Jsem zdrcená, máma řekla, že nás nikdy neměla mít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.7.16 21:24

@zrcadlo: Jo, 30 stránek, jsou tu hodní lidé, kteří mi pomohli a ukázali mi jiný pohled.

Ať si ostatní kritizují, ono je to taky jednou přejde…

Prostě jsem z toho byla hotová, ale po rozhovoru se ségrou je nám oběma líp. Byla ráda, že jsem přijela a vysvětlila to nedorozumění. Ve čtvrtek jsme dohodnuté, že si ještě spolu vyrazíme, než odletím.

Mám je moc ráda obě dvě :srdce:

Někdo se tu ptal, jestli teda mám kamarádky.
Mám hodně kamarádek, s některýma chodím cvičit, s jinýma se stýkám a děláme si navzájem nehty a řasy :) Nebo jezdíme nakupovat :) Nebo grilujeme. Některé mají děti, a tak s nima a jejich dětma chodím na pískoviště. Na prvním místě jsem ale vždycky měla svojí rodinu, co je na tom divné. Až budu mít vlastní rodinu (pokud Pánbůh dá), tak budu mít na prvním místě je.

• Citovat
  • Upravit
9006
4.7.16 21:25
@Ya-ya píše:
mamince napis, zes sestre uklidila, mozna te bude mit radsi nez ji. :dance:
:) :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 21:26

@Ya-ya: Mamku kontaktovat nebudu…

• Citovat
  • Upravit
16415
4.7.16 21:27
@Anonymní píše:
@zrcadlo: Jo, 30 stránek, jsou tu hodní lidé, kteří mi pomohli a ukázali mi jiný pohled.

Ať si ostatní kritizují, ono je to taky jednou přejde…

Prostě jsem z toho byla hotová, ale po rozhovoru se ségrou je nám oběma líp. Byla ráda, že jsem přijela a vysvětlila to nedorozumění. Ve čtvrtek jsme dohodnuté, že si ještě spolu vyrazíme, než odletím.

Mám je moc ráda obě dvě :srdce:
Někdo se tu ptal, jestli teda mám kamarádky.
Mám hodně kamarádek, s některýma chodím cvičit, s jinýma se stýkám a děláme si navzájem nehty a řasy :) Nebo jezdíme nakupovat :) Nebo grilujeme. Některé mají děti, a tak s nima a jejich dětma chodím na pískoviště. Na prvním místě jsem ale vždycky měla svojí rodinu, co je na tom divné. Až budu mít vlastní rodinu (pokud Pánbůh dá), tak budu mít na prvním místě je.

A nepsala jsi náhodou včera večer „Napsala jsem ji, že je zlá a krutá, a to si taky myslím!“ Proboha, chováš se opravdu v citech tak strašně nevyzrále, řeš to s odborníkem, tohle fakt není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 21:32

@zrcadlo: Tak to, co mi napsala, bylo krutý… Nikdy nic takovýho nenapsala.
Ano, vím, že se chovám nevyzrále, proto nemám vlastní rodinu, uvědomuju si to, ale každý něco řešíme a nikdo nejsme dokonalý…

Budu to řešit, vždyť jsem to tady už říkala, že po dovče půjdu k psycholožce.

• Citovat
  • Upravit
2249
4.7.16 21:52
@Anonymní píše:
Budu to řešit, vždyť jsem to tady už říkala, že po dovče půjdu k psycholožce.

Hlavně prosím tě s tou psycholožkou řeš sebe, ne tátu, ne mamku, ale SEBE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.7.16 21:59

@Ellusa napsalas to krásně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 21:59

@Ellusa: Píšu, že to budu řešit.

Nikoho jsem nezabila, nikoho nepodvádím ani neokrádám. Jen těžce nesu hádky a potřebuju mít ve vztazích zdravější úsudek, zbavit se závislostí a dospět. Všechno to, co se včera stalo, mě posunulo tam, že s tím chci něco dělat.

A teď mě za tohle uvědomění pranýřujte!!

Každý jsme v nějaké vývojové fázi a každý si tady řešíme svoje problémy a bloky. A kdo neřeší, tak tomu gratuluju, má vyhráno…

@Martinik: Ano, sebe…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.16 22:02

A moc děkuji všem, co to se mnou trpělivě vydrželi až do konce a nevzdali to…

Jste moc hodní :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2249
4.7.16 22:08
@Anonymní píše:
Nikoho jsem nezabila, nikoho nepodvádím ani neokrádám. Jen těžce nesu hádky a potřebuju mít ve vztazích zdravější úsudek, zbavit se závislostí a dospět. Všechno to, co se včera stalo, mě posunulo tam, že s tím chci něco dělat.

Bohužel návštěva sestry ukázala, že zatím zůstává max. u toho chtění :? Snad se ti to jednou povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 22:08

@Ellusa: Ano chci, přeji si zbavit závislosti ve vztahu :kytka: :kytka:

Nejsem slepá a vím, že to takhle dál nepůjde…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.16 22:10

@Martinik: Cítila jsem, že to musím vysvětlit, že to bylo nedorozumění… Jak jsem řekla, chci s tím něco dělat. Teď odjíždím na dovolenou, kterou si zasloužím… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.16 22:18

@Ya-ya: Tak vidíš… Já hádky moc těžce nesu.. My se nikdy nehádali, měli jsme harmonickou rodinu, hezké vztahy.. Tak bych si to chtěla udržet dál, ale bez těch závislostí…

Nebude už moc co.. To hlavní jsem zde pořešila… :kytka:
Rozhovor se sestrou mi moc pomohl…
Teď můžu v klidu odjet..
A mamka si odpočine a to je nejdůležitější…

• Citovat
  • Upravit
133
4.7.16 23:30

Oni to zvládnou! Musíš jim věřit. Svět se jim nezbořil, i když se budou třeba trápit, poraděj si! Nejsou Tvoje vysněné miminko a náhrada štěstí.

Teď mě napadlo, že Tvoje vztahy co byli a v současnosti i Tvůj hypotetický budoucí vztah je poznamenaný STRACHEM, aby Tvoje dítě nevyrůstalo bez táty. Aby se neopakovalo to co zažila Tvoje máma.

Rozhlédni se kolem sebe! Jsou i milující muži - a vůbec nemusí být dokonalý (svalnatý milionář s IQ 190) a i kdyby to třeba zaskřípalo, tak se to dá zvládnout taky (viz Tvoje máma) a to už by snad se neopakovalo, že by se otec nezajímal vůbec. Já teda zažil i to že se nezajímal, ale i to, že měli rozvedení rodiče dobrý vztah a šťastné děti byli u rodičů půl na půl a lásky měli dostatek.

Tvé dítě bude mít lásky :srdce: i bez otce 5-ti násobek a dovedu si představit, že Tvoje máma bude šťastnou babičkou, protože ví, že Ty bys měla rodinu lepší než sestra! Tak proto tě odehnala aby si ji konečně udělala radost!!! A hlavně SOBĚ - máš načase.

A si na stránkách, kde si zkrznazkrz můžeš přečíst, že dítě je to nejkrásnější a nejšťastnější a nejlepší co ženskou v životě potká! :srdce: Tak se neboj chlapů a neopouštěj je už dřív než vůbec k něčemu dojde :) Oni to vycejtěj a frnknou ti pak doopravdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.16 07:30

Jen malá poznámka, vyčítáte zakladatelce, že považuje matku za partnera a hroutí se a jak to její matka mohla vydržet. Myslím, že matka si ze zakladatelky partnera udělala a to docela zavisleho. Maminka to moc nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová