Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neotravuj mi zivot bych ja jeste brala pro me nejhorsi veta byla kdyz umrela segra ktera ho navstevovala maximalne jednou rocne, tak rmi povida a kdo se o me ted bude starat???
to teprve zamrzi kdyz prodelal zavaznou operaci a ja se o nej starala 24 h denne segra vubec
Ano zmenit se to da jen kdyz se odstehuji ale ja se nechci stehovat ze sveho bytu a platit nekde pronajem 13000 skoro cely plat
@Lili: To mě mrzí
Objímám tě na dálku berunko… ![]()
Nejhorší jsou ta slova, která se pak vryjí do paměti… a zvoní to člověku pak ještě dlouho v uších
@Anonymní píše:
@Lili: To mě mrzíObjímám tě na dálku berunko…
Nejhorší jsou ta slova, která se pak vryjí do paměti… a zvoní to člověku pak ještě dlouho v uších
Mas pravdu vzdycky je zaslechnu kdyz mam litostivou naladu
@Lili: Jsou to naše zkoušky… Tady v pozemském životě…A není lehké v nich obstát…
@Adinal proc by se stehoval? Nemusi vubec nic platit a vsechno ma
@Anonymní píše:
@Lili: Jsou to naše zkoušky… Tady v pozemském životě…A není lehké v nich obstát…
Tohle je dost velka zkouska
@Lili píše:
Tohle je dost velka zkouska
Jen nevim z ceho me kdo zkousi
@Lili: Někdy mám pocit, že z toho, jestli to ještě dám a nebo mě to zlomí úplně… ![]()
@Lili píše:
@Adinal proc by se stehoval? Nemusi vubec nic platit a vsechno ma
Protože je to Tvůj byt a Ty ho tam nechceš.
@Anonymní píše:
@Lili: Někdy mám pocit, že z toho, jestli to ještě dám a nebo mě to zlomí úplně…
Jenze ja si nemuzu dovolit se nechat zlomit mam deti ty me potrebuji a tebe to jeste ceka tak zadne zlomeni
Tak asi admin změnil název příspěvku…
Ta věta, že nás nikdy neměla mít - není z nejhorších…
Nejhorší bylo: Neotravuj mi život.
Zas se lituju, k sakru.
@Lili: Alespoň máš ty děti
To je radost