Jsme v začátku - 6.-7. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
673
9.11.16 19:53

@MoonP21 uz aby byl ten dvanacty tyden za nama co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.11.16 20:17

@mikes89 Taky si říkám. Základ je přežít prvních dvanáct týdnů. Pak už je skoro vyhráno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.11.16 08:43

@mikes89 no to mi povidej :) ja se měsíce těšila až otehotnim a ted mam permanentní starost a strach o malé :D jak budou pohyby, budu v klidu. Je a to briskoo. Taky se na něj tak tesis? :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.11.16 08:46

Holky a co prace? Na jak dlouho to vidíte? Ja chci pracovat co to půjde. Bych doma umrela nudou :D dělám sestřičku a prace je náročná, ale jsou hodni a ulevujou mi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
10.11.16 21:13

@MoonP21 Já chci taky pracovat co to půjde. Doma by mi šiblo. Navíc v prosinci jsem navržená na povýšení, takže zatím ani neříkám, že jsem těhotná. Musím to vydržet, dokud mi nedají papír, že mě povýšili. 8) a pak si zažádam o denní šichty. Mno a pak uvidím, jak dlouho mě to tu bude bavit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.11.16 21:23

@Evina88
Tak to budu držet palce ať ti to klapne a tise zavidiiiiim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
10.11.16 22:30

@MoonP21 Ono není moc co závidět. Práce v noci, dvanáctky, stresové prostředí. Celý den podpatky na nohou. Ale penízky si člověk vydělá, to jo. ;) Jinak děkuji, podpora potěší. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
11.11.16 05:54

Ahojte holky, muzu se k vam pridat? :)
Ja jsem ted 6+6 - ve stredu jsem byla poprve u doktorky. Bohuzel srdicko videt nebylo, ale delala mi ultrazvuk jen pres bricho. Pry by vnitrnim ultrazvukem uz :srdce: mohlo byt slyset… Objednala me za 14 dni na kontrolu, tak se modlim, aby bylo vse v poradku. Jinak merime 6,5mm a HCG mam 24000.
Pichani v podbrisku a mirna bolest hlavy me trapi posledni dva tydny, ale podle dr. je to v poradku - jak to mate vy?
Jinak holky, cvici nektera z vas? Ja delam instruktorku alpinningu
(2-3× tydne pri praci) a premyslim, zda v tom pokracovat…

Vsem drzim pesticky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.11.16 10:19
@Evina88 píše:
@MoonP21 Ono není moc co závidět. Práce v noci, dvanáctky, stresové prostředí. Celý den podpatky na nohou. Ale penízky si člověk vydělá, to jo. ;) Jinak děkuji, podpora potěší. :hug:

Tak krom těch podpatku na nohou mam v nemocnici stejne podmínky. Stres, dvanactky, noční. Od ledna si ale zazadam jen o denní. Jsem hrozně unavena a chodim poslední dobou spát kolem 20.hodiny. Ja sice brzo ráno vzhůru, ale t noční ne-e. Fjj :- :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.11.16 10:21

@Lemumi
Moc Ti gratuluji. Koukám, ze je naa tu na tom většina stejne. S velikou nadeji čekáme na :srdce: Doufám, ze nam to všem vyjde!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.11.16 21:28

@MoonP21 Takže o denní šichty budeme žádat společně. :D Když mám volno, tak taky usinam už v osm u televize, což se mi nikdy nestávalo. Ještě jsem držkovala na manžela, jak může usínat na gauči, že ho nechápu..a teď se to stává mě. :lol: ale když jdu spát po noční, tak spim maximálně pět hodin a víc ani ťuk. Pak jsem samozřejmě na noční jak zombie. 8o ale jak se donutit spát, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.11.16 21:35

@Lemumi Ahoj a gratuluji. Já jsem dle MS 7+1 a k doktorovi jdu až ve středu. Můj doktor objednává až v období jakoby následující MS, kdy už je na UTZ něco vidět. Takže já ještě neviděla nic a vlastně možná lepší. I když jsem zvědavá, natěšená a nervózní. Ale vím, že až tam půjdu, tak bude vidět srdíčko..doufám. ;)
Jinak píchání v břiše si užívám každý den. Nejhorší to je třeba když jdu do schodů a nebo když se prudce zvednu že židle. Občas je to docela drsný. Ale nějak jsem se naučila to nevnimat. ;) ženské říkají, že bude hůř. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
12.11.16 13:12

Ahoj holky,
Tak ja nesu spatne zpravy. Vcera jsem zacala krvacet, tak jsme jeli na pohotovost, kde mimi zatim bylo, ale s pomalou srdecni akci. Ted mam lezet a cekam na pondelni kontrolu. Vidim to ale blede, bricho stale boli a veskere priznaky ktere jsem mela jsou pryc…musela jsem se podelit ikdyz jde o spatnou zkusenost, ale s pritel nas to hodne vzalo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.11.16 13:53

@mikes89
To mi ani neříkej :- ale ještě tam malé je. Se sice pomalou akci, ale ma ji!!! Budu ti držet všechny palce, i na nohách!!! Kez by to nakonec dobre dopadlo. A řekli ti v nemocnici něco víc??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
12.11.16 14:14

@MoonP21 nerekli mi skoro nic…jen jsem se v papirech docetla ze gestacni vacek odpovida 5+5 a vcera jsem byla 7+0 ale plod asi nemeril…a zaver hrozici potrat.no od vcera me boli bricho, sice nekrvacim, ale citim, ze je konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí