Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mikes89 Držím na zítra pěsti, ať
pořádně bouchá.
Začátek je fakt o nervy,
ale stejně, asi se budu tak trochu nervit u každého dalšího vyšetření. Jsem trošku tím asi profesionálně poznamenaná protože jsem pracovala v CAR. ![]()
@mikes89 tak ti moc držím palecky, ať je vše v pořádku. Dej pak vědět.
Já si holt ještě týden počkám. Ale taky se dočkám a drobečka brzy uvidím. ![]()
@LenaMarry tys pracovala v CAR? Tak zase dobrý, že víš, co tě kdy čeká.
Já jsem teď hotová z každého píchnutí. Ale za to nám může tahle doba..ještě pár let zpátky ženské neměli vůbec tušení, že jsou v nějakém šestém týdnu. Takže se nenervovali. Možná to bylo v něčem lepší. My už tady lovíme duchy na testech před MS a modlime se, aby se to udrželo. ![]()
@Evina88 Asi máš pravdu, že je kolikrát lepší mít míň informací a být v klidu.
Já stále trochu špiním a přemýšlím, jestli nebude lepší už teď jít na PN a být v klidu. Chtěla jsem jít na PN až po UZ 21.11. kde už by mělo být vidět
protože pracuji na 12 hodinové směny, celý den běhám, u klientů s demencí. Tak teď nevím ![]()
Ahoj holky, já mám dnes za sebou první návštěvu u gynekologa a potvrzené těhotenství. Jsem 7+1tt, dostala jsem už i těhotenskou průkazku a bylo krásně slyšet srdíčko, až sem skoro brečela. Jediné co mě teď trápí je děsná rýma, pořád smrkám, kýchám hrůůůza
Ahoj holky, já bych podle výpočtů dle poslední MS měla být dnes 6 + 1, ale 100% vím, že mimísek je mladší o pár dní. Měla jsem později ovulaci. Dnes jsem byla na UTZ, byl vidět gestační i žloutkový váček, paní doktorka říkala, že je vše v pořádku a za 14 dní jdu na kontrolu
Jinak snažili jsme se od května, tak jsem byla tak šťastnááá, že se to povedlo!!! ![]()
Holky tak ja dnes na uz
,ale trochu me trapi, ze jsem 6+5 mimi ma jenom 5mm…?
@mikes89 ty prosím tě..buď šťastná..dneska jsi viděla a slyšela prcka, tak nestresuj a neřeš kolik měří. Je teprve na úplném začátku. Úplně v klidu všechno dožene..i když teda nevím, kolik by měl měřit.
nestresuj se. ![]()
@LenaMarry taky běham celý den u klientů s demencí.
já dělám pro změnu v kasinu krupierku. Dvanáctky a noční. Ale zatím o PN neuvažuju. Uvidím, až co mi řekne doktor. Mám kolegyni a ta je na začátku čtvrtého měsíce a zvládá to v pohodě. Jen se nechala přehodit na denní šichty. Ty to prober s lékařem, co pro tebe bude lepší. ![]()
@Izulle gratuluji..Já mám na rýmu mořskou vodu. Sice to moc nepomůže na ucpaný nos, ale jinak dobrý. Holt se nedá svítit, když nic jiného nemůžeš. ![]()
@MoonP21 i tobě gratuluji ![]()
@mikes89 já jsem podle ms 7+1 a podle ultrazvuku 6+3 a měříme 6 mm. Takže myslím, že je to v pohodě.
@Izulle Dekuji za info ![]()
@Izulle @Evina88 No holky, pravda, musim se uklidnit. snazim se tedy mywlet pozitivne a hlavne to nehrotit, tak uvidim jak mi to dlouho vydrzi ![]()
@mikes89
Mockrat dekuji. Doufám, ze vše bude probíhat tak dobre jako doposud a budu za chvilku nosit brisko. No.. Kez by vyrostlo JEN bříško ![]()