Jsem tu nová - jak se orientovat na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.2.23 16:56

Dobrý den, jsem tu nová..a chtěla bych se vás zeptat maminky…,mám 4 letou holčičku a má Štítnou žlázu…,nechce mi nic moc papat..nemáte prosím některá s vás zkušenosti? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.2.23 07:42
@-Nora- píše:
Hezký večer všem! Omlouvám se, za pro Vás některé asi špatný dotaz, ale jsem tu úplně poprvé. Dnes jsem byla na kontrole u mého gynekologa. Po pár nevydařených těhotentsvích, diagnóze a lečbě jsem dnes konečně po mnoho měsících, všech testech a kontrolách slyšela krásnou větu,,Jste konečně zdravá " a ráda bych se s někým o tu radost podělila a sdílela mě další poznatky ohldně mateřství, rodičoství a dětí. Myslíte, že zde uspěji? Děkuji!

Gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
24.2.23 13:19
@Emily03 píše:
Ahoj ,dobrý den všem ,jsem tu dnes poprvé a zatim se moc neorientuji. Nevím kam se zařadit, mám dvě dítka ,ale nechtěla bych si povídat jen o nich , spíš o čemkoliv co se přímo dětiček netýká. :( tak nevim kam semnou. :(

Taky jsem tu nová ale než jsem orientovala a jaký je poslední příspěvek. Hezký když můžeš někomu poradit či pokecat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
29.12.23 19:17

Dobrý den nevim jestli mě tu někdo odpoví koukám, že už je to diskuze staršího data, ale najednou se mě v místech pod příspěvkem kde je zmínit objevil symbol, který když rozkliknu tak znamená editovat, jak jsem k tomu přišla nevim proč a co to znamená vim, že tim můžu opravit chyby ve svém příspěvku, ale jak jsem k tomu přišla nic jsem nezadávala, že bych chtěla opravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.23 22:24
@nick mandarinka píše:
Dobrý den nevim jestli mě tu někdo odpoví koukám, že už je to diskuze staršího data, ale najednou se mě v místech pod příspěvkem kde je zmínit objevil symbol, který když rozkliknu tak znamená editovat, jak jsem k tomu přišla nevim proč a co to znamená vim, že tim můžu opravit chyby ve svém příspěvku, ale jak jsem k tomu přišla nic jsem nezadávala, že bych chtěla opravit

To máš u každého vlastního příspěvku, nemusíš nic zadávat. Asi jsi na to klikla omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
29.12.23 23:03

Děkuji za odpověď a jak udělat, abych tam měla zase zmínit a né editovat, vůbecnevi na co jsem klikla omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.23 23:51
@nick mandarinka píše:
Děkuji za odpověď a jak udělat, abych tam měla zase zmínit a né editovat, vůbecnevi na co jsem klikla omylem

Nijak, to tam je automaticky podle toho, kdo ten příspěvek napíše. Když ty, je tam Upravit, když někdo jiný, je tam Zmínit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
30.12.23 07:38

Děkuji za snahu o vysvětlení, stejně mě to neni moc jasný, že do nedávna jsem měla zmínit a najednou mam editovat a skoro všichni mají zmínit, ale i přesto děkuji za vaší odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová