Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem taky mela s tatou uzasny vztah kazdy nam ho zavidel bylo to super, mamka mi umrela v 21 a mela jsem tedy jen jeho a sestru… No ted uz zadny vztah neni, kdyz me mel pred rokem oslovit delal na me hh hhh hhh a koukal skrz me a to jsme v jednom malem byte
@Anonymní píše:
@Lili: Já to samé co ty měla s otcem. Nezajímal se o nás, přijel jednou za rok a zpucoval a zkritizoval mě do kuličky. Tak jsem se s ním musela přestat stýkat…Mamka někdy říká o sestře, že je to druhý otec, že s ním se sice rozvedla, ale dostala ségru v jeho podobě..Nemůžu na mamku říct křivý slovo, vychovala mě slušně, dala mi co nejvíc mohla.
A já jí teď musím nechat v klidu, aby si žila svůj vlastní život, ale se ségrou v bytě jí brzy tak leda šlehne.
nech to uležet, až bude chtít, ozve se, ale fakt už ten vztah neobnovuj do té míry jako byl před tím lesem.
@Lili: My musíme zajít k psychologovi, je vidět, že se tím taky trápíš…
@Anonymní píše:
@Lili: Já to samé co ty měla s otcem. Nezajímal se o nás, přijel jednou za rok a zpucoval a zkritizoval mě do kuličky. Tak jsem se s ním musela přestat stýkat…Mamka někdy říká o sestře, že je to druhý otec, že s ním se sice rozvedla, ale dostala ségru v jeho podobě..Nemůžu na mamku říct křivý slovo, vychovala mě slušně, dala mi co nejvíc mohla.
A já jí teď musím nechat v klidu, aby si žila svůj vlastní život, ale se ségrou v bytě jí brzy tak leda šlehne.
Ale muj tata se o me staral vychoval me bylo to super mela jsem ho za boha, ale prece kvuli tomu si nenecha nadavat do kacen pitomych kdyz neco nedelam podle jeho planu
@ilonka12: Máš pravdu. Ten vztah můžu rozdělit na : před lesem / a po lese.
Teď jsem se objednala na další terapii. Musím to už řešit fakt že jooo.
Je na čase dospět a udělat ze života něco víc, než mám teď…
@Anonymní píše:
@Lili: My musíme zajít k psychologovi, je vidět, že se tím taky trápíš…
Obcas to na me vleze to je pravda, ale sama citim, ze to lepsi a ja mam dve skvele deti takze o zabavu postarano
A ja si rekla, ze kdyz bude neco chtit tak od toho ma pusu takze kdxz nemluvi ani v ramci slusnosti tak zrejme vsechno ma, na spolecne domacnosti se financne nepodili, ale bere si uplne vsechno zrejme me ma za hotel
Tak asi admin změnil název příspěvku…
Ta věta, že nás nikdy neměla mít - není z nejhorších…
Nejhorší bylo: Neotravuj mi život. ![]()
Zas se lituju, k sakru.
@Lili: Alespoň máš ty děti
To je radost ![]()
Neotravuj mi zivot bych ja jeste brala pro me nejhorsi veta byla kdyz umrela segra ktera ho navstevovala maximalne jednou rocne, tak rmi povida a kdo se o me ted bude starat???
to teprve zamrzi kdyz prodelal zavaznou operaci a ja se o nej starala 24 h denne segra vubec
Ano zmenit se to da jen kdyz se odstehuji ale ja se nechci stehovat ze sveho bytu a platit nekde pronajem 13000 skoro cely plat
@Lili: To mě mrzí
Objímám tě na dálku berunko… ![]()
Nejhorší jsou ta slova, která se pak vryjí do paměti… a zvoní to člověku pak ještě dlouho v uších
@Anonymní píše:
@Lili: To mě mrzíObjímám tě na dálku berunko…
Nejhorší jsou ta slova, která se pak vryjí do paměti… a zvoní to člověku pak ještě dlouho v uších
Mas pravdu vzdycky je zaslechnu kdyz mam litostivou naladu