Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
já už to navrhuju všem snažilkám, nasaďte antiko, pořádně se zhádejte, můžete si dát i přes hubu a těhotenství je tu
twl.. a my se trapně roky snažíme, rveme do sebe hormony, chodíme na miliony vyšetření, aby nad náma zlomil dr hůl. Vědět, že to bude takhle jednoduché, už bych to udělala dávno ![]()
@terinka4444 přesně tak…scházeli jsme se spolu denně, spávali spolu..prostě jen jsme museli být od sebe a čekala jsem, že budeme byteček a budeme bydlet spolu sami a tak mooc se těšila!! říkal mi jak mě miluje..poté přišlo, že je v tom jiná…to jsem tak nějak zkousla, ikdyž to bolelo..milovala jsem ho..7let vztahu…poté přišel druhý šok, že jsem těhotná..a byla má povinnost to oznámit otci, ten řekl jdi na potrat ani neměl zájem to řesit..promluvit si..dokonce dělal peklo..psal sms, dal fotky s ní na fc a řekl, že mě na ten potrat dostane..ale věděl, že semnou nehne, že jsem se rozhodla…tak se ztáhnul!!pak za nějaký čas zavolal..ptal se jak se mám..atd. přijel si pro věci..vše proběhlo normálně..pak napsal, že je to pro něj moc těžky…zase uplynul nějaky čas a ozval se s tím jak se mám..že by chtěl vidět psa…napsal mi:miloval sem te a to moc, mam te furt rad a vzdy budu…odepsala jsem chci na tebe zapomenout on napsal..někoho máš..napsala jsem, že by to byl dobrý způsob jak ho dostat z hlavy a on odepsal, že mám být opatrná a počkat ještě..Já mám čekat..on si vybral..:/…a včera jsem mu poslala foto našeho chlapečka a neozyval se..napsal, vše vstřebavam..musim brat ohled na svou přítelkyni…proto mě stále furt vše tak bolí a nevím jak z toho ven…i potom vše ho miluji..a strašně mě ubijí, že ho nemám vedle sebe :/
@martina.se píše:
twl.. a my se trapně roky snažíme, rveme do sebe hormony, chodíme na miliony vyšetření, aby nad náma zlomil dr hůl. Vědět, že to bude takhle jednoduché, už bych to udělala dávno
no tak ale nakonec to vyšlo ne? ![]()
@Veronickav píše:
@terinka4444 přesně tak…scházeli jsme se spolu denně, spávali spolu..prostě jen jsme museli být od sebe a čekala jsem, že budeme byteček a budeme bydlet spolu sami a tak mooc se těšila!! říkal mi jak mě miluje..poté přišlo, že je v tom jiná…to jsem tak nějak zkousla, ikdyž to bolelo..milovala jsem ho..7let vztahu…poté přišel druhý šok, že jsem těhotná..a byla má povinnost to oznámit otci, ten řekl jdi na potrat ani neměl zájem to řesit..promluvit si..dokonce dělal peklo..psal sms, dal fotky s ní na fc a řekl, že mě na ten potrat dostane..ale věděl, že semnou nehne, že jsem se rozhodla…tak se ztáhnul!!pak za nějaký čas zavolal..ptal se jak se mám..atd. přijel si pro věci..vše proběhlo normálně..pak napsal, že je to pro něj moc těžky…zase uplynul nějaky čas a ozval se s tím jak se mám..že by chtěl vidět psa…napsal mi:miloval sem te a to moc, mam te furt rad a vzdy budu…odepsala jsem chci na tebe zapomenout on napsal..někoho máš..napsala jsem, že by to byl dobrý způsob jak ho dostat z hlavy a on odepsal, že mám být opatrná a počkat ještě..Já mám čekat..on si vybral..:/…a včera jsem mu poslala foto našeho chlapečka a neozyval se..napsal, vše vstřebavam..musim brat ohled na svou přítelkyni…proto mě stále furt vše tak bolí a nevím jak z toho ven…i potom vše ho miluji..a strašně mě ubijí, že ho nemám vedle sebe :/
@K-Black píše:
no tak ale nakonec to vyšlo ne?
jo, ale proč musely být ty 3 roky snažení a všechno dokola?
a pak smíření, že ok, nepůjde to, kolotoče s dr okolo jakž takž nastartování režimu (ala ženská myslim)
vědět tohle, na všechno dlabu stylem, ono to nějak dopadne ![]()
@martina.se píše:
jo, ale proč musely být ty 3 roky snažení a všechno dokola?a pak smíření, že ok, nepůjde to, kolotoče s dr okolo jakž takž nastartování režimu (ala ženská myslim)
vědět tohle, na všechno dlabu stylem, ono to nějak dopadne
já ti to moc přeju, miminko bude zlaté, aby ti vrátilo to trápení ![]()
@Veronickav píše:
upřímně.. Ty bys ho po tom všem, jak se k Tobě choval, ještě chtěla?
tak to mi hlava fakt nebere.. On s Tebou zachází jak s hadrem a Ty bys mu to odpustila? pf.. tohle by mi chlap řekl jednou a nazdar.. jo, bolelo by to. Ale mám svou hrdost a zametat se mnou? určitě ne.
on se připraví o to hezké ![]()
@Veronickav píše:
ach jo
zkus ho nekontaktovat, neposílej mu fotky malýho k ničemu to není. Stejně bys mu už nemohla věřit, ikdybychrěl a tys ho vzala zpět, ta důvěra, která je ve vztahu jedna z nejdůležitějších, ta je pryč. Tím, že ho kontaktuješ a posíláš mu fotky malého, tím jen ubližuješ sama sobě
![]()
@K-Black píše:
já ti to moc přeju, miminko bude zlaté, aby ti vrátilo to trápení
@martina.se chtěla bych si říct..kašlu na něj a jdu dál..ale já se motám pořád v kruhu a nevím jak z něj ven…přemýšlím, kde se stala chyba…co jsem udělala, že ji dal přednost atd.
..plánuji a na mimi se těším..ale zároven mám splíny samoty, že tady není atd. ![]()
@Veronickav píše:
@martina.se chtěla bych si říct..kašlu na něj a jdu dál..ale já se motám pořád v kruhu a nevím jak z něj ven…přemýšlím, kde se stala chyba…co jsem udělala, že ji dal přednost atd...plánuji a na mimi se těším..ale zároven mám splíny samoty, že tady není atd.
ale tys chybu neudělala. Chybu udělal on a připravil se o Tebe.. tak se od něj prostě odstřihni.. najdi si zábavu, věnuj se kamarádům atd.. ale na něj dlab. Když se chová takhle, nestojí za to trápení. Zvládneš to mnohem líp sama ![]()
@Veronickav píše:
Ještě bych, chtěla řict, že pod pojmem krize..byla jíná krize…bydleli jsme u mých rodičů v domku, měli sve patro, ale přítel se nepohodl s mými rodiči a odešel k svým…držel mě ve vědomí, že pro nás najde byt a odstěhujeme se…!!!proto jsme se scházeli až přišel den, kdy mi řekl, že je někdo jiný, ale že si tím není jisty atd. za zhruba 3týdny jsem zjistila, že jsem v 8týdnu!!! takže prosím hned nesudte, že to bylo plánované, jen abych zachránila vztah!!spíše jsem čekala rady, jak se vypořádat ted se samotou a tím, že toho tatku nemáme!!
Co ti budu mazat med kolem pusy, sama asi cítíš, že to bude náročný, hlavně asi ohledně peněz. Co si budeme namlouvat, samoživitelky to mají prostě těžký. A taky, určitě si časem budeš chtít najít nějakého přítele, počítej, že to může být těžký, když máš doma malé dítě. Moc často se asi od něj neutrhneš a taky pro některý chlapy to může být překážka. A navždy s otcem dítěte zůstanete tím dítětem svázáni ve smyslu, že bude Vaše společné a budete muset některý věci řešit. To by byla diskuse na dalších 50 stránek. Ale určitě dítě je požehnání pro každou ženu a jestli to bereš takhle, tak v těchto životních zkouškách obstojíš.
Veronickav: Naprosto te chapu chces ho mit vedle sebe nedokažes bezu nej dejchat mela jsem to same pred par mesici kdyz me chtel pritel opustit. Kvuli jine i kdyz tvrdil ze me miluje a ze sni nic nema ale ja vedela ze me podvadi
. Na konec se rozhodl odesl z prace dala sem mu na vyber ona byl od nej z prace a ted je to krasny ale porad je to ve mne a mam chut snim skončit ale ten citi k nemu je silnejsi nez kdy jindy a pocit nemit ho u sebe asi umru
. Tak ti radim radeji od toho dej ruce pryc udela to znova a ty uz nebudes mit silu od nej odejit a zit svuj zivot vecene budes myslet na to co udelal
Ted mam pekny depky ale nemam silu mu neco rict nechci ho stratit. „omlovam se za chyby“ ![]()
@lentilka121 před třemi lety.jsem mu přišla na seznamky…Libimseti.cz ,lide.cz a nedalo mi to a odheslovala mu to a vlezla tam..kdyz jsem četla jak s jinými ženami flirtuje..zve na kafe..ztuhla jsem..plakala..když jsem mu řekla co jsem zjistila..přiznal se, že si chtěl pošpásovat a že to nebral vážně, že miluje mě..že by mě nikdy nepodvedl…uvěřila jsem mu…ale už byla narušena důvěra!!byla jsem ostražitější…nakouslá co když to nebylo jen u psaní..ale snažila jsem mu věřit a jít dál…náš vztah byl super, ale od te doby jsem měla divný pocit v sobě a už tak nedůvěřovala!…uběhly tři roky a ted řeším tohle.. ![]()
Veronickav: Vim jak moc to boli. Jeste horsi kdyz mu dokazes odpustit a on to udela znova. Tak ti rikam vykasli se na nej zij svuj zivot. Ja vim ze to neni tak lehky kdyz ke vsemu spolu cekate dite a ty ho porad silene milujes a ubiji te to
. My mame 7leteho syna a prave kvuli nemu nemam silu od nej odejit i kdyz zatim me nepodvadi
jak dlouho nez zacne
. Pro to je lepsi zustat sama s malym od zacatku nez pak aby se te maly ptal kam jde tatinek a ty mu se slzymi v očich rikala to bude dobry on se vrati. A pak te to zabije uplne
.A nemas sanci se s toho dostat vim očem mluvim bohuzel ![]()