Jsou i v Maroku otravní prodavači?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jsou i v Maroku otravní prodavači?
Zdravím vás všechny, chtěl bych se zeptat jaká atmosféra panuje v Maroku. Jestli jsou i tam otravní prodavači co vás tahají za ruce do krámku jako v Hurghade? Děkuji za vaše názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Na súku leda pokřikují, odkud jste, někdy se tebou jako se ženou nechtějí bavit, jinde podávají ruce. Když jsem nechtěla uzavírat obchod, nekoukala jsem se jim do očí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem byla v Maroku poměrně nedávno a samozřejmě jako všichni
muslimové mají i Maročani obchodního ducha, ale nikdo mě nikam netahal za
ruku, ani mi nic nenutil všichni byli velmi sympatičtí a slušní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Coockie.Avalancher je to podobné, záleží na oblasti. Kde žijou z turistů, kteří od nich něo kupují, tak je to pochipitelně urputné.
Co jsem nepohopila, tak kde se ti prodavači berou v naprosté pustině…
Když jsme třeba projížděli Atlasem, nikde nikdo, mnoho kilometrů daleko
žádné domy, vesnice…ale jakmile jsme zastavili na pár fotek uprostřed
pustiny, do pár mitut u nás byla hromada domorodců a nabízeli šmuky (většinou přírodniny, napodobeniny)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@vulpes píše:
@Coockie.Avalancher je to podobné, záleží na oblasti. Kde žijou z turistů, kteří od nich něo kupují, tak je to pochipitelně urputné.Co jsem nepohopila, tak kde se ti prodavači berou v naprosté pustině… Když jsme třeba projížděli Atlasem, nikde nikdo, mnoho kilometrů daleko žádné domy, vesnice…ale jakmile jsme zastavili na pár fotek uprostřed pustiny, do pár mitut u nás byla hromada domorodců a nabízeli šmuky(většinou přírodniny, napodobeniny)
Oni vědí, kde budou turisti vylézat a fotit. Nabízejí, ale nejsou otravní. Děti zdraví bonžůr a my jsme je krmili českými bonpari.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mně teda na některých místech přišli neskutečně otravní, hlavně ti,
co se nabízejí jako průvodci, jednoho jsme nemohli ani za nic setřást,
pořád nás pronásledoval. Někdy jsme už museli být hodně důrazní. Za
ruce nás ale teda nikdo netahal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet to bych neřekla…některá ta místa zas ta extra nebyla a zastavovalo se i kvůli „toaletě“ nebo bloudění…navíc to nebyly vůbec turistické oblasti. Fakt nás ta jejich schopnost „vylézat z děr uprostřed ničeho“ ohromovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pořád něco nabízejí a oslovují, takže otravní jsou jako všude jinde
v podobných zemích. Nabízeli třeba koberce, hašiš…Třeba děti pořád
chtěly, abychom si je za peníze fotily. A ti pastevci těch koz u silnic, ti
se také zjevují. Asi to nebude rozdíl od Egypta. V Maroku jsem
byla v Egyptě ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@vulpes píše:
@Coockie.Avalancher je to podobné, záleží na oblasti. Kde žijou z turistů, kteří od nich něo kupují, tak je to pochipitelně urputné.Co jsem nepohopila, tak kde se ti prodavači berou v naprosté pustině… Když jsme třeba projížděli Atlasem, nikde nikdo, mnoho kilometrů daleko žádné domy, vesnice…ale jakmile jsme zastavili na pár fotek uprostřed pustiny, do pár mitut u nás byla hromada domorodců a nabízeli šmuky(většinou přírodniny, napodobeniny)
To nikdy nezapomenu v Egypte, vraceli jsme se autobusem z vyletu, a zustalo nam nejake jidlo co jsme rano nafasovali z hotelu, uz to bylo nevabne, chtela jsem to na parkovisti vyhodit u benzinky, ale priritila se krasna tmavooka holcicka jeste s nejakym batoletem a ukazovala jestli ji tu tasku nedam, tak jsem ji to dala, vrhla se na to, a na ten krasny usmev kterym podekovala jsem dlouho nemohla zapomenout..asi to tam nemaji jedmoduche.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Coockie.Avalancher jak kde.. jsou místa, kam turisté nechodí a tam je to spíš o hubu.. na letoviscích jsou někteří otravní, někteří ne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A co Emiráty ?
A co Emiráty? Třeba stará část Dubaje? Máte zkušenost? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Otravný výtok