Jsem v tom, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.1.19 09:39

Když tady je tolik stejných diskuzí, tak proč se ještě namáhate a komentujete i tuhle? :lol:

• Citovat
  • Upravit
570
9.1.19 09:49
@Anonymní píše:
Když tady je tolik stejných diskuzí, tak proč se ještě namáhate a komentujete i tuhle? :lol:

Pokud na sobě pozoruješ příznaky tak s testováním čekat nemusíš, protože z fyziologického hlediska způsobuje příznaky těhotenství stoupající HCG takže logicky na testu, byť třeba slabě, by se to už jistě projevilo …být tebou bych ho zkusila, za to nic nedáš ;) a když bude negativní tak se bude s vysokou pravděpodobností jednat jen o PMS když máš ještě cca týden do MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
9.1.19 10:02
@Anonymní píše:
Když tady je tolik stejných diskuzí, tak proč se ještě namáhate a komentujete i tuhle? :lol:

no protože už nás to prostě se.e, já bych byla pro, aby pro založení diskuse byl potřeba iq test, ale to u adminů neprošlo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.19 10:02

@Celina Bože ženská :D Mě z vás klepne :pocitac:

@denkat Díky :))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.19 10:04

@stinga že.. A na vkládání komentářů taky. To byste si holky moc nepokecaly :*

• Citovat
  • Upravit
7208
9.1.19 10:09
@Celina píše:
Holky, buďte soudný, vždyť má @GabinkaCh pravdu :pankac:
Při takhle rozházeném cyklu, když ani nevíš termín MS a neudělala jsi test ti to neřekne ani Stanley Bradley :lol:
A takové diskuse jsou tu denně..milion a jeden příznak a udělat test za dvacku je problém :nevim:

Mě tyhle dotazy přijdou jako by tu někdo napsal něco ve stylu: myslíte že když teď půjdu nakoupit tak potkám Blážu??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
9.1.19 10:11
@Anonymní píše:
@stinga že.. A na vkládání komentářů taky. To byste si holky moc nepokecaly :*

Já zaruceně jo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.19 10:12

@GabinkaCh Vy razučeně ne :D :D
Mějte se holky, a zkuste se nad sebou zamyslet. :,(

• Citovat
  • Upravit
7208
9.1.19 10:16
@Anonymní píše:
Mějte se holky, a zkuste se nad sebou zamyslet. :,(

Zkusím to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.1.19 10:57

Dotaz

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat. Poslední MS 6.12.,v průběhu ovulace ( kolem 20.12.) nechráněný sex s partnerem. Cca od 29-30 nevolnosti,pálení žáhy apd. Na Silvestra jsem si dělala Mamma test 10 - Negativní 4.1. jsem opět testovala,protože mi bylo stále zle a MS,která měla dorazit nepřišla. 1 test jsem si dělal v půl 1 odpoledne - pozitivní (slabší čárky ) poté jsem nevydržela a druhý test jsem si udělala ve 3 hodiny odpoledne - opět pozitivní ( čárky výraznější ) - vše testováno Mammatestem 10 Stále jsem měla nevolnosti,pocitově zvýšenou teplotu. V neděli jsem začala mít silnější bolest v podbřišku a začala jsem špinit. Přítel mě pro jistotu zavezl na G.pohotovost,kde mi odebrali krev a HCG - 0. Udělala jsem si hned tedy test Livstine 25 - nic. Od nedělního odpoledne bez bolesti, špinění ne jako u klasické MS. Občasné bolesti žáludku a pocit na zvracení,pocitově teplota,pocení. Nechápu to :/ Nemá s tím někdo zkušenost nebo nějakou radu ? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
9.1.19 12:19
@Anonymní píše:
Mějte se holky, a zkuste se nad sebou zamyslet. :,(

už se mně kouří z hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
9.1.19 12:21

@Celina twl další v řadě napsala @Beru1234 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
9.1.19 12:25
@stinga píše:
@Celina twl další v řadě napsala @Beru1234 :zed:

Tak jí napíšem,že je těhotná :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.1.19 12:50

@GabinkaCh
Chápu reakci na to,když si někdo test neudělá a pouze se spekuluje.
Ale člověk,kterému x testů těhotenství ukáže a zároveň bylo HCG dle krve 0 je asi rozdíl.

Diskuze má spočívat snad v tom,že pokud má někdo podobnou zkušenost,tak může poradit,ne ?

Proč hned kritika ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
9.1.19 12:50
@GabinkaCh píše:
Tak jí napíšem,že je těhotná :nevim: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nebudeme jí pak muset poslat nějaké dítě? aby si nestěžovala, že máme chybné křišťálové koule?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí