Jsem zdrcená, máma řekla, že nás nikdy neměla mít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.7.16 10:24

@Eemii: Chci tím jen říct, že chápu, jak se Lili cítí. A nepřijde mi to v pořádku. Ze strany jejího otce rozhodně ne.

• Citovat
  • Upravit
5672
4.7.16 10:29
@Lili píše:
@Adinal ano to me taky napadlo ale do domova duchodcu musi jit dobrovolne chapes? A on je nazoru ze zadny nepotrebuje

Takže se raději necháš deptat a celou svoji rodinu, než abys ho vystěhovala do domova. Tak je to Tvoje volba, ale pak si nestěžuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
4.7.16 10:30
@Eemii píše:
Ale prosim te. Obetovat svuj zivot, nechat se psychicky deptat, to je ucta k rodicum? Pokud neco delas z ucty k rodicum, delas to rada a nevidis to jako problem, chapes to? Lilli ten problem ale ma nekolik let a nici ji to, neni schopna to nijak resit, prerostlo to pres hlavu, ovlivnuje chod cele rodiny. Opravdu ti to prijde v poradku? Asi ano, protoze ti prijde v poradku to, co vsem diskuterkam zde nikoli.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 10:33

No ale s tim ja vubec nic neudelam, proste je to tak, bud se nad to povznest, nebo platit pronajem plus elektriku atd za svuj byt, deti vzit od kamaradu a z mista ktere povazuji za domov, bohuzel s realitou toho se setkavam kazdy den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 10:35

@Adinal a nemohla by jsi mi tedy poradit jak to mam udelat kdyz on nikam do domova jit nechce a musi tam prijit dobrovolne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
4.7.16 10:36
@Anonymní píše:
@Eemii: Chci tím jen říct, že chápu, jak se Lili cítí. A nepřijde mi to v pořádku. Ze strany jejího otce rozhodně ne.

Ale z jeji strany to tez neni v poradku, chapes to? Tak, jako neni v poradku tvuj vztah k matce. Dovedes si predstavit, v cem vyrustaji jeji deti? Nemela by spis pecovat a hajit jejich klidny zivot? Dohledej si diskuzi, kde o tom souziti podrobne pise.
U vas obou, to neni o lasce a ucte k rodicum, ale o necem patologickym, svym zpusobem zvracenym. A konkretne ty to vubec nejsi schopna videt, pripustit.
Naprosta vetsina dospelych deti, svy rodice miluje, pomaha a mam k nim uctu. Presto ty vztahy nevypadaji jako ty vase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 10:37

Uz jen kvuli tomu, ze budou chtit cast jeho duchodu, takze to neni, ze prijede eskorta a chces nechces jdes s nami, mym detem rika, ze nic takoveho nepotrebuje, ze umre… takze asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
4.7.16 10:38
@Lili píše:
@Adinal a nemohla by jsi mi tedy poradit jak to mam udelat kdyz on nikam do domova jit nechce a musi tam prijit dobrovolne???

Prispivat na garsonku s tim, ze se stehujete do jinyho bytu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 10:38
@Eemii píše:
Ale z jeji strany to tez neni v poradku, chapes to? Tak, jako neni v poradku tvuj vztah k matce. Dovedes si predstavit, v cem vyrustaji jeji deti? Nemela by spis pecovat a hajit jejich klidny zivot? Dohledej si diskuzi, kde o tom souziti podrobne pise.
U vas obou, to neni o lasce a ucte k rodicum, ale o necem patologickym, svym zpusobem zvracenym. A konkretne ty to vubec nejsi schopna videt, pripustit.
Naprosta vetsina dospelych deti, svy rodice miluje, pomaha a mam k nim uctu. Presto ty vztahy nevypadaji jako ty vase.

a co bych ze sve strany mela tedy udelat jinak? mam opustit svuj byt? nebo ho nasilim nekam odvezt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
4.7.16 10:39
@Lili píše:
Uz jen kvuli tomu, ze budou chtit cast jeho duchodu, takze to neni, ze prijede eskorta a chces nechces jdes s nami, mym detem rika, ze nic takoveho nepotrebuje, ze umre… takze asi tak

Podivej, ty hledas duvody, proc to nejde. A vis to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 10:39

@Eemii: No do včerejška jsem si myslela, že mám ten nejúžasnější vztah s mamkou, jaký kdy dcera může mít…

A dnes je všechno jinak, vzhůru nohama.

• Citovat
  • Upravit
21905
4.7.16 10:40
@Lili píše:
a co bych ze sve strany mela tedy udelat jinak? mam opustit svuj byt? nebo ho nasilim nekam odvezt

Ano presne tak, prestehovat se.Jemu sehnat garsonku, treba mu neco malo prispet.To JE reseni, at se ti to libi nebo ne.Ale nechces. Hledas duvodu, proc to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 10:40
@Eemii
@Eemii píše:
Prispivat na garsonku s tim, ze se stehujete do jinyho bytu?

a prestehovat ho nasilim, klidne bych si vzala pujcku na tu jeho garsonku, ale on proste nikam nechce protoze umre jak rika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
4.7.16 10:41
@Anonymní píše:
@Eemii: No do včerejška jsem si myslela, že mám ten nejúžasnější vztah s mamkou, jaký kdy dcera může mít…A dnes je všechno jinak, vzhůru nohama.

Tohle jsi psala snad patnackrat za diskuzi.

No nic, koncim tu, nikam to nevede, jak pochopily ostatni uz davno a prestaly psat. :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 10:42
@Eemii píše:
Ano presne tak, prestehovat se.Jemu sehnat garsonku, treba mu neco malo prispet.To JE reseni, at se ti to libi nebo ne.Ale nechces. Hledas duvodu, proc to nejde.

proc se mam stehovat ze sveho bytu? a deti brat z prostredi ktere maji rady? me se to reseni libi, ani nevis kolikrat uz jsem garsonku mela vyhlidlou, ale jak ho tam nasilim dovezes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová