Jsem zdrcená, máma řekla, že nás nikdy neměla mít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
4.7.16 16:20
@Ellusa píše:
Podívej, pokud to dělá jen vůči tobě a k ostatním se chová normálně, rozeznává je, komunikuje smysluplně a logicky, pamatuje si atd., tak to je spíš škodolibost, kdy se baví tím, že na něho reaguješ.

Ja na nej nereaguji a presto to dela vim ze ma z toho zabavu cely den lezi a premysli cim bude prudit mluvis mi z duse tezko jde odlozit jak si tady mnohe predstavuji vsude na nej urcite cekaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 16:25

@kdochcekam: Existuju. A bohužel to na mě zas padlo.

Je mi líto mamky, že teď na to všechno bude sama, hlavně na sestru…

• Citovat
  • Upravit
1120
4.7.16 16:27
@Anonymní píše:
@kdochcekam: Existuju. A bohužel to na mě zas padlo.Je mi líto mamky, že teď na to všechno bude sama, hlavně na sestru…

ale to je její volba, už se nad to povznes a dál se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.7.16 16:33
@Anonymní píše:
@kdochcekam: Existuju. A bohužel to na mě zas padlo.Je mi líto mamky, že teď na to všechno bude sama, hlavně na sestru…

Ona to zvládne i bez tvojí pomoci…polituj sebe a začni na sobě pracovat a přestaň se zabývat druhými, uleví se ti (a jim taky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 16:34

@ilonka12: Byla jsem ve městě a bulela jsem celou dobu, v krámě, na solarku, všude :( Nešlo to zastavit, ještě že jsem měla černý brejle… :(

Byla jsem v zimě u kartářky a ta mi řekla, ať si mamka dává pozor na vysoký tlak, a že jí hrozí slabá mrtvička, tak jsem si to teď všechno spojila, a mám o ní šílený strach :( :(

Že to se sestrou nedá a půjde jí to na zdraví…
Přeci jen doposud jsem jí se vším pomáhala :(

• Citovat
  • Upravit
9006
4.7.16 16:34
@Malaga píše:
Ona to zvládne i bez tvojí pomoci…polituj sebe a začni na sobě pracovat a přestaň se zabývat druhými, uleví se ti (a jim taky)

Presne to ted pisu chapala bych kdyby byla tezce nemocna ale takhle hele a jak dlouhou jste bez sebe??? :))) tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
4.7.16 16:39

Jestli ji budeš chybět, ozve se, tak mě napadlo, nedusila ji ta tvá starost o ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 16:41

@Lili: Včera jsme se pohádaly a nechce mě vidět. Mám jí přestat otravovat. Přičemž sestra jí denodenně sedí doma a brečí nad životem a já jí s ní pomáhám. Takže teď na to bude sama. :( :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
26270
4.7.16 16:57
@Anonymní píše:
@Lili: Včera jsme se pohádaly a nechce mě vidět. Mám jí přestat otravovat. Přičemž sestra jí denodenně sedí doma a brečí nad životem a já jí s ní pomáhám. Takže teď na to bude sama. :( :( :( :(

Tvá matka není přece blbá…ona to moc dobře ví, že na to bude sama a i přesto všechno si přeje, aby ses na chvíli stáhla z jejího života. Sama to píšeš, máš jí přestat otravovat.Tak neotravuj ani ji a ani sebe…začni něco se sebou dělat, tohle přece není možný. Jo tady tě politujeme a uchlácholíme, ale je ti to absolutně k ničemu…každá zaklapneme noťas a budeme žít své životy a ty na ten svůj zůstaneš sama a nic tím nevyřešíš. Řekni mi, co je tak těžkého na tom to pochopit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.7.16 16:57
@Lili píše:
Presne to ted pisu chapala bych kdyby byla tezce nemocna ale takhle hele a jak dlouhou jste bez sebe??? :))) tyden?

myslím, že od včera? nebo tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 17:03

@Malaga: No sama už jsem zůstala, to mi nemusíš psát.

Jedna věc je rada, a druhá věc je smířit se s tím, že tě vlastní matka nechce vidět!
U nás v rodině to teda rozhodně normální není :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.16 17:08

Přeju si, aby:

1. jsme se s mamkou usmířily a bylo to zase jako dřív mezi námi fajn
2. aby se sestra uzdravila nebo se ty její projevy chování dostaly alespoň na normální úroveň a ne na nesnesitelnou…

:srdce: :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
26270
4.7.16 17:24
@Anonymní píše:
Přeju si, aby:

1. jsme se s mamkou usmířily a bylo to zase jako dřív mezi námi fajn
2. aby se sestra uzdravila nebo se ty její projevy chování dostaly alespoň na normální úroveň a ne na nesnesitelnou…

:srdce: :srdce:

A kde je přání, aby ses do normálu dostala ty?

@Anonymní píše:
@Malaga: No sama už jsem zůstala, to mi nemusíš psát.Jedna věc je rada, a druhá věc je smířit se s tím, že tě vlastní matka nechce vidět!
U nás v rodině to teda rozhodně normální není :(

jsi vztahovačná a máš nadání věci překrucovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.7.16 17:30

Zakladatelko, nemyslím to zle, i když to tak může vyznívat…ale točíš se v začarovaném kruhu, řešíš ostatní a měla bys řešit sebe… Žárlíš na sestru, ale už jsi dospělá, takže sourozenecká rivalita není na místě…
Pomáháš ne z dobré vůle, ale za projevy vděčnosti a snažíš se své rodině ukázat, že ty jsi ta lepší (a to vážně nemusíš, oni ví jaká jsi)…
Rozumíš tomu, že je to tvůj život a jaký si ho uděláš, takový ho budeš mít…žiješ jen jednou a žádné příště už nebude…čas ti utíká, zkus s tím něco udělat…
Po jedné ani bych neřekla hádce, se hroutíš, prožíváš křivdy a své blízké pohřbíváš za živa (to, že je to pro tebe jako by mamka umřela)…neumřela, takže ten pocit neznáš…
Co kdyby tě potkalo skutečné utrpení, které se děje jiným lidem? Já vím, že pro člověka je ta jeho bolest ta největší, ale tvoje reakce jsou opravdu nepřiměřené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 17:31

@Malaga: Já pojedu večer za sestrou a dám jí na ten mobil, jak jsem jí slíbila už v pátek. A taky vysvětli, že jsem je v lese nenechala, že jsem je hledala, ale nikde nešly…

Já neumím takhle odletět chápeš, když jsme všichni rozhádaní. Mně to drásá nervy :( :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová