Jsme matky alkoholičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
19.6.12 22:24

Jenže ve společnosti je to tolerováno a nikdo se nad tím tolik nepozastavuje, ale to dítě se od mala nahulí, když si dá matka večer dvojku vína, tak ho to nijak nepoškodí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
19.6.12 22:26
@kozisek píše:
Jenže ve společnosti je to tolerováno a nikdo se nad tím tolik nepozastavuje, ale to dítě se od mala nahulí, když si dá matka večer dvojku vína, tak ho to nijak nepoškodí :think:

No to by byla debata na dlouho, každá to máme jinak ;) tím nechci říct, to že kouřím je v pořádku a dobře ;)

• Citovat
  • Upravit
35545
19.6.12 22:30

Tak nekouříš před malým, ale znám právě i ty jiné a není jich málo, případně to dělá tatínek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
19.6.12 22:32
@Janichka píše:
Ja si vcera dala 4 dvanactky a nebyla jsem ozrala, ale citila se trosku vic uvolnene a ne tak ve stresu. Poznam alkoholizmus a alkoholika, a toto co tady holky pisou alkoholizmus rozhodne neni!!

Hezky pěkně, maminka jak vyšitá. Spíše našitá 8o.

• Citovat
  • Upravit
1710
19.6.12 22:33

Někdy si dám a někdy ne. Hlavně o tom nijak nepřemýšlím. Prostě dneska tu sedím při vodě, ale zítra když budu mít chuť tak si naleji sklenku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
19.6.12 22:36
@tetes píše:
Někdy si dám a někdy ne. Hlavně o tom nijak nepřemýšlím. Prostě dneska tu sedím při vodě, ale zítra když budu mít chuť tak si naleji sklenku. :nevim:

to je podle mě naprosto normální :think: mám chuť dám si, nemám nedám si. Ale každodení pravidelnost i jedné skleničky je podle mě špatně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
483
19.6.12 22:36
@chytrá horákyňka píše:
Hezky pěkně, maminka jak vyšitá. Spíše našitá 8o.

A to se nějak dělí na ženský, chlapy a matky? Matka je ženská, a ta je taky jen člověk. Já teda nevím, ale takový ty řeči to by matka neměla, to mě celkem nadzvedává :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
19.6.12 22:39
@zanda81 píše:
@chytrá horákyňka Je rozdíl kopnout do sebe během krátké doby tři panáky, nebo celý večer srkat tři pivka.

To rozhodně je rozdíl Paní ovšem píše „Já si taky občas ted v tom vedru dám třeba max 3 piva na zahrádce, a mám 4měsíčního syna, no a co?“

Tak jsem z toho usoudila, že si dá 3 piva během procházky v odpoledním vedru, protože s 4m mimčem jistě nesedí celý večer venku a nesrká 3 piva.Nebo jo?

• Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
19.6.12 22:43
@zanda81 píše:
A to se nějak dělí na ženský, chlapy a matky? Matka je ženská, a ta je taky jen člověk. Já teda nevím, ale takový ty řeči to by matka neměla, to mě celkem nadzvedává :pocitac:

Chtělo by se říct, že mě nadzvedávají řeči typu „dám si 4 dvanáctky a nejsem ožralá“. Ale neřeknu, je mi to jedno. Na co poukazuji je ten alibismus. Ale chápu, proč držíte pospolu.

• Citovat
  • Upravit
483
19.6.12 22:45
@chytrá horákyňka píše:
To rozhodně je rozdíl Paní ovšem píše „Já si taky občas ted v tom vedru dám třeba max 3 piva na zahrádce, a mám 4měsíčního syna, no a co?“Tak jsem z toho usoudila, že si dá 3 piva během procházky v odpoledním vedru, protože s 4m mimčem jistě nesedí celý večer venku a nesrká 3 piva. Nebo jo?

Ale ta reakce byla u jiného příspěvku. Jak to dělá nevím, reagovala jsem na srovnání 3piva-3 velké panáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.6.12 22:48
@chytrá horákyňka píše:
Chtělo by se říct, že mě nadzvedávají řeči typu „dám si 4 dvanáctky a nejsem ožralá“. Ale neřeknu, je mi to jedno. Na co poukazuji je ten alibismus. Ale chápu, proč držíte pospolu.

Každý má tu míru jinde, já bych tedy byla také jako „Dán“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
19.6.12 22:50
@chytrá horákyňka píše:

Jistě, lidé s podobnými názory a myšlením drží spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
19.6.12 22:51
@zanda81 píše:
Jistě, lidé s podobnými názory a myšlením drží spolu.

Díky Bohu :mavam:.

• Citovat
  • Upravit
483
19.6.12 22:56
@kozisek píše:
Každý má tu míru jinde, já bych tedy byla také jako „Dán“ :mrgreen:

Ono když si toto dá pražák je na šrot :mrgreen: Ostravák přemýšlí jestli začne pít. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.6.12 23:00
@marra píše:
Dvojcata sice nemam, ale mam dve deti z rozestupem dvou let a mladsi syn je velmi nemocny, jsem samozivitelka, musim chodit na nocni smeny, ale k alkoholu se opravdu neobracim, takze vase alkoholicke deliria opravdu nechapu.

Jako sorry, nikdo tady nepsal nic o deliriech :roll: a zrovna já jsem psala, že denně rozhodně nepiju. Jen jsem vtipně reagovala na dvojčata. A promiň ale lepší ženská, která si večer dá vínko nebo pivo, než ženská, která denně kouká na ožralou krá..u s malým miminkem a nic neudělá. Že ti není stydno :poblion: :poblion: V tvém případě bych už měla pěkných pár foteček a dávno byla na policii. Možná by jsi se měla angažovat trošku někde jinde :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí