Jsem zdrcená, máma řekla, že nás nikdy neměla mít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.7.16 09:59

@Lili: Jsou to naše zkoušky… Tady v pozemském životě…A není lehké v nich obstát…

• Citovat
  • Upravit
9006

@Adinal proc by se stehoval? Nemusi vubec nic platit a vsechno ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
@Anonymní píše:
@Lili: Jsou to naše zkoušky… Tady v pozemském životě…A není lehké v nich obstát…

Tohle je dost velka zkouska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 10:01
@Lili píše:
Tohle je dost velka zkouska

Jen nevim z ceho me kdo zkousi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 10:02

@Lili: Někdy mám pocit, že z toho, jestli to ještě dám a nebo mě to zlomí úplně… :(

• Citovat
  • Upravit
5672
4.7.16 10:04
@Lili píše:
@Adinal proc by se stehoval? Nemusi vubec nic platit a vsechno ma

Protože je to Tvůj byt a Ty ho tam nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 10:04
@Anonymní píše:
@Lili: Někdy mám pocit, že z toho, jestli to ještě dám a nebo mě to zlomí úplně… :(

Jenze ja si nemuzu dovolit se nechat zlomit mam deti ty me potrebuji a tebe to jeste ceka tak zadne zlomeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 10:05

@Adinal no ano, ale to on si asi zrejme nemysli, nema kam jit, a vyhod 83 leteho cloveka na ulici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
4.7.16 10:06
@Lili píše:
@Adinal no ano, ale to on si asi zrejme nemysli, nema kam jit, a vyhod 83 leteho cloveka na ulici

Proč na ulici, copak neexistují domovy důchodců?
Sama si ten problém děláš, neřešíš to a přerůstá Ti to přes hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 10:07
@Lili píše:
@Adinal no ano, ale to on si asi zrejme nemysli, nema kam jit, a vyhod 83 leteho cloveka na ulici

Tobe by se nelibilo nekde bydlet uplne zadarmo a mit vsechno zdarma plnou lednici hygienu i najem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 10:08

@Adinal ano to me taky napadlo ale do domova duchodcu musi jit dobrovolne chapes? A on je nazoru ze zadny nepotrebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 10:09

Navic vi ze domov neni zadarmo ale u me je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 10:09

@Lili: Lili v podstatě jen oplácí otci to, že se o ní celý život staral. Je to to, co mu může ještě ke sklonku života dát… Říká se tomu úcta k rodičům.

• Citovat
  • Upravit
9006
4.7.16 10:18
@Anonymní píše:
@Lili: Lili v podstatě jen oplácí otci to, že se o ní celý život staral. Je to to, co mu může ještě ke sklonku života dát… Říká se tomu úcta k rodičům.

no to zalezi kde ma ucta k rodicum sve hranice, ja mam mit uctu a on me muze ignorovat, neoslovit me, v lepsim pripade me poslat do prd…ele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
4.7.16 10:20
@Anonymní píše:

Ale prosim te. Obetovat svuj zivot, nechat se psychicky deptat, to je ucta k rodicum? Pokud neco delas z ucty k rodicum, delas to rada a nevidis to jako problem, chapes to? Lilli ten problem ale ma nekolik let a nici ji to, neni schopna to nijak resit, prerostlo to pres hlavu, ovlivnuje chod cele rodiny. Opravdu ti to prijde v poradku? Asi ano, protoze ti prijde v poradku to, co vsem diskuterkam zde nikoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová