Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Lili: Mám to samé s otcem. Odstříhla jsem se od něj. A teď mám to samé udělat i s mamkou, jak mi tady radí. Tak jsem zvědavá, k čemu to povede…Pokud s ním budeš bydlet dál, situace se nezmění.
myslím, že nikdo neradil se úplně odstřihnout od mamky, pouze jsme ti tu radili, že až tě máma znovu kontaktuje aby si k ní byla vstřícná, ale nikdy to už nenechala zajít do té závislosti která byla doposud.
@ilonka12: Nee Ilonko, nemám psát, volat ani se ozývat. Prostě se mě zříká. A já to mám přijmout a hotovo.
Zakladatelko, nikdo se te nezrika, vsak ona zavola, toho se vubec neboj, tak jste se proste poskorpily no
@Anonymní píše:
@ilonka12: Nee Ilonko, nemám psát, volat ani se ozývat. Prostě se mě zříká. A já to mám přijmout a hotovo.
Je to moc čerstvé, myslím, že časem se ozve, občas sem dej vědět jak to pokračuje, ale nyní udělej jedno-snaž se myslet na sebe a dovolenou.
@Anonymní píše:
Hele jako ale tohle už je trochu hysterie ne?
@Lili: Nezavolá, to je konečná. Nikdy mi nic podobného nenapsala a vím, že to myslí vážně. Ztratila jsem v životě všechny, co jsem milovala, a tak teď ztrácím i jí - poslední člověk, na kterém mi neskutečně záleželo… ![]()
Zakladatelko co blbnes, byla nastvana… to je cele, ona se ozve a sestra az bude chtit novy telefon taky… o tom jsem presvedcena tak zbytecne nesil
@Malaga: Hysterie nevím, ale byl to jediný člověk, který mi tu zbyl, na kterého jsem se mohla vždy spolehnout a ona na mě. Nikdy jsme si neublížily. Nehádaly jsme se, a když ano, vždycky jsme se udobřily…
Když to vezmu, tak ona je moje jediná jistota, která mi teď zmizela za života.
@Anonymní píše:
@Lili: Nezavolá, to je konečná. Nikdy mi nic podobného nenapsala a vím, že to myslí vážně. Ztratila jsem v životě všechny, co jsem milovala, a tak teď ztrácím i jí - poslední člověk, na kterém mi neskutečně záleželo…
co bych mela rikat ja, mamka mi umrela, segra mi umrela, babicky ani dedecky jsem nikdy nemela a tata… uz jsem ti popsala…a presto si to nerikam, je to kazdeho boj, kdyz se chce takhle chovat tak s tim proste nic neudelam, neres to tolik
@Anonymní píše:
@Malaga: Hysterie nevím, ale byl to jediný člověk, který mi tu zbyl, na kterého jsem se mohla vždy spolehnout a ona na mě. Nikdy jsme si neublížily. Nehádaly jsme se, a když ano, vždycky jsme se udobřily…Když to vezmu, tak ona je moje jediná jistota, která mi teď zmizela za života.
jistota? jedina? maminka? a co by jsi delala kdyby se ji nedej boze neco stalo??? neblazni…
@Lili: Přesně tak, lidi, co mají velké rodiny, si to neumí představit, ti mají za kým jít, k tetě, ke strejdovi, ale já nemám. Otec nefunguje, sestra je nemocná a mamka o mě nechce nic vědět. Další příbuzné nemám a nebo s nimi nejsem v kontaktu.
Nejhezčí vztah, který jsem za život s kým měla, byla ona. A teď je to všechno pryč.
Tak ať se mi nikdo nediví, že šílím. Ano šílím - ona byla jediná jistota, kterou jsem měla, mám jí moc ráda a ráda jsem jí pomáhala…
Je to jak kdyby mi umřela
![]()
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
@Lili: Nezavolá, to je konečná. Nikdy mi nic podobného nenapsala a vím, že to myslí vážně. Ztratila jsem v životě všechny, co jsem milovala, a tak teď ztrácím i jí - poslední člověk, na kterém mi neskutečně záleželo…
Zakladatelko prober se! Nikdo se tě nezříká, prostě chce mít chvíli klid. Od tebe! Jsi jako balvan, který celý život vláčí a potřebuje si odpočinout. A nikoho jsi definitivně neztratila, ještě neumřela. Třeba ti jen naznačuje, že si máš taky odpočinout a žít chvíli po svém. Jsi patologicky závislá. ![]()
@Malaga píše:
Hele jako ale tohle už je trochu hysterie ne?
Trochu jo.
@Anonymní píše:
@Lili: Přesně tak, lidi, co mají velké rodiny, si to neumí představit, ti mají za kým jít, k tetě, ke strejdovi, ale já nemám. Otec nefunguje, sestra je nemocná a mamka o mě nechce nic vědět. Další příbuzné nemám a nebo s nimi nejsem v kontaktu.Nejhezčí vztah, který jsem za život s kým měla, byla ona. A teď je to všechno pryč.
Je to jak kdyby mi umřela
Tak ať se mi nikdo nediví, že šílím. Ano šílím - ona byla jediná jistota, kterou jsem měla, mám jí moc ráda a ráda jsem jí pomáhala…![]()
![]()
Tvl..ty potrebujes pomoct, tohle neni normalni, napsat ve 36 letech jako.To je mazec. Tvoje sestra neni v poradku, ale ty teda absolutne taky ne.
Co by me opravdu zajimalo, je vypoved maminky. Mozna, ze bychom se divili.
@Anonymní píše:
@Malaga: Hysterie nevím, ale byl to jediný člověk, který mi tu zbyl, na kterého jsem se mohla vždy spolehnout a ona na mě. Nikdy jsme si neublížily. Nehádaly jsme se, a když ano, vždycky jsme se udobřily…Když to vezmu, tak ona je moje jediná jistota, která mi teď zmizela za života.
Opravdu to nehroť. Já už taky mámu nemám od 31 let. Vy se ještě můžete udobřit. Mámě je k sedmdesátce? Ještě bude ráda, že přivřeš oči nad jejími slovy a občad ji někam vyvezeš. Jak já bych někam odfrčela, ale ještě si musím počkat.
Už máš sbaleno?!