Jsou nutne kotníčkové boty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gabika
21.3.10 20:50

Ahoj,

ja mám chvíľami pocit, že potreba kotníčkových topánok pre malé deti je akousi miestnou záležitosťou. Dostali sme od jednej americkej kamarátky vecičky pre malé deti, a medzi tým boli o rôzne botičky pre deti tak cca od roka (i menej, ale ja deťom kým nechodia topánky nedávam). A tam boli i krásne čierne lakovky už pre chodiace deti - typu „balerínky“. Takže žiadne kotníčkové… Mmch, dostali sme takto aspoň 5 párov topánočiek pre deti do roka, kotníčkové neboli ani jedny. :?:

Tým nechcem povedať, že je zbytočnosť kupovať kotníčkové topánky. Akurát si myslím, že 2 ročnému dieťaťu sa už nič hrozné nestane, keď si obuje v lete sandálky o niečo nižšie. Skôr než výška topánky mi príde dôležitejšie, aby nemala zvnútra tvarovanú podrážku, aby bola rovná.

• Citovat
  • Upravit
9867
22.3.10 00:50

Do pěti let, jo? Hahahaha :)

Ada měla před šestými narozeninami (tj. v pěti letech) velikost 34, Pepinka má teď (tj. ještě ve čtyřech) velikost 32 - A ZKUSTE KOUPIT KOTNÍKOVÉ BOTY!!!

Nad velikost 26 neexistuje - pokud to nejsou nějaké trekovky nebo zimní boty…

Já mám velký problém koupit Adě boty teď - v šesti letech má velikost 36 - to se snad už dětské nedělají a dospělácké jsou většinou pro šestileté dítě nevhodné…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.3.10 01:54

Lesino - Fare úplně v pohodě (jo, je to moje srdcová značka). Totálně namátkou .
Ovšem… no :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.3.10 13:19

Dekuji vsem za prispevky.Vidim za nazory se ruzni,jinak to neni ani u doktoru.
Asi zrejme zapojim selsky rozum a uvidim.
Samozrejme ze boty typu Adidas,Nike nebo Next jsem nechtela na dlouhodobe chozeni,ale napriklad jen na pisek ci odrazedlo.
Ted dcerka chodi v botkach od Bati,cena byla cca 800kc,jsou kotnikove a kdykoliv ji vyzuji tak ma uplne mokre nohy..Takze kvalita asi neni uplne az zase kvalita ze :nevim:

Lenti-myslis ten obchod v Belaku u posty jak je Hruska?

Lesi no teda 8-o 8-o holky maji tam velke tapky?

Jeste dodam ze od sestrenice dcerka na 4roky a loni o prazdninach kdyz byla na chalupe tak furt padala protoze neumela normalne chodit a dr rekl ze to je z toho ze ma velmi nekvalitni obuv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.3.10 19:23
Taminka píše:
Lenti-myslis ten obchod v Belaku u posty jak je Hruska?

Jojo (ale je to Dubina, ne? - Četyny, snad). Teď už jsem tam ani dlouho nepotkala tu strašně agilní paní, co mi odmítala přinést jakékoli botky bez aktuálního přeměření nožky (jsem měla co dělat, abych pochytala potomstvo), a navíc mi sama vybrala modely, které jsou pro mé děti vhodné, a nehodlala o tom dál diskutovat :twisted: . Sice tomu asi rozuměla, ale bylo to něco na mé už tak dosti pocuchané nervy :lol: .

Příspěvek upraven 22.03.10 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
22.3.10 19:23

Lesino,
OT,ale-ma 11 leta dcera(skoro 12leta)ma od malicka velikou nohu taky.
Vis,jakou ma radne a ‚Batou‘ zmerenou nohu ted???

vel.44

:roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.3.10 20:56
Len-til-kah píše:
Jojo (ale je to Dubina, ne? - Četyny, snad). Teď už jsem tam ani dlouho nepotkala tu strašně agilní paní, co mi odmítala přinést jakékoli botky bez aktuálního přeměření nožky (jsem měla co dělat, abych pochytala potomstvo), a navíc mi sama vybrala modely, které jsou pro mé děti vhodné, a nehodlala o tom dál diskutovat :twisted: . Sice tomu asi rozuměla, ale bylo to něco na mé už tak dosti pocuchané nervy :lol: .

No je to Belsky les,na druhe strane koleji je Dubina..ja vedle obchodu bydlim a mam Belak.
Jinak no tak ta pani uz tam neni?juppppppiiii!!!!Ja tam prestala kvuli ni chodit,protoze presne jak pises,nedala botku bez premereni a vnucovala mi „sve botky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.3.10 22:00

Mám podezření, že ona tam není právě proto. Moje švagrová z ní měla stejné pocity. Já jsem opravdu měla při nákupu starostí nad hlavu, a ne se ještě dohadovat s paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.3.10 22:16
farska píše:
Lesino,
OT,ale-ma 11 leta dcera(skoro 12leta)ma od malicka velikou nohu taky.
Vis,jakou ma radne a ‚Batou‘ zmerenou nohu ted???

vel.44

:roll: :roll: :roll:

Nestraš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.3.10 13:26

ahoj bohunko, prosim ta, da sa ti poslat sukromna sprava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
El.Gray
30.6.10 10:04

Tak my měli tak velkou nohu, že ve věku 2 let už jsme kotníčkové neřešili a nic se nestalo…pokud budete uvažovat o botech pro Vás…
 http://www.novello.cz/…28225/d-709/

• Citovat
  • Upravit
El.Gray
30.6.10 10:06

Úplně souhlasím, my měli ve třech letech 31…takže kotníčkové nesehnali ani omylem…

• Citovat
  • Upravit
1803
19.5.14 21:48

Ahoj, vím, že to bude téma stále dokola, ale mohl by mi někdo dát tip na letní boty pro dvouletého kluka? musí být kotníčkové, s pevnou patou? synovi se docela potí nohy i v normal botech, tak nevím, jaké koupit na léto. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
19.5.14 21:50

@evulkanov já dneska budu objednávat ale pro holku, beru sandálky ale uzavřenou špičku at si neukopne palec :lol:. záleží jakou má nohu, já musim hledat jen ty co jsou na úzkou nohu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25211
19.5.14 21:52

@evulkanov Známá musí dávat dětem taky kotníčkové na doporučení doktorky (nevím, jestli by to měli mít všechny děti) a má sandálky FARE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková