatný dotaz, ale jsem tu úplně poprvé. Dnes jsem byla na kontrole u mého gynekologa. Po pár nevydařených těhotentsvích, diagnóze a lečbě jsem dnes konečně po mnoho měsících, všech testech a kontrolách slyšela krásnou větu,,Jste konečně zdravá " a ráda bych se s někým o tu radost podělila a sdílela mě další poznatky ohldně mateřství, rodičoství a dětí. Myslíte, že zde uspěji? Děkuji!
Gratuluji.
@Emily03 píše:
Ahoj ,dobrý den všem ,jsem tu dnes poprvé a zatim se moc neorientuji. Nevím kam se zařadit, mám dvě dítka ,ale nechtěla bych si povídat jen o nich , spíš o čemkoliv co se přímo dětiček netýká.tak nevim kam semnou.
Taky jsem tu nová ale než jsem orientovala a jaký je poslední příspěvek. Hezký když můžeš někomu poradit či pokecat
Dobrý den nevim jestli mě tu někdo odpoví koukám, že už je to diskuze staršího data, ale najednou se mě v místech pod příspěvkem kde je zmínit objevil symbol, který když rozkliknu tak znamená editovat, jak jsem k tomu přišla nevim proč a co to znamená vim, že tim můžu opravit chyby ve svém příspěvku, ale jak jsem k tomu přišla nic jsem nezadávala, že bych chtěla opravit
@nick mandarinka píše:
Dobrý den nevim jestli mě tu někdo odpoví koukám, že už je to diskuze staršího data, ale najednou se mě v místech pod příspěvkem kde je zmínit objevil symbol, který když rozkliknu tak znamená editovat, jak jsem k tomu přišla nevim proč a co to znamená vim, že tim můžu opravit chyby ve svém příspěvku, ale jak jsem k tomu přišla nic jsem nezadávala, že bych chtěla opravit
To máš u každého vlastního příspěvku, nemusíš nic zadávat. Asi jsi na to klikla omylem.
Děkuji za odpověď a jak udělat, abych tam měla zase zmínit a né editovat, vůbecnevi na co jsem klikla omylem
@nick mandarinka píše:
Děkuji za odpověď a jak udělat, abych tam měla zase zmínit a né editovat, vůbecnevi na co jsem klikla omylem
Nijak, to tam je automaticky podle toho, kdo ten příspěvek napíše. Když ty, je tam Upravit, když někdo jiný, je tam Zmínit.
Děkuji za snahu o vysvětlení, stejně mě to neni moc jasný, že do nedávna jsem měla zmínit a najednou mam editovat a skoro všichni mají zmínit, ale i přesto děkuji za vaší odpověď