Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
P. S.: Logopedie jen jako jedna oblast speciální pedagogiky. Další oblasti jsou somatopedie, psychopedie, surdopedie, etopedie… - prostě všechno to spadá do toho 3semestrového programu. Něco jako když si lékař udělá atestaci - taky kvůli tomu nemusí studovat celou VŠ-medicínu znovu…
@Anonymní píše:
Ano, spec.ped. - specializace - 3semestrové studium zakončené státní závěrečnou zkouškou. Pro magistry, jen jako specializace k jejich oboru nebo doplňkové kvůli vykonávání určité profese dané novým zákonem, ne pro bakaláře ani pro lidi s maturitou.Tak hezký den všem![]()
Hezkou dovolenou. A nekupuj tam nikomu žádné dárky. Jenom sobě něco kup.
@ivašot. píše:
Tahle diskuze je hodně podobná, není také od zakladatelky?
jiste, ze je ![]()
@ivašot. píše:
Ty jsi dobrý Colombo
.
Zakladatelka je prostě největší chudinka na světě.
@Anonymní píše:
P. S.: Logopedie jen jako jedna oblast speciální pedagogiky. Další oblasti jsou somatopedie, psychopedie, surdopedie, etopedie… - prostě všechno to spadá do toho 3semestrového programu. Něco jako když si lékař udělá atestaci - taky kvůli tomu nemusí studovat celou VŠ-medicínu znovu…
ano a rozhodne to velmi rozsiruje tvuj obor, ktery jsi vystudovala, vid? ![]()
a vcelku by me zajimalo, jak ta logopedie probiha, kdyz jinde pises, ze mas VE TRIDE tri deti s adhd, to je jako hromadna logo-pece?
![]()
@ivašot. píše:
Nevím, jestli je zrovna fér zveřejnit přímo odkaz na diskuzi, kde člověk nevystupuje anonymně, když v této diskuzi tak vystupovat chce. Kdybys to opsala, že už tu podobné diskuze byly (což už tu udělalo několik lidí), tak kdo chce, ten se dopídí, ale tohle mi prostě přijde jako podpásovka.
A jinak ano, zakladatelka upravuje informace, je v emocích nestálá, jeden den je někdo zlý a krutý, druhý den ho má strašně ráda, jeden den se s rodinou nikdy nepohádala a je to poprvé, přičemž dva měsíce předtím je „na kaši“ z hrozivé hádky (která je ovšem ihned zapomenuta, protože se čeká na další katastrofu). Potřebuje jednoznačně ukotvit sebe samu, což už tu bylo řečeno mockrát.
Zdravím,
zarazte laskavě zbytečné rýpání.
Chápu, že je vám podezřelé, když některé věci v diskuzi nesedí - pak je ale vhodné téma nahlásit a ne ji hned plevelit nesouvisejícími příspěvky a říct za každou cenu svůj názor. Doporučuju se zamyslet nad kvalitou příspěvků.
Monika
@Anonymní píše:
@stock: No vidíš, tak jsi lepší24 hodin denně - to musí být náročné…to bych nezvládla, naštěstí máme pravidelné přestávky
Já jo, je to zivot
a ten přestávky, a už vůbec ne Pravidelne, nema. ![]()
A delam to 40 let. A následky Tvého kalibru se nedostavují. Mam pevné zázemí a nelzu sama sobe a ani jinym ![]()
@zrcadlo píše:
Nevím, jestli je zrovna fér zveřejnit přímo odkaz na diskuzi, kde člověk nevystupuje anonymně, když v této diskuzi tak vystupovat chce. Kdybys to opsala, že už tu podobné diskuze byly (což už tu udělalo několik lidí), tak kdo chce, ten se dopídí, ale tohle mi prostě přijde jako podpásovka.
A jinak ano, zakladatelka upravuje informace, je v emocích nestálá, jeden den je někdo zlý a krutý, druhý den ho má strašně ráda, jeden den se s rodinou nikdy nepohádala a je to poprvé, přičemž dva měsíce předtím je „na kaši“ z hrozivé hádky (která je ovšem ihned zapomenuta, protože se čeká na další katastrofu). Potřebuje jednoznačně ukotvit sebe samu, což už tu bylo řečeno mockrát.
Přiznám se, že jsem u obou diskuzí četla jen první stránku, takže hloubku důvodů pro anonymitu v jedné z nich jsem moc nezkoumala. Na mě to působilo spíš jako nudící se troll ![]()
@Adinal píše:
Ty jsi dobrý Colombo.Zakladatelka je prostě největší chudinka na světě.
Myslím, že už může vystupovat pod svým jménem. Já zakladatelce fandím, každý má nějaké problémy a jinak je dovede zpracovat. Její sestra by mi asi taky lezla lehce na nervy, kdyby si nedovedla ve čtyřiceti nakoupit, ale jestli je nemocná, může to být pro ni v obchodě mazec.
Já bych dle rad v té vyšťourané diskuzi zkusila najít centrum, kde se lidé s podobnou nemocí schází a doprovodila ji tam. Případně zjistila u její lékařky, zda její deprese nepotřebuje změnu léků. Aby třeba nemusela denně brečet nebo sedět u matky.
Hezké volno všem!
Stejně jsem už její diskuze prolezla, takže oprava přišla pozdě
Ano, spec.ped. - specializace - 3semestrové studium zakončené státní závěrečnou zkouškou. Pro magistry, jen jako specializace k jejich oboru nebo doplňkové kvůli vykonávání určité profese dané novým zákonem, ne pro bakaláře ani pro lidi s maturitou.
Tak hezký den všem