Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Do pěti let, jo? Hahahaha ![]()
Ada měla před šestými narozeninami (tj. v pěti letech) velikost 34, Pepinka má teď (tj. ještě ve čtyřech) velikost 32 - A ZKUSTE KOUPIT KOTNÍKOVÉ BOTY!!!
Nad velikost 26 neexistuje - pokud to nejsou nějaké trekovky nebo zimní boty…
Já mám velký problém koupit Adě boty teď - v šesti letech má velikost 36 - to se snad už dětské nedělají a dospělácké jsou většinou pro šestileté dítě nevhodné…
L.
Lesino - Fare úplně v pohodě (jo, je to moje srdcová značka). Totálně namátkou .
Ovšem… no
.
Dekuji vsem za prispevky.Vidim za nazory se ruzni,jinak to neni ani u doktoru.
Asi zrejme zapojim selsky rozum a uvidim.
Samozrejme ze boty typu Adidas,Nike nebo Next jsem nechtela na dlouhodobe chozeni,ale napriklad jen na pisek ci odrazedlo.
Ted dcerka chodi v botkach od Bati,cena byla cca 800kc,jsou kotnikove a kdykoliv ji vyzuji tak ma uplne mokre nohy..Takze kvalita asi neni uplne az zase kvalita ze ![]()
Lenti-myslis ten obchod v Belaku u posty jak je Hruska?
Lesi no teda
holky maji tam velke tapky?
Jeste dodam ze od sestrenice dcerka na 4roky a loni o prazdninach kdyz byla na chalupe tak furt padala protoze neumela normalne chodit a dr rekl ze to je z toho ze ma velmi nekvalitni obuv.
Taminka píše:
Lenti-myslis ten obchod v Belaku u posty jak je Hruska?
Jojo (ale je to Dubina, ne? - Četyny, snad). Teď už jsem tam ani dlouho nepotkala tu strašně agilní paní, co mi odmítala přinést jakékoli botky bez aktuálního přeměření nožky (jsem měla co dělat, abych pochytala potomstvo), a navíc mi sama vybrala modely, které jsou pro mé děti vhodné, a nehodlala o tom dál diskutovat
. Sice tomu asi rozuměla, ale bylo to něco na mé už tak dosti pocuchané nervy
.
Příspěvek upraven 22.03.10 v 19:24
Lesino,
OT,ale-ma 11 leta dcera(skoro 12leta)ma od malicka velikou nohu taky.
Vis,jakou ma radne a ‚Batou‘ zmerenou nohu ted???
vel.44
Len-til-kah píše:
Jojo (ale je to Dubina, ne? - Četyny, snad). Teď už jsem tam ani dlouho nepotkala tu strašně agilní paní, co mi odmítala přinést jakékoli botky bez aktuálního přeměření nožky (jsem měla co dělat, abych pochytala potomstvo), a navíc mi sama vybrala modely, které jsou pro mé děti vhodné, a nehodlala o tom dál diskutovat. Sice tomu asi rozuměla, ale bylo to něco na mé už tak dosti pocuchané nervy
.
No je to Belsky les,na druhe strane koleji je Dubina..ja vedle obchodu bydlim a mam Belak.
Jinak no tak ta pani uz tam neni?juppppppiiii!!!!Ja tam prestala kvuli ni chodit,protoze presne jak pises,nedala botku bez premereni a vnucovala mi „sve botky“.
Mám podezření, že ona tam není právě proto. Moje švagrová z ní měla stejné pocity. Já jsem opravdu měla při nákupu starostí nad hlavu, a ne se ještě dohadovat s paní.
farska píše:
Lesino,
OT,ale-ma 11 leta dcera(skoro 12leta)ma od malicka velikou nohu taky.
Vis,jakou ma radne a ‚Batou‘ zmerenou nohu ted???vel.44
![]()
![]()
Nestraš!!!
Tak my měli tak velkou nohu, že ve věku 2 let už jsme kotníčkové neřešili a nic se nestalo…pokud budete uvažovat o botech pro Vás…
http://www.novello.cz/…28225/d-709/
Úplně souhlasím, my měli ve třech letech 31…takže kotníčkové nesehnali ani omylem…
Ahoj, vím, že to bude téma stále dokola, ale mohl by mi někdo dát tip na letní boty pro dvouletého kluka? musí být kotníčkové, s pevnou patou? synovi se docela potí nohy i v normal botech, tak nevím, jaké koupit na léto. děkuji
@evulkanov já dneska budu objednávat ale pro holku, beru sandálky ale uzavřenou špičku at si neukopne palec
. záleží jakou má nohu, já musim hledat jen ty co jsou na úzkou nohu ![]()
@evulkanov Známá musí dávat dětem taky kotníčkové na doporučení doktorky (nevím, jestli by to měli mít všechny děti) a má sandálky FARE.
Ahoj,
ja mám chvíľami pocit, že potreba kotníčkových topánok pre malé deti je akousi miestnou záležitosťou. Dostali sme od jednej americkej kamarátky vecičky pre malé deti, a medzi tým boli o rôzne botičky pre deti tak cca od roka (i menej, ale ja deťom kým nechodia topánky nedávam). A tam boli i krásne čierne lakovky už pre chodiace deti - typu „balerínky“. Takže žiadne kotníčkové… Mmch, dostali sme takto aspoň 5 párov topánočiek pre deti do roka, kotníčkové neboli ani jedny.
Tým nechcem povedať, že je zbytočnosť kupovať kotníčkové topánky. Akurát si myslím, že 2 ročnému dieťaťu sa už nič hrozné nestane, keď si obuje v lete sandálky o niečo nižšie. Skôr než výška topánky mi príde dôležitejšie, aby nemala zvnútra tvarovanú podrážku, aby bola rovná.