Jsem zmatena, nechapu postup

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6007
3.1.22 14:26

1. Najdi jiného gynekologa
2. Zkus se sama objednat na screening na vyšší pracoviště.
Krev se může odebírat zároveň se screeningem do 14tt, výsledky ti zavolají, nebo přijdou dopisem, pokud nebudeš mít krev nabranou z dřívějška.
3. Krev, která se odebírá do 10tt je na pohlavní nemoci, cukr, krvinky a skupinu krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
3.1.22 16:42

Me braly krev v 10tydnu a s vysledky jsem sla na screening ve 13+5, kvuli veku (37) jsem sla jeste na opakovany screning za 2-3 tydny pro potvrzeni jestli je vse ok, a pak normalne na 2screen.
Nekterym holkam brali krev v den screeningu a na vysledky tak cekali,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.22 20:10

Třeba má Váš gynekolog certifikát na provádění screeningů. ale přísu hrůza no…
první screening se však může dělat v období 11+3 do 13+6, takže klid.

• Citovat
  • Upravit
798
3.1.22 20:20

@Chvilka.l proc kvuli veku driv…to je presne ono :( asi to ma vyznam driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
3.1.22 20:30

Kdyz jdes 12+5 tak je to vpohode, pak ti rovnou daji termin na ten opakovany screening, na tu krev nekde cekaji tyden, :nevim: ja myslim ze je to ok..krom toho jednani samozrejme, terminy se stihnou, ten 1.screening je nejdulezitejsi,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
3.1.22 21:01

Tak uvidim, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
3.1.22 21:26

@Levana33 hlavně se poradně zeptej, co kdy bude a jak nebo kdy se na to mas objednat. Já byla poprvé na kontrole v 8tt a hned jsem dostala termín na další dvě kontroly (kvůli předchozím ZT) cca v 10tt a 12tt a na screening ve 14tt. Od screeningu uz mám poradny po 4-6 týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
4.1.22 14:15

@Ivusska777 muzu se zeptat v kterem tydnu jsi mela zamlkle? Ja na to narazim z kazde strany, mam pocit ze neni zena, co to nezazila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
4.1.22 14:18

@Levana33 u me jednou nenaskocilo srdicko dobre a embryo bylo zpomalene -skoncilo 6+4 a potratila jsem v 9tt, pak odeslo krasne odpovidajici embryo se srdickem v den kontroly 7+4 kdy doktor chrochtal nad tim blahem a zjistila jsem to az na prelomu 12/13 tt kdy jsem zacala spinit. Telo se odmitalo toho embrya mesic vzdat tak jsem musela na revizi. V okoli skoro kazda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
4.1.22 14:23
@Levana33 píše:
@Ivusska777 muzu se zeptat v kterem tydnu jsi mela zamlkle? Ja na to narazim z kazde strany, mam pocit ze neni zena, co to nezazila :(

Jednou se přestalo vyvíjet v 11tt, predtim srdce bylo a druhé na začátku 7tt - tam se srdeční akce vůbec neobjevila. Mezitím ještě jedno biochemické. Vyšetření jsem podstoupila s krom leidenské mutace, o které jsem věděla už predtim nic neobjeveno. Nyní jsem 23tt a bez nejmenších problémů. Dělám si srandu, že pomohlo očkování na covid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
4.1.22 14:24

@hospodki no prave :( ja uz druhou sanci mit nebudu ani nechci, jsem 10+2 tak porad cekam na nejaky milnik. :nevim: nebo mensi procenta aspon :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
4.1.22 14:26

@Ivusska777 jeje v 11tt to uz ma byt clovek klidnejsi :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
4.1.22 14:42

@Levana33 Ja kontroluju na toalete papir i ted jestli nahodou nespinim a to me mala uz i okopava, dneska koncim 19tt. Zacinam si pomalu uvedomovat ze se to snad povedlo a bude vse ok, ale stale si to na plno nepripoustim. Ja uz na zacatku vedela, ze je tohle posledni sance, na dalsi bych nemela psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
4.1.22 14:45

@hospodki tak at to krasne dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
4.1.22 15:39
@hospodki píše:
@Levana33 Ja kontroluju na toalete papir i ted jestli nahodou nespinim a to me mala uz i okopava, dneska koncim 19tt. Zacinam si pomalu uvedomovat ze se to snad povedlo a bude vse ok, ale stale si to na plno nepripoustim. Ja uz na zacatku vedela, ze je tohle posledni sance, na dalsi bych nemela psychiku.

Upřímně, já si myslím, ze toho strachu už se nezbavíme nikdy. Já už mám po druhem screeningu a doma ještě nemám jedinou věc, protože si říkám, ze toho pořad může hrozné moc nevyjít. A ten stres před každou kontrolou asi nemusím popisovat. My vždycky chtěli 3 děti, ale už jsme se s manželem shodli, ze jestli tohle vyjde, tak už asi do dalšího nejdeme. Jsou to pro oba nervy. Navíc já evidentně nějaký problém mám, jen věda je na nej zatím krátká, aby ho našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí