Jsem zdrcená, máma řekla, že nás nikdy neměla mít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
4.7.16 18:49
@Anonymní píše:
@Ellusa: Dělám to kvůli tomu, že jsem jí to v pátek slíbila, když jsme byly nakupovat, a protože vím, že ho potřebuje, ale nemá na něj. A já peníze mám :)

Tak jí dej telefon do schránky a běž. Proč ze všeho děláš takové melodrama? Naco ke všemu potřebuješ ty svoje vomáčky sebelítosti a vysvětlování? Kor postižené holce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 18:51

@berry4: To vlastně taky můžu - do schránky - to je dobrý nápad.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.16 18:57

@laducha: Jak jsi se odpoutala od partnera? Byla to taky „léčba šokem“?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.16 18:59

@laducha: A já mám kamarádku, co má 2 děti a každý den jí chodí maminka pomáhat s dětma… Denně ;)
Jejímu příteli to sice vadí, ale dodneška to takhle dělají…

• Citovat
  • Upravit
30628
4.7.16 19:01
@Anonymní píše:
@laducha: Jak jsi se odpoutala od partnera? Byla to taky „léčba šokem“?

Jo, vyhodila jsem ho, protože na mě vztáhl ruku. Pár měsíců chodil za dcerou, pak přestal a od září 2010 jsme se neviděli. A je mi líp.

Odjeď na dovolenou, najdi si kamarády, začni dělat, co Tě baví, věnuj se sobě, začni třeba cvičit…

S tou kamarádkou to taky muselo být ze dne na den.
On i přehnaný zájem je špatně.

Moje mamka chodí v případě nouze nejvyšší, jen teda chce, abychom si aspoň jednou za týden zavolaly. Teď dojela na dva dny, aby na to děti nebyly samy (moje hospitalizace) a zase odjela.
Já k nim jezdím v průměru jednou za 2 měsíce, někdy častěji, pak třeba čtvrt roku ne.
Chci si žít svůj život, máme se s mamkou rády, ale každý den se vidět nemusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
4.7.16 19:06

Ty bohužel svůj život nežiješ, žiješ ten jejich. Teď je šance to změnit. Uleví se Ti, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 19:15

@laducha: Máš pravdu, žiju jejich život, doposud jsem vlastně žila jenom pro ně.

Mám svůj život, přátele, koníčky, práci, ale oni pro mě byli ti nejdůležitější na světě…Jim jsem vždycky dala přednost přede všemi..

• Citovat
  • Upravit
30628
4.7.16 19:18
@Anonymní píše:
@laducha: Máš pravdu, žiju jejich život, doposud jsem vlastně žila jenom pro ně.Mám svůj život, přátele, koníčky, práci, ale oni pro mě byli ti nejdůležitější na světě…Jim jsem vždycky dala přednost přede všemi..

Tak je nejvyšší čas s tím něco udělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 19:19

@laducha: To ano, ale není s kým… Třeba se teď místo uvolní… :andel:

• Citovat
  • Upravit
4.7.16 19:39

@Markéta80

Ach bože.

To musíš být hooodně silná osobnost.

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
4.7.16 19:51
@Anonymní píše:
@laducha: To ano, ale není s kým… Třeba se teď místo uvolní… :andel:

Zkus žít chvíli sama za sebe ;) Vztah hned nehledej, vyrážej s kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
4.7.16 19:55
@Anonymní píše:
@laducha: Máš pravdu, žiju jejich život, doposud jsem vlastně žila jenom pro ně.Mám svůj život, přátele, koníčky, práci, ale oni pro mě byli ti nejdůležitější na světě…Jim jsem vždycky dala přednost přede všemi..
@laducha píše:
Tak je nejvyšší čas s tím něco udělat ;)
@Anonymní píše:
@laducha: To ano, ale není s kým… Třeba se teď místo uvolní… :andel:

Hrozně si protiřečíš. Píšeš, že máš své přátele a své koníčky, ale že jsi rodině dávala přednost před vším. Když ti bylo napsáno, abys s tím něco udělala, a bylo to myšleno tak, že se máš věnovat sobě, přátelům a koníčkům, odepíšeš, že nikoho nemáš. Tak máš přátele a koníčky, nebo nemáš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 20:04

Hele zakladatelko zrus dovolenou protoze od takove vazne situace nemuzes odjet, mas spoustu prace, koupit mobil misto plavek a mamince nakoupit meloun a vlastu dovolena musi pockat… Prosim te neblazni jsem myslela ze spolu nemluvite treba mesic a ty pises jeden den, nejsi precitlivela?? Az se s maminkou neco stane tak vyskocis z okna??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 20:10

Co by jsinzakladetelko delala na mem miste? Kdyby s tebou tatinek ( v tvem pripade maminka) nepromluvil cele dva roky???jeste pri spolecnem bydleni??? Tak nemam z toho nespat? Nejezdit na dovolene? A koupit nejaky pekny darek a tatinkovi se omluvit kdyz nevim za co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.7.16 20:25
@Anonymní píše:
@Malaga: No sama už jsem zůstala, to mi nemusíš psát.
Jedna věc je rada, a druhá věc je smířit se s tím, že tě vlastní matka nechce vidět!
U nás v rodině to teda rozhodně normální není :(

Tak, a jsme zase zpátky na začátku :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová