Sex nezletilých

8.4.23 21:12

Sex nezletilych

Ahoj chci se zeptat když je holce 12 a klukovy taky a měli spolu parkrat sex a nejdo hrozi ze to se spojenim s jinym problemem rekne policii jaky z toho budpu mit oba problem kdyz ten clovek rika ze se za toho kluka vsici postavy a ze z toho on nic mit nebude? :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
4100
8.4.23 21:13
  • načítám...
78489
8.4.23 21:19
@gita nemělasemeštěMS píše:
Ahoj chci se zeptat když je holce 12 a klukovy taky a měli spolu parkrat sex a nejdo hrozi ze to se spojenim s jinym problemem rekne policii jaky z toho budpu mit oba problem kdyz ten clovek rika ze se za toho kluka vsici postavy a ze z toho on nic mit nebude? :(

místo sexu si vem učebnici češtiny
@admin

• načítám...
1192
8.4.23 21:19

Ve 12 let sex? 8o hrozny. Místo sexu se raději věnuj Čj

• načítám...
27956
8.4.23 21:21
Ahoj chci se zeptat když je holce 12 a klukovy taky a měli spolu parkrat sex a nejdo hrozi ze to se spojenim s jinym problemem rekne policii jaky z toho budpu mit oba problem kdyz ten clovek rika ze se za toho kluka vsici postavy a ze z toho on nic mit nebude? :(

Lepšie by bolo učiť sa gramatiku ako sexovať :nevim: jasné, keď s tým budú všetci okolo súhlasiť, môžu deti spolu sexovať ďalej :mrgreen: :pankac:

• načítám...
8.4.23 21:22

@splendis tak promin ja chtela jen pomoct ale hned se tu hrnou urazene maminy a mimochodem nebyl to upe chtene takze diky za pomoc nevim co by jsi delala kdyby za tebou prisla tvoje dcera stim ze jo kluk domutil k sexu jestli by jsi ji rekla at se jde ucit tak blahopřeju 😋

• načítám...
4100
8.4.23 21:24
@splendis tak promin ja chtela jen pomoct ale hned se tu hrnou urazene maminy a mimochodem nebyl to upe chtene takze diky za pomoc nevim co by jsi delala kdyby za tebou prisla tvoje dcera stim ze jo kluk domutil k sexu jestli by jsi ji rekla at se jde ucit tak blahopřeju 😋

Ale prosím tě.. 8)

• načítám...
8.4.23 21:26

@Kolarkaa je mu kurva 13 a potrebovala jsem uklidnit po tom co me spoluzaci malem znasilnily a pak vyhrozujou timto co nebylo chtěne takze ti mrdam nejakou cestinu kdyz nic z toho nebyla moje chyba a ani jsem to nechtela👍

• načítám...
1192
8.4.23 21:30

@gita nemělasemeštěMS promiň, ale nedá se to číst. Jak donutil? Píšeš ze jste měli spolu párkrát sex. Tak to bylo asi dobrovolný, ne?

• načítám...
78489
8.4.23 21:30
@Kolarkaa je mu kurva 13 a potrebovala jsem uklidnit po tom co me spoluzaci malem znasilnily a pak vyhrozujou timto co nebylo chtěne takze ti mrdam nejakou cestinu kdyz nic z toho nebyla moje chyba a ani jsem to nechtela👍

tak mrdej a nahlas to na Policii, možná by to mohl nahlásit i @admin
a rozhodně to nahlas vychovatelce v pasťáku, kde všichni přebýváte,
i když u vaší tlupy je běžné, že máte děti ve 12, tak o co jde

Příspěvek upraven 08.04.23 v 21:32

• načítám...
5940
8.4.23 21:31
@splendis tak promin ja chtela jen pomoct ale hned se tu hrnou urazene maminy a mimochodem nebyl to upe chtene takze diky za pomoc nevim co by jsi delala kdyby za tebou prisla tvoje dcera stim ze jo kluk domutil k sexu jestli by jsi ji rekla at se jde ucit tak blahopřeju 😋

Víš co bych udělala já, dala dceři pár facek. A nemáš tady co dělat, je to od 16 let. A přečti si to po sobě ani psát neumíš. Zeptej se svojí matky, to bude nejlepší. Hraješ si už na štětku ve 12?To seš fakt dáreček. A nelez za klukama, nebudou tě k ničemu nutit.

• načítám...
8.4.23 21:33

@splendis ne nebylo bylo to polazdy jakoze kdyz to neudelas budu smutnej nebo kdyz to neudelas po druhe tak vsem reknu ze uz se to stalo

• načítám...
4383
8.4.23 21:34

Tak za 1. píšeš jak retard, a za 2. doufám že je to jen vtip :D

• načítám...
2603
8.4.23 21:36
@mamule42 píše:
Víš co bych udělala já, dala dceři pár facek. A nemáš tady co dělat, je to od 16 let. A přečti si to po sobě ani psát neumíš. Zeptej se svojí matky, to bude nejlepší. Hraješ si už na štětku ve 12?To seš fakt dáreček. A nelez za klukama, nebudou tě k ničemu nutit.

Obávám se, že to nepíše dvanáctiletá, možná nějaký úchyl, těžko říci. V každém případě bych od dětí věkem ze zš čekal, že dospělým budou vykat.

• načítám...
4383
8.4.23 21:39
@Náhodný host píše:
Obávám se, že to nepíše dvanáctiletá, možná nějaký úchyl, těžko říci. V každém případě bych od dětí věkem ze zš čekal, že dospělým budou vykat.

Čekat můžeš. Bohužel v dnešní době si děcka moc dovolují. Kolikrát nelze říci jestli to píše nějaký úchyl, nebo fakt děcko co se, doufám, nudí. :think: Vůbec bych se nedivila kdyby to byla pravda. Vyrůstala jsem bohužel v okolí kdy 14 letá čekala dítě… to musí být pak radost. :nevim: :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m