Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pajka89 zkusím, počkám pár dní. Napadl mě krevní, myslím, že za ty peníze to stojí. Přeci jen, útratím za hlouposti mnohem víc
@Anonymní píše:
@Pajka89 zkusím, počkám pár dní. Napadl mě krevní, myslím, že za ty peníze to stojí. Přeci jen, útratím za hlouposti mnohem víc
Test nekupuj. Budes lustit carky stejne jako u mocoveho. Zajdi si na krev, druhy den mas vysledek a tam je to jasne, bez diskuze.
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jsem dnes 9 nebo 10dpo (nevím který den přesně) a včera jsem jen tak ze zvědavosti zkusila test, co jsem měla doma. Pepino cassette citlivost 10. Po limitu tam nevidím jen jednu kontrolní čárku, ale v testovací zóně dokonce dvě??? řekněte mi, že už blbnu??? Že mám s testováním čekat do zpoždění ms, to samozřejmě vím.
A nevšímejte si mého upadnutého nehtu[/citace
Ahoj, já něco vidím, ale vzhledem k tomu že to bylo po limitu tak bych to vážně nebrala. Zkus to vyfotit s bleskem cca 20-30cm nad tím testem ☺️️
@Lucie1906 píše:@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jsem dnes 9 nebo 10dpo (nevím který den přesně) a včera jsem jen tak ze zvědavosti zkusila test, co jsem měla doma. Pepino cassette citlivost 10. Po limitu tam nevidím jen jednu kontrolní čárku, ale v testovací zóně dokonce dvě??? řekněte mi, že už blbnu??? Že mám s testováním čekat do zpoždění ms, to samozřejmě vím.
A nevšímejte si mého upadnutého nehtu[/citace
Ahoj, já něco vidím, ale vzhledem k tomu že to bylo po limitu tak bych to vážně nebrala. Zkus to vyfotit s bleskem cca 20-30cm nad tím testem ☺️️Ahoj, já něco vidím, ale vzhledem k tomu že to bylo po limitu tak bych to vážně nebrala. Zkus to vyfotit s bleskem cca 20-30cm nad tím testem ☺️️
Omlouvám se, nějak mi to blbne.
Takže znovu 😀
Ahoj, já něco vidím, ale vzhledem k tomu že to bylo po limitu tak bych to vážně nebrala. Zkus to vyfotit s bleskem cca 20-30cm nad tím testem ☺️️
Udelej si dalsi test zitra to budou 2 dny… ji ak toto je hodne blba fotka nejlepsi je to na svetle
Prestan lovit duchy a pockej po eventualne vynechane MS. Na tobse neda nic jineho napsat.
@Poison Eve já ale nelovim duchy. Nečekám, že to bude pozitivní a ještě tak brzo. Těhotná už jsem byla, vím, jak to funguje.Ale četla jsem na něj rozporuplné diskuze, tak jsem ho schválně zkusila a ptala se jen, jestli vidíte ten „nesmysl“ co já ![]()
@Lucie1906 @Kajka9 já si už asi počkám do ms. Znám se, ale těch pár dní to vydržím ![]()
Na fotce jsem upravila HDR, s bleskem vidím to samé jen teda méně. Samozřejmě že by to mohlo být pozitivní si nemyslím ![]()
Ahoj holky. Jsem dnes 9 nebo 10dpo (nevím který den přesně) a včera jsem jen tak ze zvědavosti zkusila test, co jsem měla doma. Pepino cassette citlivost 10. Po limitu tam nevidím jen jednu kontrolní čárku, ale v testovací zóně dokonce dvě ???? řekněte mi, že už blbnu ???? Že mám s testováním čekat do zpoždění ms, to samozřejmě vím.
A nevšímejte si mého upadnutého nehtu