Jsme matky alkoholičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22242
18.6.12 20:34
@Lonette píše:
@Káčulaa ty cvičíš 3krát denně? Jak to zvládáš??Dneska bych si dala frisko - já pivo nepiju, ale tohle jediné mám strašně ráda.

frisko neznám, pivo nepiju, protože po něm roste pupek, takže já jedině víno, či střik, byli tu dnes kamarádi, se Šárkou jsme si dali vínko, chlapi pivo, ale jen jemně, oni pak jeli domů na kolech a je furt teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
18.6.12 21:14
@Hodaka píše:
a taky není nic hnusnějšího než ožralá žena :poblion:

jo a ožralej chlap je k zulíbání :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
18.6.12 21:38
@zanda81 píše:
jo a ožralej chlap je k zulíbání :jazyk:

to ne, ale když dítě vidí ožralého tátu nebo mámu je to rozdíl.

• Citovat
  • Upravit
2041
18.6.12 21:48
@Hodaka píše:

tak to mě nepřijde rozdíl :( obojí je :poblion: ale je rozdíl, jestli přijde muž z pracovního večírku veselej nebo netrefí domů a všechny zmlátí a mele nesmysly.
Jinak já si dám každý večer skleničku vína, 1dcl, když děti usnou, někdy dvě. A teď poslední tři dny jsme si dali každý den láhev šampaňa. ňam ňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
18.6.12 21:51
@Nelluška píše:
tak to mě nepřijde rozdíl :( obojí je :poblion: ale je rozdíl, jestli přijde muž z pracovního večírku veselej nebo netrefí domů a všechny zmlátí a mele nesmysly.
Jinak já si dám každý večer skleničku vína, 1dcl, když děti usnou, někdy dvě. A teď poslední tři dny jsme si dali každý den láhev šampaňa. ňam ňam

já nemluvím o agresivitě, to je hnus :poblion: ale o pohledu na matku na šrot, nebo otci na šrot. Prostě si myslím, že u té mámy to je horší :think:

• Citovat
  • Upravit
483
18.6.12 21:53
@Hodaka píše:

Tak v tomhle třeba velkej rozdíl nevidím. Jakože dítě uvidí ožralou matku a fuj, ale ožralej táta super! A nevím, že by tu někdo psal, že se ožírá před dětma. Jde o skleničku, nebo pivko, když už děti spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.6.12 22:10

Já nepiji..téměř..

Nikomu to neberu i když moc tolerantní nejsem..Nevadí mi pití alkoholu, vadí mi opilost..Pokud někdo pije, aby byl opilý, je to na prd..( alespon pro mě - to už je jak fet).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
18.6.12 22:16
@zanda81 píše:
Tak v tomhle třeba velkej rozdíl nevidím. Jakože dítě uvidí ožralou matku a fuj, ale ožralej táta super! A nevím, že by tu někdo psal, že se ožírá před dětma. Jde o skleničku, nebo pivko, když už děti spí.

nemluvím o nikom tady, a nepsala jsem nic o tom že ožralej táta je super :roll:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
18.6.12 22:24

Tak to já si vínečko dám klidně každý den, ale s dítětem samozřejmě ne. Dáme si v práci-po práci, jelikož tu někdy spím a nebo až všichni spí s přítelem…Když jdeme nekam vypiju vic, ale není to že tím řeším problémy. Prostě jsem holka z Moravy co má vínečko ráda, teda střik.

• Citovat
  • Upravit
483
18.6.12 22:27
@Hodaka píše:
nemluvím o nikom tady, a nepsala jsem nic o tom že ožralej táta je super :roll:

Asi jsem to napsala zbytečně hnusně. Ale psala jsi, že je rozdíl mezi ožralou matkou a otcem. Mně to příjde rovnocenný, obojí mi vadí. Ale sem tam si dát a neopít se do mrtva je občas třeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
18.6.12 22:28

Jednou za čas se opiju, ale většinou to vůbec nemám v plánu :D podaří se mi to tak 1-2× do roka. Mám pak šílenou kocovinu, takže se většinou hlídám. Navíc moje matka je silná, nevyléčitelná alkoholička. Začínala nenápadně. Večer si sedla s kamarádkou, pak už sama…
Ono je to těžký. Jako vtipný téma mi to moc nepřijde, protože od sklenky na chuť a na uklidnění je jenom krok k alkoholismu. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
18.6.12 22:35
@lleennttiillkkaa píše:
Jednou za čas se opiju, ale většinou to vůbec nemám v plánu :D podaří se mi to tak 1-2× do roka. Mám pak šílenou kocovinu, takže se většinou hlídám. Navíc moje matka je silná, nevyléčitelná alkoholička. Začínala nenápadně. Večer si sedla s kamarádkou, pak už sama…
Ono je to těžký. Jako vtipný téma mi to moc nepřijde, protože od sklenky na chuť a na uklidnění je jenom krok k alkoholismu. Bohužel.

JJ souhlasím, taky s tím mám zkušenosti a nic pěknýho, trauma na celej život…

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
18.6.12 22:35
@zanda81 píše:
Asi jsem to napsala zbytečně hnusně. Ale psala jsi, že je rozdíl mezi ožralou matkou a otcem. Mně to příjde rovnocenný, obojí mi vadí. Ale sem tam si dát a neopít se do mrtva je občas třeba :mrgreen:

já nejsem proti alkoholu, jako že uplně. Ale ten rozdíl tam prostě je.
Nenapsala jsi to tvrdě, já jsem dneska nasírací ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
483
18.6.12 22:36
@Hodaka píše:
já nejsem proti alkoholu, jako že uplně. Ale ten rozdíl tam prostě je.
Nenapsala jsi to tvrdě, já jsem dneska nasírací ;) :lol:

Tak si dej panáka! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
18.6.12 22:36
@janibubi píše:
JJ souhlasím, taky s tím mám zkušenosti a nic pěknýho, trauma na celej život…

to je hrozný, jak se na nás matky dokážou podepsat :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí