Jsou při dvojčatech silnější nevolnosti?

Anonymní
10.4.23 14:44

Jsou při dvojčatech silnější nevolnosti?

Dobrý den, zjistila jsem podle testu že jsem těhotná, zítra se budu objednávat na gyndu. Ale je mi příšerně zle. Takto zle už v začátcích (těsně po vynechané Ms) mi v předchozích těhotenstvích nebylo. Tak mě napadlo jestli třeba nečekám dvojčata v rodině je máme. Vy co jste měly dvojčátka měly jste silnější nevolnosti atd než s jedním mimcem? O tehu zatím nikdo neví krom manžela. Proto anonym díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3912
10.4.23 14:56

Mám dvojčata a v těhotenství mi bylo ráno špatně přesně jednou. Z toho se nedá nic vyvodit. Předtím jsem byla těhotná s jedním (ale těhotenství skončilo záhy) a to mi nestihlo být špatně ani ten jeden den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12936
10.4.23 15:03

Mám dvojčata a párkrát jsem byla kvůli nevolnostem i v nemocnici, neudržela jsem v sobě nic hoodně dlouho, i když jsem se snažila a byl to problém.
Nemám ale srovnání s těhotenstvím s jedním dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
10.4.23 15:04

Mne bylo s dvojcaty brutalne spatne, ale nic bych z toho nevyvozovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
10.4.23 15:05

Cekala jsem dvojcata, a bylo mi tak zle že jsem se ani z postele nemohla zvednout. Ale to bylo až po zjištění, tudíž to prisuzuju psychice.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.23 15:55

Čekala jsem dvojčata dvakrát, nevolnosti žádné. U jednočetného těhotenství nevolnosti ano (ale mírné).

• Citovat
  • Upravit
331
10.4.23 16:20

U mě to souhlasí, nevolnosti teď u dvojčat jsou silnější a trvanlivější než předtím u jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
10.4.23 18:19

Taky mam dvojky a ani jednou jsem nezvracela. Bylo mi divně a bolel me žaludek, nic velkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
11.4.23 08:31

U me ano. U starsi dcery zaludek na vode a U dvojcat mi bylo odzacatku spatna jako strevni viroza, pak jsem do konce prvniho trimestru zvracela pravidelne cele dopoledne, ale odpoledne celkem v pohode… nevolnosti byly presne podle hodinek :lol:

Kdybych to vedela, tak sly trochu poznat z tehu testu - na zacatku tehu (uz jsme se nejakou doby snazili), z odpoledni hodne naredene moci a ja tam mela doslova megadalnici. Doktor rikal, ze to je fakt vysoke mnoz. hormonu (coz muze byt I mimodeloz.), pak z krve a UTZ bylo jasno… :srdce:

Ale je to vse velmi! individualni. Drzim palce, hlavne at je/jsou zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 13:00

Bylo mi občas nevolno jen při cestě autem, nezvracela jsem nikdy. Hladinu hCG jsem měla velmi vysokou, ale špatně mi téměř nebylo. Nic to tedy neznamená. Je to individuální. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.23 13:19

U těhotenství s jedním dítětem jsem těhotenství téměř nezaznamenala, s dvojcaty jsem sepisovala závěť.

• Citovat
  • Upravit
5.5.23 12:18

Ano, podle lékařů je u vícečetného těhotenství tahle komplikace častější. A z praxe to mohu potvrdit, že je spíše výjimkou, že tohle maminky dvojčátek nepostihne ve větší nebo menší míře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí