Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj chci se zeptat když je holce 12 a klukovy taky a měli spolu parkrat sex a nejdo hrozi ze to se spojenim s jinym problemem rekne policii jaky z toho budpu mit oba problem kdyz ten clovek rika ze se za toho kluka vsici postavy a ze z toho on nic mit nebude? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@gita nemělasemeštěMS píše:
Ahoj chci se zeptat když je holce 12 a klukovy taky a měli spolu parkrat sex a nejdo hrozi ze to se spojenim s jinym problemem rekne policii jaky z toho budpu mit oba problem kdyz ten clovek rika ze se za toho kluka vsici postavy a ze z toho on nic mit nebude?
místo sexu si vem učebnici češtiny
@admin
Ahoj chci se zeptat když je holce 12 a klukovy taky a měli spolu parkrat sex a nejdo hrozi ze to se spojenim s jinym problemem rekne policii jaky z toho budpu mit oba problem kdyz ten clovek rika ze se za toho kluka vsici postavy a ze z toho on nic mit nebude?
Lepšie by bolo učiť sa gramatiku ako sexovať
jasné, keď s tým budú všetci okolo súhlasiť, môžu deti spolu sexovať ďalej
![]()
@splendis tak promin ja chtela jen pomoct ale hned se tu hrnou urazene maminy a mimochodem nebyl to upe chtene takze diky za pomoc nevim co by jsi delala kdyby za tebou prisla tvoje dcera stim ze jo kluk domutil k sexu jestli by jsi ji rekla at se jde ucit tak blahopřeju 😋
@splendis tak promin ja chtela jen pomoct ale hned se tu hrnou urazene maminy a mimochodem nebyl to upe chtene takze diky za pomoc nevim co by jsi delala kdyby za tebou prisla tvoje dcera stim ze jo kluk domutil k sexu jestli by jsi ji rekla at se jde ucit tak blahopřeju 😋
Ale prosím tě.. ![]()
@Kolarkaa je mu kurva 13 a potrebovala jsem uklidnit po tom co me spoluzaci malem znasilnily a pak vyhrozujou timto co nebylo chtěne takze ti mrdam nejakou cestinu kdyz nic z toho nebyla moje chyba a ani jsem to nechtela👍
@gita nemělasemeštěMS promiň, ale nedá se to číst. Jak donutil? Píšeš ze jste měli spolu párkrát sex. Tak to bylo asi dobrovolný, ne?
@Kolarkaa je mu kurva 13 a potrebovala jsem uklidnit po tom co me spoluzaci malem znasilnily a pak vyhrozujou timto co nebylo chtěne takze ti mrdam nejakou cestinu kdyz nic z toho nebyla moje chyba a ani jsem to nechtela👍
tak mrdej a nahlas to na Policii, možná by to mohl nahlásit i @admin
a rozhodně to nahlas vychovatelce v pasťáku, kde všichni přebýváte,
i když u vaší tlupy je běžné, že máte děti ve 12, tak o co jde
Příspěvek upraven 08.04.23 v 21:32
Víš co bych udělala já, dala dceři pár facek. A nemáš tady co dělat, je to od 16 let. A přečti si to po sobě ani psát neumíš. Zeptej se svojí matky, to bude nejlepší. Hraješ si už na štětku ve 12?To seš fakt dáreček. A nelez za klukama, nebudou tě k ničemu nutit.
@splendis ne nebylo bylo to polazdy jakoze kdyz to neudelas budu smutnej nebo kdyz to neudelas po druhe tak vsem reknu ze uz se to stalo
@mamule42 píše:
Víš co bych udělala já, dala dceři pár facek. A nemáš tady co dělat, je to od 16 let. A přečti si to po sobě ani psát neumíš. Zeptej se svojí matky, to bude nejlepší. Hraješ si už na štětku ve 12?To seš fakt dáreček. A nelez za klukama, nebudou tě k ničemu nutit.
Obávám se, že to nepíše dvanáctiletá, možná nějaký úchyl, těžko říci. V každém případě bych od dětí věkem ze zš čekal, že dospělým budou vykat.
@Náhodný host píše:
Obávám se, že to nepíše dvanáctiletá, možná nějaký úchyl, těžko říci. V každém případě bych od dětí věkem ze zš čekal, že dospělým budou vykat.
Čekat můžeš. Bohužel v dnešní době si děcka moc dovolují. Kolikrát nelze říci jestli to píše nějaký úchyl, nebo fakt děcko co se, doufám, nudí.
Vůbec bych se nedivila kdyby to byla pravda. Vyrůstala jsem bohužel v okolí kdy 14 letá čekala dítě… to musí být pak radost.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat