Jsou to zuby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
14.2.13 01:59

Ahojky.. Malá má rok, nemá příznaky nemoci, jen slaboučkou rýmu a najednou bum! Teplota 38,5. Nechce si nechat sáhnout do pusy, je nervozní, chce být u mě, poslední dny děsně slintá. Zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.2.13 08:10

Buď nebo se jí ještě něco rozjede.. Malý začala růst první stolička po roce věku.. Teď se jí tam tlačí špičáky a to snáší opravdu špatně. Zuby pohroma i malý huby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
14.2.13 08:48

Ahojky, vypadá to na ty zuby,,, ale i když nás kolem toho prvního roku takhle potrápila i ta šestá nemoc, 3-4 dny vysoká horečka, žádné další příznaky, potom horečka postupně odezní a dítě se hlavně na hrudníčku osype. Malý má 18 měsíců a teď pro změnu rostou stoličky, průjem, nevrlost, to vše k tomu patří, ty jedničky rostou kolem toho prvního roku, ale je to různé. Nám na ty první prožezávání pomohlo, když si žužlali suché kůrky chleba, někdy pomáhá i ten gel na dásně, pro snadnější prořezávání. Tak vydrž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.12.15 19:12

Mozny zub?

Ahojte! Mam syna 3,5 mesice stareho a zda se mi, ze mu jdou zuby. Je to takhle brzo mozne? Dceri vylezl prvni zub az v 9 mesicich. No syn ma vsechny mozne priznaky :( prikladam foto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
4.12.15 19:37

@JaLiMa Jo, tahle bílá tečka pod kůží je zoubek - náš malý ho měl taky ještě před 3 měsíci. Teď má pět a o moc větší teda není, sotva se proklubal skrz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
4.12.15 19:42

Jo, jednička už se klube. :palec: Jsou případy, že se narodila miminka už se zoubkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.12.15 20:34

To se mi ulevilo, ze nemagorim :D chudacek place a kouse vsechno na co narazi, kousatka jeste poradne neudrzi. Desim se, ze tem rust bude trbat dlouho :) dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
4.12.15 20:58

Ahojky zeny. Tohle je opravdu zacinajici zoubek? Nase prdelka to ma taky. I na stejnem miste, ale na pohmat citit nic nejde :nevim: jen tam je takova bila tecka-carka. Presne jak na obrazku.Ma to skoro mesic a je to porad stejne.Ruce ma neustale v puse, kolikrat rve k nevydrzeni a strasne moc slinta a dela jakoby bublinky.To se zoubek muze klubat takhle dlouho, nez vyjde ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
4.12.15 20:59

Jeste podotykam, ze jsou nam 3 mesice, a mame to skoro mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.12.15 21:09

@Dojcanis no miminka si zacnou strkat ruce do pusy a slintat kolem dvou mesicu bezne. Ale nas zacal slintat jeste vic. Latkovy pleny nasakly po 30 minutach, je bud na prsu nebo ho nosim, a to byl dobrej spac. Ted zaspi na pul
Hodky a konec. Mlati se do tvari, taha se za ucho, place, ma vyrazku na zadecku a kaka vic jak obvykle. Vahala jsem jestli je to aft nebo zub. Uvidime. Zoubky muzou lezt i nekolik mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
4.12.15 21:19

@JaLiMa tak jestli to jsou u vas zuby.Tak i u nas.Je to totozne :lol:..a nekolikrat za den fakt breci dooooost a cpe si tam ruce az po loket.. :mrgreen: podle nasi babicky to zuby prej jsou. No to je pekny, ze to muze trvat takhle dlouho. zaplatopanbuh, ze se neozyvaji v noci..Zatim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
4.12.15 21:29

Takhle to umime :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.17 21:35

Jsou to zuby?

Ahojky maminky, mám 4.m holčičku a na horní dásni se objevilo cosi.. Nevím jestli se jedná o zub. Babička tvrdí, že ano, ale já mam furt pochybnosti, jestli to není třeba jen aft. Většinou se klube na dolní dásni.. Ručičky si cucá už tak cca měsíc a teď poslední 4dny je taková nesvá. Předem díky. ;)

• viz foto
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
12.5.17 21:48

@tereza.sota to je aft, malá to taky měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.17 21:52

@malina83 Děkuji.. Achjo, a já myslela, že už zoubek :lol: :(