Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mikes89 Taky si říkám. Základ je přežít prvních dvanáct týdnů. Pak už je skoro vyhráno. ![]()
@mikes89 no to mi povidej
ja se měsíce těšila až otehotnim a ted mam permanentní starost a strach o malé
jak budou pohyby, budu v klidu. Je a to briskoo. Taky se na něj tak tesis?
![]()
Holky a co prace? Na jak dlouho to vidíte? Ja chci pracovat co to půjde. Bych doma umrela nudou
dělám sestřičku a prace je náročná, ale jsou hodni a ulevujou mi ![]()
@MoonP21 Já chci taky pracovat co to půjde. Doma by mi šiblo. Navíc v prosinci jsem navržená na povýšení, takže zatím ani neříkám, že jsem těhotná. Musím to vydržet, dokud mi nedají papír, že mě povýšili.
a pak si zažádam o denní šichty. Mno a pak uvidím, jak dlouho mě to tu bude bavit. ![]()
@Evina88
Tak to budu držet palce ať ti to klapne a tise zavidiiiiim ![]()
@MoonP21 Ono není moc co závidět. Práce v noci, dvanáctky, stresové prostředí. Celý den podpatky na nohou. Ale penízky si člověk vydělá, to jo.
Jinak děkuji, podpora potěší. ![]()
Ahojte holky, muzu se k vam pridat? ![]()
Ja jsem ted 6+6 - ve stredu jsem byla poprve u doktorky. Bohuzel srdicko videt nebylo, ale delala mi ultrazvuk jen pres bricho. Pry by vnitrnim ultrazvukem uz
mohlo byt slyset… Objednala me za 14 dni na kontrolu, tak se modlim, aby bylo vse v poradku. Jinak merime 6,5mm a HCG mam 24000.
Pichani v podbrisku a mirna bolest hlavy me trapi posledni dva tydny, ale podle dr. je to v poradku - jak to mate vy?
Jinak holky, cvici nektera z vas? Ja delam instruktorku alpinningu
(2-3× tydne pri praci) a premyslim, zda v tom pokracovat…
Vsem drzim pesticky!
@Evina88 píše:
@MoonP21 Ono není moc co závidět. Práce v noci, dvanáctky, stresové prostředí. Celý den podpatky na nohou. Ale penízky si člověk vydělá, to jo.Jinak děkuji, podpora potěší.
Tak krom těch podpatku na nohou mam v nemocnici stejne podmínky. Stres, dvanactky, noční. Od ledna si ale zazadam jen o denní. Jsem hrozně unavena a chodim poslední dobou spát kolem 20.hodiny. Ja sice brzo ráno vzhůru, ale t noční ne-e. Fjj :- ![]()
@Lemumi
Moc Ti gratuluji. Koukám, ze je naa tu na tom většina stejne. S velikou nadeji čekáme na
Doufám, ze nam to všem vyjde!!! ![]()
@MoonP21 Takže o denní šichty budeme žádat společně.
Když mám volno, tak taky usinam už v osm u televize, což se mi nikdy nestávalo. Ještě jsem držkovala na manžela, jak může usínat na gauči, že ho nechápu..a teď se to stává mě.
ale když jdu spát po noční, tak spim maximálně pět hodin a víc ani ťuk. Pak jsem samozřejmě na noční jak zombie.
ale jak se donutit spát, to nevím.
@Lemumi Ahoj a gratuluji. Já jsem dle MS 7+1 a k doktorovi jdu až ve středu. Můj doktor objednává až v období jakoby následující MS, kdy už je na UTZ něco vidět. Takže já ještě neviděla nic a vlastně možná lepší. I když jsem zvědavá, natěšená a nervózní. Ale vím, že až tam půjdu, tak bude vidět srdíčko..doufám. ![]()
Jinak píchání v břiše si užívám každý den. Nejhorší to je třeba když jdu do schodů a nebo když se prudce zvednu že židle. Občas je to docela drsný. Ale nějak jsem se naučila to nevnimat.
ženské říkají, že bude hůř. ![]()
Ahoj holky,
Tak ja nesu spatne zpravy. Vcera jsem zacala krvacet, tak jsme jeli na pohotovost, kde mimi zatim bylo, ale s pomalou srdecni akci. Ted mam lezet a cekam na pondelni kontrolu. Vidim to ale blede, bricho stale boli a veskere priznaky ktere jsem mela jsou pryc…musela jsem se podelit ikdyz jde o spatnou zkusenost, ale s pritel nas to hodne vzalo ![]()
@mikes89
To mi ani neříkej :- ale ještě tam malé je. Se sice pomalou akci, ale ma ji!!! Budu ti držet všechny palce, i na nohách!!! Kez by to nakonec dobre dopadlo. A řekli ti v nemocnici něco víc??
@MoonP21 nerekli mi skoro nic…jen jsem se v papirech docetla ze gestacni vacek odpovida 5+5 a vcera jsem byla 7+0 ale plod asi nemeril…a zaver hrozici potrat.no od vcera me boli bricho, sice nekrvacim, ale citim, ze je konec.