Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mikes89 prsa mě taky boleli jako první
prvně jsem neviděla nic doktor hrozil mimoděložním ale taky kvuli tomu že měl strach že mi sliznice nenarostla natolik aby se zahnízdilo, pak jsem viděla gestační váček, a ted sem viděla už embryjko a má 5,6mm
neboj se, ty příznaky i když ustoupí, tak se z toho nedá urcit prosperita těhotenství, určite bude vše v pořádku
a ty už jsi byla na gyndě? já chodím co 14dní ted jdu zase 14.11 ![]()
@Milka111 ahoj
ja jsem taky po ZT.. v 7 tydnu..v kterém tydnu jsi mela ZT ty? Ja jsem teprve na úplném zacatku, ale uz ted mne to desi.. to rizikove se dává po ZT? Diky a držím palce
vim jak hrozne to je
@11223344 Ahojky
měla jsem ho zhruba 6-7tt i já mám strach o to žádná, byla jsi na revizi? dostala jsem rizikové z důvodu revize, a také z důvodu velmi náročné práce dal mi to a to jsem byla uplně na začátku, záleží na doktorovi, nechtěj to nyní moc dávat jak mi bylo vysvětleno. v kolikátém jsi? a držím palečky at je nyní už vše v pohodě! ![]()
@Milka111 byla jsem na dvou revizich, prvni se nepovedla. Mela jsem zanet delohy.. porad nejsem 100 v pořádku, zmenila jsem doktorku, dolecuji.. porad spinim ale podle doktorky se upravi do Vánoc.. mam 3 dny po zmeskane ms
@11223344 to bys měla jasně dostat rizikové těhu, nedovedu si představit že by se revize nepovedla, asi bych je zabila, to je hrozne
ja jsem spinila jen dva dny ![]()
@Milka111 no bylo to strasne období.. bohuzel to udelali tak ze mam děložní sliznici narostlou na čípku, takze spinim uz 8 mesicu. Vzdy 7-10 dnu pred ms a pak 7 dnu ms.. takze des. Ale podle nove doktorky by se to melo zpravit.. užívám jen hyaluronove čípku. Tak jsem zvedava. Ted jsem teda nervozni, protože bych vubec nepozvala jestli se neco deje, kdyz spinim normalne..
@11223344 Ahojky! Tak to je hrozne toto…urcite si rekni o neschopenku a videla bych to minimalne na utrogestan, ikdyz tezko rict jak bude fungovat, pokud je problem v te sliznici na cipku…
@mikes89 k doktorce jdu v tydnu, tak jsem zvedava co poví, chodím k ni mesic
a co ty? Jak je?
Holky zdravim, jak to jde? My rekonstruujeme byt a vcera jsem to asi trochu prehnala suklidem…boli me v krizi jak blazen a trochu i podbrisek. Stava se vam taky, ze po namaze je to horsi? no kazdopadne trochu zvolnim… ![]()
Ahojky, jsem 6+4. Toto je mě druhé těhotenství. První bohužel skončilo v osmém týdnu - zamlklé těhotenství. V srpnu revize, pak dvě MS a pak jsme se mohli zase snažit. A vyšlo to hned. A to jsme na to první čekali půl roku. ![]()
Při tom prvním jsem měla v tomto období nevolnosti, jakoby celodenní kocovina. Teď nemám nic. Je mi fajn, jen bývám unavenější, ale sice si jdu třeba dřív lehnout, stejně se po šesti hodinách spánku vzbudím. Strašně trpím nespavostí. A břicho..občas v něm píchá dost.
A při zvětšené námaze ho cítím víc. ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat? Jsem sice malinko pozadu, dnes začátek 6 tt. Začala jsem dnes trochu špinit a tak jsem mazala na gyndu, prý je vše OK, dostala jsem Utrogestan, na srdíčko půjdu až za 14 dní. Akorát Dr. našel 5 cm cystu na vaječníku, tak doufám, že to těhu nevadí. Nám se těhu taky podařilo hned naoprvé. Mám z toho začátku docela nervy. ![]()
@Evina88 Ahojda
to clovek akorat kouka, kolik tech ZT je…to je teda poradnej strasak. Ale verim, ze ted je vse v poradku a drzim palce. A kdy jdes na
?
@LenaMarry Dobre rano, souhlasim, ty zacatky jsou akorat nervy, ja jen doufam, ze se po prvnim trimestru uklidnim a bude to ok
Tehu napoprve je krasa, o tom se mi teda ani nezda, ale hlavni je, ze je to tam ![]()
@mikes89 Dobré ráno. Taky jsem koukala, kolik těch ZT je. Když mi doktor oznámil, že je to špatné, tak jsem si myslela, tě jsem to zavinila něčím já. A doktor mi řekl, že si tím projde každé druhé až třetí těhotenství. Což je docela masakr.
K doktorovi jdu 16., Tak už se nemůžu dočkat. Ale na druhou stranu mám hrozný strach.
@Evina88 no 16. to neni za chvilku, ale snad to utece…to cekani na kontroly me taky ubiji
ja jdu nastesti na
uz zitra, no ale strach taky mam.