Jsme v začátku - 6.-7. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
8.11.16 09:08

@mikes89 Držím na zítra pěsti, ať :srdce: pořádně bouchá. ;) Začátek je fakt o nervy,
ale stejně, asi se budu tak trochu nervit u každého dalšího vyšetření. Jsem trošku tím asi profesionálně poznamenaná protože jsem pracovala v CAR. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.11.16 13:46

@mikes89 tak ti moc držím palecky, ať je vše v pořádku. Dej pak vědět. ;) Já si holt ještě týden počkám. Ale taky se dočkám a drobečka brzy uvidím. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.11.16 13:52

@LenaMarry tys pracovala v CAR? Tak zase dobrý, že víš, co tě kdy čeká. ;) Já jsem teď hotová z každého píchnutí. Ale za to nám může tahle doba..ještě pár let zpátky ženské neměli vůbec tušení, že jsou v nějakém šestém týdnu. Takže se nenervovali. Možná to bylo v něčem lepší. My už tady lovíme duchy na testech před MS a modlime se, aby se to udrželo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
9.11.16 09:28

@Evina88 Asi máš pravdu, že je kolikrát lepší mít míň informací a být v klidu.
Já stále trochu špiním a přemýšlím, jestli nebude lepší už teď jít na PN a být v klidu. Chtěla jsem jít na PN až po UZ 21.11. kde už by mělo být vidět :srdce: protože pracuji na 12 hodinové směny, celý den běhám, u klientů s demencí. Tak teď nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
9.11.16 14:01

Ahoj holky, já mám dnes za sebou první návštěvu u gynekologa a potvrzené těhotenství. Jsem 7+1tt, dostala jsem už i těhotenskou průkazku a bylo krásně slyšet srdíčko, až sem skoro brečela. Jediné co mě teď trápí je děsná rýma, pořád smrkám, kýchám hrůůůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.11.16 14:07

Ahoj holky, já bych podle výpočtů dle poslední MS měla být dnes 6 + 1, ale 100% vím, že mimísek je mladší o pár dní. Měla jsem později ovulaci. Dnes jsem byla na UTZ, byl vidět gestační i žloutkový váček, paní doktorka říkala, že je vše v pořádku a za 14 dní jdu na kontrolu :) Jinak snažili jsme se od května, tak jsem byla tak šťastnááá, že se to povedlo!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
9.11.16 15:04

@Izulle @MoonP21 moc gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
9.11.16 15:05

Holky tak ja dnes na uz :srdce:,ale trochu me trapi, ze jsem 6+5 mimi ma jenom 5mm…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.11.16 15:48

@mikes89 ty prosím tě..buď šťastná..dneska jsi viděla a slyšela prcka, tak nestresuj a neřeš kolik měří. Je teprve na úplném začátku. Úplně v klidu všechno dožene..i když teda nevím, kolik by měl měřit. ;) nestresuj se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.11.16 15:52

@LenaMarry taky běham celý den u klientů s demencí. :lol: já dělám pro změnu v kasinu krupierku. Dvanáctky a noční. Ale zatím o PN neuvažuju. Uvidím, až co mi řekne doktor. Mám kolegyni a ta je na začátku čtvrtého měsíce a zvládá to v pohodě. Jen se nechala přehodit na denní šichty. Ty to prober s lékařem, co pro tebe bude lepší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.11.16 15:55

@Izulle gratuluji..Já mám na rýmu mořskou vodu. Sice to moc nepomůže na ucpaný nos, ale jinak dobrý. Holt se nedá svítit, když nic jiného nemůžeš. ;)
@MoonP21 i tobě gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
9.11.16 15:57

@mikes89 já jsem podle ms 7+1 a podle ultrazvuku 6+3 a měříme 6 mm. Takže myslím, že je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
9.11.16 17:30

@Izulle Dekuji za info :palec:

@Izulle @Evina88 No holky, pravda, musim se uklidnit. snazim se tedy mywlet pozitivne a hlavne to nehrotit, tak uvidim jak mi to dlouho vydrzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.11.16 17:43

@mikes89
Mockrat dekuji. Doufám, ze vše bude probíhat tak dobre jako doposud a budu za chvilku nosit brisko. No.. Kez by vyrostlo JEN bříško :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.11.16 17:45

@Evina88 moc dekuji. Snad to všechny zvladneme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie