Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, zakládám novou diskuzi, abychom mohli sdílet své příběhy, např. jak dlouho jste se nažili, jak jste testovali a hlavně! jak pokračuje těhotenství, jestli už jste byli na ultrazvuku a třeba jestli máte nějaké těhotenské obtíže…tak směle pište ![]()
Ahoj, já jsem dnes 5+6tt a odpoledne jdu k doktorovi. Objednal mě docela brzo, ale tak uvidíme
jinak jsme se snažili od letošního dubna a teď to vyšlo
jediný s čím mám problém, tak je bolest prsou… Ani nemůžu spát ![]()
![]()
@Klaarca Ahojda! Tak to drzim palce, ja byla ted 5+5 na uz a byl tam zloutkovy vacek a mini embryo o velikosti 2,5mm. Doktorka rikala, ze za dva az tri dny uz by tam melo byt srdicko, to byva pri velikosti plodu 3mm, tak treba uz ho tam bdes mit ![]()
Ja jsem prave ze zacatku mela spoustu priznaku a vsechny me uz opustili, jen trochu prsa, ale ty spis v noci a boli jen malinko. Tak doufam, ze to nic neznamena, kdyz priznaky takhle ustoupi ![]()
@mikes89 tak to jsem zvědavá jestli tam bude u mě taky něco vidět a bude to v pořádku
já to poznala podle toho, že mě snad 10 dní bolel žaludek a nemohla jsem nic jist, potom mě občas pobolivalo břicho a po 1 dni vynechane MS už tam byla slabší čárka a za pár dní už to bylo jasný
ale ty prsa to je něco strašného ![]()
Ahoj holky, já jsem dnes 5+3
mám doma 3letou cácorku, v dubnu jsem si prošla mimoděložním těhu. Koncem září první MS po operaci, snažili jsme se pouze jednou a ono to vyšlo-doteď nechápu jak je to možný-na dceru jsme čekali dlouhé 4 roky…na první UTZ jdu příští středu, tak snad to už konečně bude dobré..jinak prsa bolí-to u dcery neznám..a lehce mě bolí břicho nebo mi projede břichem bolest, ale dá se to vydržet…tak držím všem palce ![]()
@Shari81 Ahojda
tak to je super, ze se povedlo! ja jsem taky po GEU a pak, ze je to takova vyjimka…uz znam spoustu holek po mimodeloznim
me bricho bolelo dost tak do zacatku 6 tt, hlavne vecer a pak to preslo
a u dcery nebyly priznaky zadny?
Ahoj holky, já jsem dnes 6+4. K doktorce jdu až příští týden, tak snad bude vše v pořádku. Příznaků moc nemám, akorát mě bolí trochu prsa a navečer mi je trochu špatně. Po ránu jak vstanu tak trochu taky. Jsem občas i dost unavená a občas mě pobolívá břicho, ale jinak celkem nic. Já jsem měla pozitivní těhu test už před očekávanou menstruací. Snažili jsme se od dubna a už jsem to chtěla řešit přes doktorku, napsala mi utrogestan, že ho mám začít brát 10 dní po menstruaci na úpravu cyklu, jenže ms nedorazila
. Tak myslím, že bude paní doktorka trochu překvapená ![]()
Tak já byla dneska a už jsme viděli fazolku a za dva týdny na srdíčko
![]()
@Izulle Ahojd
Tak to je super, gratuluji! Ja mela test uz taky 10 dpo…a cekala jsem az prijde ms, protoze jsem uz mela doma injekce a zacit stimulovat na ivf
tak snad nam to dobre dopadne ![]()
@mikes89 Ahojky já jsem 6-5tt, na gyndě jsem již byla 3krát a mám vystavenou i těhu prukazku
,nyní jsem na PN kvuli rizikovému těhotenství protože jedno těhu jsem měla bohužel zamlklé. tak se přidám sem k vám nevadí? ![]()
@Milka111 cim vic lidi tim lip
a muzu se zeptat na to zamlkle tehu? jak to probihalo, bylo uz od zacatku neco spatne nebo z niceho nic? a nyni vipada dle uz vse ok? a brali ti uz i nejake hcg?
@mikes89
byla jsem zhruba 6tý až 7 týden, když sem začala špinit a poté krvácet, v nemocnici mi řekli že se přestalo vyvíjet samo od sebe takže se nejméně týden už nevyvíjelo a tělo si neumělo poradit tak revize, a měsíc a půl po revizi jsem otěhotněla znova
Krev mi brali už 3krát, ted zrovna čekám na další výsledky, říkal že zatím je vše v pořádku a já doufám, že to tak bude i nadále. a co ty je všechno v pořádku? a co příznaky? ty moje to je hrruza už na začátku ![]()
@Milka111 tak to me mrzi, ale je super, ze se takhle brzo zadarilo! no moje priznaky…ze zacatku to hyl mazec-prsa, podbrisek, tlacil me zaludek a palila zaha, ale pomalu to vsechno ustoupilo, coz me docela desi, bojim se, aby bylo vse ok…a co uz jsi videla na ultrazvuku?