Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Allisea no já zatím skoro nic, sem tam pichnuti břicha a jinak jako by tam ani nebyl, tak doufám ze bude na kontrole vše v poradku. Naše roční me dost zaměstnává, tak ani není čas poradně tehulkovat ![]()
Ahoj holky, tak mě nevolnosti potkali také musím jist málo a často. Bud mi je na zvracení nebo mam hlad:mrgreen: ani mo neříkejte o tech prsach mám už teď pětky a jestli se mi tak zveci tak se zblázním ![]()
@Ewe_liina Děkuji. Těš se, bylo to krásný. Vidět toho mrňavýho červíčka. ![]()
@Jannetta Ideální je celý den něco zobat. A abys nebyla za chvíli jak balón, tak zobat ovoce. Já si do práce krajim jablíčka a v kabelce je vždycky nějaký banán a sladká tyčinka. Ujizdim si třeba na Kastanech..
aspoň si tím ovocem posilis imunitu, což je v tomhle období potřeba. ![]()
@Evina88 děkuji
ovoce si dělám do práce také. Je to mazec jak ta fazolka dává o sobe vědět ![]()
@Jannetta To jo..takový pišišvorek maličký a takhle se hlásí. ![]()
Ahojky holciny jsem priblizne 6tt
doma mame cacorku 21m
druhe mimi nam vyslo na drihy pokus tak snad bude vse v poradku a dojdeme do konce bez komplikaci
na gynde jsem byla ted v pondeli a uz videla i srdicko
jinak prikladam foto naseho druheho stesticka
![]()
Jo jinak mi je k ranu celkem zle nez se na najim a i semtam behem dne.. Nezvracim ale skoro porad zaludek jake.. Nic moc a tak neuveritelna unava no hruza
vubec to neznam u male to bylo uplne jine.. Jsem uplne nepouzitelna.. Snad bude lip ![]()
@Jana Sveczova ja cekam poprve a je to mazec cely den jak rikas jak na vode…kolem treti se to zlepsi…doufam ze to brzo prejde ![]()
@Jannetta @Jana Sveczova kdyby jste to videli u me…dneska jsem na piskotech..nic jinyho do sebe nedostanu protoze celej den zvracim…to je sileny
![]()
Holky myslete prosím na mě. Jedu dnes k rodičům a mam strach ze to poznají. Ze mě bude zle. Jedu busem 2,30hodiny za nimi. Tak jsem zvědavá
beru si sebou nějaké jídlo, pití Colu a čisté kdyby náhodou a sáček na zvracení ![]()
@Ewe_liina určitě je v pořádku! Hold hodné miminko hned od začátku ![]()