Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyz jeste nebyl prcek, tak jsme hrali online hru oba s manzelem, ale co u toho on dokazal delat…
ted uz nehrajem, ale on si obcas taky zahraje tanky…
ale u toho se chova docela slusne…
Ale abych ho nepomlouvala, taky ze mne obcas vypadlo pekny slovo…
hlavne kdyz me „zabili“ ![]()
Příspěvek upraven 05.08.13 v 21:08
Jo vzteká a strašně
Hraje taky tanky, nic jinýho. Od něj z práce to paří skoro každej. A můj strejda to jede furt a ještě do toho dává plno peněz.
To je téma
mám někdy pocit, že doma nemám chlapa, ale malé děcko. Ted taky hraje tanky. Posledně dostal nějaký tank za 170 000 a ještě celé odpoledne mi o tom vypravoval. Jinak s výrazy se také nekrotí. Když mu to nejde, tak lítaj samé pči a kuvy.. Jo a taky se zvedá spotřeba vykouřených cigaret
.. dřív mě to rozčilovalo, ale ted se taky jen směju ![]()
@Magdali píše:
Jo a aby jste věděli, tak můj drahý už bude mít s těma tankistama, se kterýma hraje v rotě dokonce druhý osobní chlastací sraz o víkendu…no jako úplně na zabití
který víkend? Můj chlap má nějaký tankový sraz 17.8. - tak jestli náhodou nejsou ve stejném klanu
![]()
@Etcetera78 píše:
mohly bychom založit diskuzi „Ženy tankistů“
To je dobrý nápad
A mohly by vstoupit i přítelkyně? ![]()
Jinak mu je 25.Strejdovi 35.Nejlepší je, když po něm něco chci a on nemůže, protože by ho zabili ![]()
Mojemu je 32 a řekla bych, že čím je starší, tím víc to prožívá. Naivně jsem si myslela, že ho to časem trošku pustí… No vyvedl mě z omylu
Mají s klukama svojí komunitu, 4× do roka jede na lanku - a z fotek vidím, že tam patří mezi tu mladší polovinu, běžně jezdí pařit chlapy 40 - 50 let… Občas mě tím svým hraním vytáčí, ale pak si říkám - má sedět v hospodě nebo u PC. A když mě hodně točí, tak mu pohrozím, že cvaknu pojistkama
Zatím to pokaždý fungovalo ![]()
@claire91 píše:
Jinak mu je 25.Strejdovi 35.Nejlepší je, když po něm něco chci a on nemůže, protože by ho zabili
to znám, slýchám to docela často ![]()
Se musim smat, kdyz vas tak ctu
ale na jednu stranu, ja osobne jsem radsi, kdyz sedi doma a hraje si na pc, nez aby chodil chlastat do hospody…
![]()
@claire91 píše:
Jinak mu je 25.Strejdovi 35.Nejlepší je, když po něm něco chci a on nemůže, protože by ho zabili
jo
viz můj příspěvek o čtyřicetiminutovém sezení batolete ve vaně, protože tatínek se nemohl urvat, aby ho vyndal ![]()
@claire91 píše:
Přesně
![]()
Můj taky hraje tanky, zrovna nedávno jsem se smála, jak se rozčiluje
![]()
@Etcetera78 souhlas
![]()