Jsem v tom sama - čekám miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
29.1.14 15:35
@Virginia píše:
@Bábrdl Myslíš, že to bylo cílené? :think: To by mě fakt zajímalo. :oops:

každý každičký den tady jedna je těhotná přes antikoncepci. To už skoro vypadá, jako že nasaďme každé neplodné antikoncepci a těhotenství je téměř jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.1.14 15:36

@Kla opravdu? ty jsem brala, ale tak měsíc předtím, než jsem otěhotněla.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
@Virginia píše:
Já taky. Zvláštní totiž, že neselhává v těch „normálních“ situacích, ale téměř výhradně v takovýchto vypjatých, hraničních chvílích.

Já ti nevím, kdyby se mi to samotné nestalo, myslela bych si co ty. Vždycky jsem se tomu když jsem to slyšela smála, se slovy to určitě a najednou mi zmehlo. Brala jsem to šestnáct let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955

Já se nebudu vyjadřovat zda antikoncepce selhala nebo ne, jen by mě zajímalo, kdo z vás v takové krizi souloží 8o já mít krizi, tak je můj muž natolik nesnesitelný a já natolik jízlivá, že jakékoliv fyzický kontakt by byl životu nebezpečnou záležitostí, natož kdyby si sbalil saky pak a šel k mamince. Co Ti řekl? Nejdeš na kafe, hučí mi v kládě?

Ten vztah byl v háji, on v tom měl jasno, ikdyž jsi to asi vidět nechtěla, nedivím se že má vztek. Vztek nevztek, bude se k tomu muset samozřejmě postavit čelem, ale jinak jste si řekla bych celkem kvit, ne :nevim: Tak zamáčkni slzu a postav se na vlastní nohy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724

@Virginia osobně znám případ selhaného nitroděložního tělíska.. A to se fakt těžko předstírá, že ho „jako“ máš ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.1.14 15:37

@Veronickav a teda seš dobrá že si mimčo chceš nechat! To tě obdivuju! Já bych to udělala jinak. Protože vím že bych to nezvládla a ani bych nechtěla. Jsem naprosto závislá na chlapovi. Zůstat sama s dítětem tak sem na antidepresivech nebo už možná v márnici. Ano, jsem v tomto ohledu nesamostatná.. Ty si narozdíl ode mě silný člověk a optimista! A myslim že až tě tohle přebolí, najdeš pro sebe a mimčo určitě lepšího taťku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.1.14 15:38
@KKatka23 píše:
To, že už nechce být s tebou, se dá pochopit. To, že se odmítá starat o svoje dítě, znamená, že je hovado. Žádnou oporou by ti nebyl. Bude ti líp bez něho. Zvládli to jiní, zvládneš to taky a uvidíš, že budeš nejšťastnější se svým dítětem a časem i s nějakým hodným chlapem - skutečnou oporou :)

aníž bych se chtěla zastávat chlapa, rozešli se, má jinou přítelkyni. Chyba byla sex, ale že se nehce postarat o své dítě? Prvně, on to dítě nechtěl, neplánoval, je přes antiko, má ho s člověkem, se kterým ho už nic nepojí, v podstatě mu bude komplikovat život. Za druhé je to chlap, momentální miniaturní dítě v břiše expřítelkyně je tak abstraktní věc, že k ní těžko může mít drtivý citový vztah a ani mu to člověk nemůže mít za zlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.1.14 15:41

@LadyLama..měla jsem plány..kariéra atd. ale pokud stojíš, před rozhodnutím, zda necháš to dítko žít nebo mu máš vzít život pro své plány a pohodlí a proto, že to partner chce…hodně jsem přemýšlela..velkou oporu mi poskytli rodiče..rodina, nejbližsí..a ted chci být silná už kvuli tomu mrnouskovi a postarat se o něj..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.1.14 15:43
@hanča74 píše:
Tak tomu ver, my žádnou krizi neměli a otehotnela jsem přes depoproveru.

i moje sestřenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
29.1.14 15:44
@lekarnicka28 píše:
@Virginia osobně znám případ selhaného nitroděložního tělíska.. A to se fakt těžko předstírá, že ho „jako“ máš ;) :mrgreen:

Tak to já taky. Našli ho pak při porodu. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.1.14 15:47
@terinka4444 píše:
každý každičký den tady jedna je těhotná přes antikoncepci. To už skoro vypadá, jako že nasaďme každé neplodné antikoncepci a těhotenství je téměř jistota.

já už to navrhuju všem snažilkám, nasaďte antiko, pořádně se zhádejte, můžete si dát i přes hubu a těhotenství je tu ;)

• Citovat
  • Upravit
3968
29.1.14 15:49

přesně..

@K-Black píše:
já už to navrhuju všem snažilkám, nasaďte antiko, pořádně se zhádejte, můžete si dát i přes hubu a těhotenství je tu ;)

Přesně. Tyhle těhotenství ve „vhodnou“ dobu jsou opravdu nějak moc rozšířené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
29.1.14 15:49
@Heinich píše:

U mne to byla doba sakra nevhodná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
29.1.14 15:55
@wobludka píše:
jen by mě zajímalo, kdo z vás v takové krizi souloží 8o já mít krizi, tak je můj muž natolik nesnesitelný a já natolik jízlivá, že jakékoliv fyzický kontakt by byl životu nebezpečnou záležitostí, natož kdyby si sbalil saky pak a šel k mamince.

Svatá pravda, tohle osobně taky vůbec nechápu.
Akorát stejně ty naše špekulace zakladatelce nijak nepomůžou 8) holt se stalo.

Zakladatelko, bohužel nejsi první ani poslední. Nejsem ve tvé situaci, ale stejně víš sama, že je prostě potřeba zatnout zuby a jít dál.

@K-Black píše:
já už to navrhuju všem snažilkám, nasaďte antiko, pořádně se zhádejte, můžete si dát i přes hubu a těhotenství je tu ;)
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.1.14 15:59
@Heinich píše:

Já být chlap, asi taky na otěhotnění přes antiko nevěřím.

Zakladatelka dítě chce, jen lituje, že otec není s nimi. Doufala, že „dá přednost“ jí, protože je těhotná. No, takhle to nefunguje. Pokud je zamilovaný, vidí svůj život s tou druhou a tohle bere jako citové vydírání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí