Jsou holky v pubertě náročnější ? Jaké jsou vaše dcery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17972
16.4.23 07:37
@Alušáček píše:
To co popisuješ mi nepřipadá jako hrozná puberta, drzá je možná proto ze ji buzerujes.. když vzpomenu na sebe v 16, mladí v blaznivych 90letech, co mě zajímalo, diskotéky, kluci, kamarádky, šminky, oblečení. Starší dcera už má pubertu za sebou a nic zvláštního se nedělo, občas blbé nálady, ale mi máme kamarádský vztah takže vsechno v pohodě. Manželův syn už pubertě taky odrůstá, žádné problémy s nim nebyly. Jen to, ze je letnoch kterého nic nezajímá, to bych řekla, ze je puberta dnešních kluků. Rozdíl je v tom ze o holku se rodič víc boji když třeba někam večer vyrazí, kluka ještě postrcí, jen jdi, hlavně když nesedíš doma :D

Jo, divoký devadesátky… :D Taky v té době - my chodili na ZŠ na odpolední diskošky, tak to mě pouštěli protože nás šla prostě celá parta. Samotnou moc ne, abych šla večer odněkud. Od 16 jsem měla 3 roky kluka tak s tím taky v pohodě ten by si nedovolil mě nedoprovodit, byl o něco starší, zval mě různě do kina a tak, na výlety, to jim asi imponovalo. Jinak puberta celkem v klidu, hádat jsme se začali až když mi bylo kolem 20, ještě jsem bydlela doma a oni se ke mně pořád chovali jak k malé holce. To už mě štvalo. Kouřit jsem se třeba nikdy nenaucila a jsem za to ráda. Do hospody jsme od toho třeťáku už chodili s partou ze střední docela dost, to byly taky řeči. Nebo na hokej. Ale pořád celkem neškodná zábava. Ve 22 jsem se radši odstěhovala, to už se nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.23 11:23

Buď v klidu, prostě pubertu teď mají děti o dost intenzivnejsi než my kdysi. Dcera do puberty ticha, klidná, skromná a fakt rozumná. V pubertě hormonální smršť, všechno jen značkové, šminky, všude totální bordel a neustále odmlouvani a my jako rodiče ničemu nerozuměli a byli trapní. Teď už jsme v tom 2 roky a už se to zlepšuje, tedy už tolik neodmlouva, dokonce i uzná, že se někdy chovala hrozně. Kámoška je psycholožka a říkala, že prostě je to takové období a nekdo ho má bouřlivější a někdo v pohodě, každopádně to co jste do výchovy dali do puberty se neztratí a ona se vzpamatuje neboj, jen to chce klid, aby se ty vztahy nenarušili napořád.

• Citovat
  • Upravit
902
20.4.23 09:57

Mame deti 6 cekame sedme
15,12,11 holky v puberte
Jo jordany, calvin klein, replay, guess, iphony… make up, behty, kosmetika, melir… to vse v kurzu
Ta 11 leta zatim ok, lehce zacina..ale vice stoji o zvirata jejichz pece nas stoji nekolik tisic mesicne taky
Kluk bude mit 9, zbytek je maly tak uvidime
Jsou naladove, nekdy drze ale pomahaji hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
21.4.23 00:59
@Anonymní píše:
Nejstarší má teprve 15 a zatím je v naprosto pohodě. Ale ještě si dobře pamatuju, jaká jsem byla v pubertě já a byl to děs, fakt jsem byla strašná! Naštěstí rodiče byli alkoholici, tak jim to bylo fuk :lol:
Všechno jsem měla černé, dokonce i stíny na oči. Chodila jsem neskutečně zmalovaná a myslela jsem si, jak nejsem krásná. Kouřila jsem jen kvůli tomu, že se to nemá a že to klukům vadí. Každý měsíc jsem chodila s někým jiným a vůbec revolta jako hrom ve všem. Experimenty s účesem ( i zelené vlasy jsem měla), s alkoholem, s prášky, chození za školu, atd. No pěkně trapná jsem byla, ale dospěla jsem :lol:. Nekouřím už dávno, alkohol piju pouze příležitostně, líčím se pouze decentně a oblékám se taky přiměřeně. Jo a chlapy taky už dávno nestřídám. Ale občas, když si na to vzpomenu, tak se za sebe neskutečně stydím :oops:

U mne dost podobna story. Uplne si nemyslim, ze by to bylo vychovou nebo okolim. Vetsinou holka takova byt chce. U dcery to predam jako zkusenost a dovysvetlim nasledky a me soucasne dojmy a pocity z toho.

Myslim, ze s tim nic moc delat nekde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect