Jsem zdrcená, máma řekla, že nás nikdy neměla mít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
4.7.16 17:36
@Anonymní píše:
@Lili: Včera jsme se pohádaly a nechce mě vidět. Mám jí přestat otravovat. Přičemž sestra jí denodenně sedí doma a brečí nad životem a já jí s ní pomáhám. Takže teď na to bude sama. :( :( :( :(

Ty jsi úplně švihlá, soudím podle toho, jak se rozvíjí diskuze. Bereš v potaz jen sama sebe a své problémy. Ne oni, ale ty sama jsi závislá na matce a sestře. A dusíš se tím. Čteš se vůbec?

Příspěvek upraven 04.07.16 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.16 17:38

Tak se hecni a odleť! Jak už ti mají ty dvě říct, abyses osamostatnila? co ti mají ještě provést než to pochopíš? leť a žij! Ty dvě tě milují a chtějí pro tebe lepší život, škoda že to nechápeš a furt dolízáš. Nechoď k sestře se zlou se potážeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
4.7.16 17:38
@Anonymní píše:
@ilonka12: Byla jsem ve městě a bulela jsem celou dobu, v krámě, na solarku, všude :( Nešlo to zastavit, ještě že jsem měla černý brejle… :(

Byla jsem v zimě u kartářky a ta mi řekla, ať si mamka dává pozor na vysoký tlak, a že jí hrozí slabá mrtvička, tak jsem si to teď všechno spojila, a mám o ní šílený strach :( :(

Že to se sestrou nedá a půjde jí to na zdraví…
Přeci jen doposud jsem jí se vším pomáhala :(

8o 8o 8o
Objednej se na psychoterapii prosim. To je uplne normalni, ze se lide obcas nepohodnou. Vsude obcas bouchne kotel. Ja uz rekla svym detem takovi veci a presto je mam rada. Mamka i sestra jsou zodpovedne sami za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 17:41

@Ellusa: Večer dojedu za sestrou. Ta mi nic nepsala. A vím, že mně vyslechne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.16 17:44

Pane bože lidi, copak to nechápete?? Nemůžu takhle odletět, musím to vysvětlit alespoň sestře…My se právě nehádáme skoro vůbec nikdy!

Ano, objednám se k psycholožce. Už nějakou dobu tam řeším otce, tak teď mi k tomu přibude i mamka.
Až přiletím, hned tam jdu.

• Citovat
  • Upravit
30663
4.7.16 17:47

Nech je, odjeď na dovolenou a po návratu vyhledej psychologa.
Mě takhle dusila známá, pořád, že je nejhorší, že se jí nic nedaří, já se pořád snažila pomáhat, až mi to začalo vadit a musela jsem to utnout. Úplně, jinak to nešlo.
Teď jí jednou měsíčně napíšu mail, zeptám se, co nového a jinak je to její boj, je dospělá. A já nejsem Matka Tereza. Ulevilo se mi.
A to jsme spolu byly v kontaktu denně. Už jsem to nedávala.
Jednou je třeba pupeční šňůru přestřihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 17:50

@laducha: Tvá známá = moje sestra. A mamka se mi diví, že to nedávám… Dlouhodobě ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.16 17:54

@Ellusa: Ano, napadlo a věř mi, že jsem si toho vědomá. Vím o svých chybách…

• Citovat
  • Upravit
5130

Ty jsi bud troll nebo vazne nemocna… To je az k neuvereni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59470
@Anonymní píše:
Pane bože lidi, copak to nechápete?? Nemůžu takhle odletět, musím to vysvětlit alespoň sestře…My se právě nehádáme skoro vůbec nikdy!Ano, objednám se k psycholožce. Už nějakou dobu tam řeším otce, tak teď mi k tomu přibude i mamka.
Až přiletím, hned tam jdu.

jenže ted to nevysvětlíš, obě jsou naštvané, uražené. matka tě napsala aby jsi je nekontaktovala. Já někomu napsat at za mnou nechodí a on přišel tak bud je blázen nebo si ze mě dělá srandu. jen to vše zhoršíš :?. Máš odjet a až dojedeš s dovolené tak jen napsat že jsi dojela v pořádku a další tah je jen na nich ne že ty se budeš neustále vtírat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25028
4.7.16 18:00

Zakladatelko, konecne jsi mne presvedcila:WASTE OF TIME.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 18:00

Sestra mi nic takového nenapsala. A peníze na mobil jsem jí slíbila v pátek s tím, že si dneska mobil koupí. Tak halt až zítra.

Navíc jsem přestala v únoru kouřit a po tomhle nerváku mám šílenou chuť si znovu zapálit :( :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.16 18:04

@Ya-ya: Ani jedno z toho to není, jen prostě miluju svou rodinu nade vše a jsou pro mě vše..

• Citovat
  • Upravit
29577
4.7.16 18:06
@Anonymní píše:
Pane bože lidi, copak to nechápete?? Nemůžu takhle odletět, musím to vysvětlit alespoň sestře…My se právě nehádáme skoro vůbec nikdy!Ano, objednám se k psycholožce. Už nějakou dobu tam řeším otce, tak teď mi k tomu přibude i mamka.
Až přiletím, hned tam jdu.

My to chápeme. Ty to nechápeš. Nejvíc nemocná jsi evidentně ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.7.16 18:10

@Ya-ya že? mě stačí přečíst z ob deseti stran jednu a jsem normálně vycuclá. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová