Jsme matky alkoholičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
19.6.12 23:01
@zanda81 píše:
Ono když si toto dá pražák je na šrot :mrgreen: Ostravák přemýšlí jestli začne pít. :jazyk:

Nejsem tedy ani jedno, ale čím jsem starší, tím moje míra únosnosti klesá, pak mi je špatně a nestojí mi to za to. Takže u nás doma jaksi alkohol není :lol: Pak se nikdo nemůže divit, že by mě to sestřelilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
19.6.12 23:04
@kozisek píše:
Nejsem tedy ani jedno, ale čím jsem starší, tím moje míra únosnosti klesá, pak mi je špatně a nestojí mi to za to. Takže u nás doma jaksi alkohol není :lol: Pak se nikdo nemůže divit, že by mě to sestřelilo :lol:

Jo, jo taky tak. Čím starší tím toho snesu míň. Já mám limit tři piva za večer, jinak už bych všechny milovala a hlavně ráno toaletu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.6.12 23:06
@zanda81 píše:
Jo, jo taky tak. Čím starší tím toho snesu míň. Já mám limit tři piva za večer, jinak už bych všechny milovala a hlavně ráno toaletu :pankac:

asi tak nějak, na to, abych se cítila blbě mi stačí PMS a menska :twisted: :lol: ale jak říkám, točené pivko si dám - tedy už jen tu desítku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
19.6.12 23:10
@annamat9 píše:
Jako sorry, nikdo tady nepsal nic o deliriech :roll: a zrovna já jsem psala, že denně rozhodně nepiju. Jen jsem vtipně reagovala na dvojčata. A promiň ale lepší ženská, která si večer dá vínko nebo pivo, než ženská, která denně kouká na ožralou krá..u s malým miminkem a nic neudělá. Že ti není stydno :poblion: :poblion: V tvém případě bych už měla pěkných pár foteček a dávno byla na policii. Možná by jsi se měla angažovat trošku někde jinde :nevim: :nevim:

No, já bych to sice takhle tvrdě nenapsala, ale souhlasím s tím. Vidět toto u mých sousedů, tak tam minimálně pošlu sociálku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
19.6.12 23:14
@kozisek píše:
asi tak nějak, na to, abych se cítila blbě mi stačí PMS a menska :twisted: :lol: ale jak říkám, točené pivko si dám - tedy už jen tu desítku :mrgreen:

Ale tak před deseti lety to byla jiná liga :mrgreen: S kámoškou jsme stáhly litr slivky a ještě se šly dorazit do baru :oops: Pak jsme nachápaly pražáky co ve sklípku koštli trošku vína a nevěděli čí jsou :mrgreen: No a teď už jsem na tom stejně, jestli to nebude tím, že jsem se vdala do Prahy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.6.12 23:16
@zanda81 píše:
Ale tak před deseti lety to byla jiná liga :mrgreen: S kámoškou jsme stáhly litr slivky a ještě se šly dorazit do baru :oops: Pak jsme nachápaly pražáky co ve sklípku koštli trošku vína a nevěděli čí jsou :mrgreen: No a teď už jsem na tom stejně, jestli to nebude tím, že jsem se vdala do Prahy :twisted:

nebo už máme játra v čudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
19.6.12 23:23
@kozisek píše:
nebo už máme játra v čudu :mrgreen:

Bože nestraš! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
20.6.12 08:41
@tetes píše:
No, já bych to sice takhle tvrdě nenapsala, ale souhlasím s tím. Vidět toto u mých sousedů, tak tam minimálně pošlu sociálku. :nevim:

No mě to už nějak nedalo. Od někoho kdo moralizuje kvůli sklence vína (a u mě ani to ne) a pak napíše toto :?:. Je strašný jak jsou lidi dneska nevšímavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.6.12 09:38

Nee nejsem je to jako bych pila vodu.. :mrgreen: jinak pro rejpalky na te zahradce sedím max 1 za měsíc ani to ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
20.6.12 10:28

Já si dát čtyři dvanáctky tak nevím o světě:-))Jen by mě zsjímalo jak víte kde máte tu míru? Mozek je velmi zvláštní věc a moc dobře si pamatuje co mu v jaké chvilce pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.6.12 10:33

No tak jak kdy to sedne, někdy si připadám nakokrhaná už po prvním, v tom případě končím, někdy si dám tři, mám náladičku, ale ožralá nejsem.

• Citovat
  • Upravit
marra
20.6.12 11:08
@annamat9 píše:
Jako sorry, nikdo tady nepsal nic o deliriech :roll: a zrovna já jsem psala, že denně rozhodně nepiju. Jen jsem vtipně reagovala na dvojčata. A promiň ale lepší ženská, která si večer dá vínko nebo pivo, než ženská, která denně kouká na ožralou krá..u s malým miminkem a nic neudělá. Že ti není stydno :poblion: :poblion: V tvém případě bych už měla pěkných pár foteček a dávno byla na policii. Možná by jsi se měla angažovat trošku někde jinde :nevim: :nevim:

No ty si mi hrdinka, blit na internetu, to bych zvladla i ja. Ver ze neni tak jednoduche, to co tady pises. A ty blijici smajliky omez, nebos e ti zavari komp :P :P

• Citovat
  • Upravit
20296
20.6.12 11:09

Boha jeho fakt, ještě že tady na jihu Moravy se to neřeší :mrgreen:
Mě teda jen baví, jak tatínek venčící dítě na zahrádce s pivem je normální ale sednout si tam matka - tak už se to řeší hned na emiminu :mrgreen:

Přes léto si dávám skoro každý den víno na balkóně, po tom co dítě usne. Ať už s manželem, nebo s kamarádkou - někdy i na Suellin (tedy sama) :mrgreen:

Beru to jako relax po náročném dni a opravdu jsem i zjistila, že nepít mi nevadí, takže předpokládám, že alkoholik nejsem. Problémy tím neřeším, piju na chuť.

Příspěvek upraven 20.06.12 v 12:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
20.6.12 12:01
@annamat9 píše:
No mě to už nějak nedalo. Od někoho kdo moralizuje kvůli sklence vína (a u mě ani to ne) a pak napíše toto :?:. Je strašný jak jsou lidi dneska nevšímavý.

Ja nemoralizuju nad sklenkou vina, ale reagovala jsem na dotycnou ktera napsala ze si da tri piva dva litry vina ve dvojku, takze se laskave klidni, nebo si bez soupnout panaka. Zrovna ja nevsimava nejsem, ptala ses me, jestli nejak sousedku resim nebo ne? sklidni hormony a bez si na tocene hvezdo.

• Citovat
  • Upravit
35545
20.6.12 12:21
@zanda81 píše:
Bože nestraš! :!

Ale ne, v těhotenství se dělají testy a u mě bylo vše Ok :lol:

Myslím, že ten kdo má opravdu problém by to neřešil :nevim: a ženské to spíš skrývají. :think:

Ještě jsem si vzpomněla, kolikrát jsem jela okolo sázkové kanceláře a kolik tatínků tam chodí na „procházku“, kočárky zaparkované venku, golfky i vevnitř 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí