Jsem zdrcená, máma řekla, že nás nikdy neměla mít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24745
4.7.16 11:26

Holky, tak mi to pripada, že tu trumfujete, kdo má vic zpackany život, tedy některý, tedy dve :) Jste dospely a stejne to za Vas nikdo z nás nevyresi, to už musíte jenom samy. A resit to jde, tim si budte jisty. Jenže ono se vam do toho nechce. A dobře míněný rady se míjejí účinkem. Zkrátka nechcete poslouchat tim správný uchem a utápíte se, ted vzájemne, v sebelítosti. Zkrátka marnost nad marnost, vše je marnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.7.16 11:26
@Anonymní píše:
@Lili: Přesně tak, lidi, co mají velké rodiny, si to neumí představit, ti mají za kým jít, k tetě, ke strejdovi, ale já nemám. Otec nefunguje, sestra je nemocná a mamka o mě nechce nic vědět. Další příbuzné nemám a nebo s nimi nejsem v kontaktu.

Nejhezčí vztah, který jsem za život s kým měla, byla ona. A teď je to všechno pryč.
Tak ať se mi nikdo nediví, že šílím. Ano šílím - ona byla jediná jistota, kterou jsem měla, mám jí moc ráda a ráda jsem jí pomáhala…

Je to jak kdyby mi umřela :( :( :(

Ty neblázni. Tvoje máma v tuto chvíli pro tebe dělá to nejlepší, ať si to uvědomuje nebo ne. Stříhá pupeční šňůru! Teď to vypadá dramaticky, ale za pár měsíců, kdy přijdeš k mamce na kafe se svým novým přítelem a plány na další život, tak se spolu zasmějete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.7.16 11:33
@Anonymní píše:
@Lili: Přesně tak, lidi, co mají velké rodiny, si to neumí představit, ti mají za kým jít, k tetě, ke strejdovi, ale já nemám. Otec nefunguje, sestra je nemocná a mamka o mě nechce nic vědět. Další příbuzné nemám a nebo s nimi nejsem v kontaktu.

Nejhezčí vztah, který jsem za život s kým měla, byla ona. A teď je to všechno pryč.
Tak ať se mi nikdo nediví, že šílím. Ano šílím - ona byla jediná jistota, kterou jsem měla, mám jí moc ráda a ráda jsem jí pomáhala…

Je to jak kdyby mi umřela :( :( :(

jdi si dát studenou sprchu…takový rouhání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 11:36

Tak to si teď neumím představit.
Ale mě nevadilo jí nevidět třeba 14 dní, taky jsem hodně cestovala a pracovala v cizině, takže jsme se třeba neviděly půl roku.
Ale teď je to jiný. Vždycky jsem věděla, že jí můžu zavolat, poradit se s ní, že mám v ní oporu. A zase já že jí pomůžu objednat zboží, odvézt, přivézt /ještě trošku podniká), pojedeme na výlet, na jarmark, užijeme si víkend.

Tohle teď skončilo.
Prostě NIC už NEBUDE jako dřív… :? :?

• Citovat
  • Upravit
24745
4.7.16 11:41
@Anonymní píše:
Ale mě nevadilo jí nevidět třeba 14 dní, taky jsem hodně cestovala a pracovala v cizině, takže jsme se třeba neviděly půl roku.
Ale teď je to jiný. Vždycky jsem věděla, že jí můžu zavolat, poradit se s ní, že mám v ní oporu. A zase já že jí pomůžu objednat zboží, odvézt, přivézt /ještě trošku podniká), pojedeme na výlet, na jarmark, užijeme si víkend.Tohle teď skončilo.
Prostě NIC už NEBUDE jako dřív… :? :?

Tobě jde zkrátka o to, někoho vyprovokovat k hrubému komentáři. Myslím, že se nedočká s.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.7.16 11:41
@Anonymní píše:
Ale teď je to jiný. Vždycky jsem věděla, že jí můžu zavolat, poradit se s ní, že mám v ní oporu. A zase já že jí pomůžu objednat zboží, odvézt, přivézt /ještě trošku podniká), pojedeme na výlet, na jarmark, užijeme si víkend.Tohle teď skončilo.
Prostě NIC už NEBUDE jako dřív… :? :?

Ty jsi tak urputná. Lezeš na nervy, fakt. Promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 11:42

@Saatine: Mamka měla s babičkou přesně takovýhle vztah. Babička k nám chodila každý víkend. Partner mamky nebyl, takže to šlo. Potom nám babička umřela a mamka i já jsme z toho byly roky na maděru… Mamce trvalo 2 roky, než to strávila. Prostě jsme šíleně propojený spolu… Máme to tak u nás.

• Citovat
  • Upravit
9006
4.7.16 11:56

Zakladatelko a az najdes partnera tak mu budes povidat o mamince? nebo jak to budes resit, tu pomoc a ty spolecne stravene hezke vikendy? to prece zadny chlap neunese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 12:03

@Lili: No zatím nic nehrozí, když žádného nemám…

O otci mu řeknu, že se s ním nestýkám, protože o nás nemá zájem.
A o mamce řeknu, že jsem s ním měla ten nejúžasnější vztah - kdysi. A teď že je to na bodě mrazu.

A doufám, že ty výlety zůstanou a že je budeme podnikat jednou spolu :)

• Citovat
  • Upravit
168
4.7.16 12:07
@Anonymní píše:
@Lili: No zatím nic nehrozí, když žádného nemám…

O otci mu řeknu, že se s ním nestýkám, protože o nás nemá zájem.
A o mamce řeknu, že jsem s ním měla ten nejúžasnější vztah - kdysi. A teď že je to na bodě mrazu.

A doufám, že ty výlety zůstanou a že je budeme podnikat jednou spolu :)

A co když si tvoje máma uvědomuje, že na ty výlety by si měla jezdit spíš s přítelem?

Příspěvek upraven 04.07.16 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 12:07

@kdochcekam: Dost vostrej pohled, ale děkuju, i jsem se u něj zasmála.

A depresivní normálně nebývám :D :D :D
Jsem celkem veselej člověk, ale po včerejšku jak kdyby na mě hodili deku…

• Citovat
  • Upravit
9006
4.7.16 12:08

Tak ja to nechapu jeste to neni tak dlouho co jste se postekaly a ty uz jsi to vlastne uplne zazdila, ti rikam, ze se ozve tak proc to tak hrotis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 12:09
@kdochcekam píše:
Zakladatelko já jsem došla na stranu 12 a už mám skoro taky depresi nebo co. Ty jsi tak hrozně smutná a nešťastná…bohužel to ale není tou esemeskou od mámy. Je to tvou vlastní vyhořelostí.
Tvoje sestra je provdaná a má vlastní rodinu. Nechápu, proč jí MUSÍŠ vozit nákupy a poslouchat její opakování a sledovat kousání nehtů a žvejkání vlasů nebo co. Ona má manžela a ten to má řešit. Jestli chceš jít za její psycholožkou, tak to udělej a nemusíš o tom rozprávět s tvou matkou proboha. Potřebuješ její požehnání úplně ke všemu? Je ti 36 let. tak se tak začni chovat. Když chceš sestře pomoct, tak jí řekni o seznam a nakup jí sama. Pak nebudeš poslouchat její obscese. Nebo jako sakra kde je problém? mámě napiš, že jsi nikam neujela ať se laskavě uklidní, že taky řekla cosi nevhodného, takže zapomeňme na to, po dovolené se uvidíme. Přestaň svou matku taky vysávat každodenním vyznáváním lásky a ukázkovými gesty jak je pro tebe všechno a jak nikoho jiného nemáš, blá blá blá. Já bych asi před tebou zatloukla okna i dveře…A to že dělá dceři snídaně nebo co…a že ji tvá sestra zneužívá je jen matčino rozhodnutí. Možná si tak vynahrazuje nějaké svoje selhání nebo to, že jí neumí nijak jinak pomoci. Nechce to řešit. Chce to jen říct nahlas. Vypouštěj to uchem ven, nic jiného. Nespasuj prosím tě svět. Evidentně máš co dělat sama ze sebou! Máma není jediná ženská, která vychovala děti sama. Není to Matka Tereza. je to jen matka. Člověk, který má nárok na svoje stížnosti, blbé nálady, dělání křivd, stěžování si…to všechno ji nech dělat a nezkoušej ji zastavit. Vyposlechni ji a hleď si svého. Fakt zvláštní. Hodně moc zvláštní tadle rodina…

to je moc hezky napsane a skvely pohled, by me zajimal pohled na meho otce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 12:10

@marram: Uvědomuje, ví to, a taky by si pro mě přála chlapa a miminko. Ale prostě není, tak se kvůli tomu nebudu stavět na hlavu a odpichovat ušima!

Až bude, tak bude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.16 12:13

@Saatine: Děkuju, ale ne, depresivní složku zvládnu sama :D :D

Ale teď vážně - nebývám smutná ani depresivní.
Tohle je pro mě totálně nová situace a asi se s ní neumím jen tak lehce vyrovnat…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová