Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mladá už nejsem, je mi 35, ale děti jsem měla ve 26, škola nedodělaná, práci jsem neměla…školu jsem dotáhla, práci i s hodně nemocnýma dětma našla, kluci jsou dnes úplně v cajku, ačkoli byli předčasně. Je to očistec, ale dá se to zvládnout
jo, a 230 tisíc je málo, když jedeš všechno dvakrát, dvojcata vážně lezou do peněz
jen kočár nás tenkrát vyšel komplet na 40. Ale ty už máš asi nárok na porodné teď, ne? Já nedostala tenkrát vůbec nic.
A myslíš že za 10 let byses dokázala postarat líp?
Jestli doděláváš vejsku, tak ti zřejmě není už 18. Zvládnout to budeš muset, gratuluji ![]()
@mackA159 za deset let je člověk zkušenější, určitě by to bylo víc na pohodu…ale teda taky víc unavenejsi, jsem vlastně ráda, že to mám za sebou tak brzo a teď jsem v klidu, zatímco moji přátelé se honí za dvou a triletejma mrnatama, popřípadě teprve čekají. Já už bych to nedala, se to nezdá, ale fakt s každým rokem síly ubývají. Kor s dvojcatama
![]()
Zdravím, já budu mladá maminka dvojčátek v dubnu. Termín mám pár dní po svých 23 narozeninách. Také jsem očekávala, že když se o miminko s manželem pokusíme, tak nám to bude nějakou dobu trvat. No a ono ne
Zadařilo se hned na první pokus, a jaké to bylo překvapení, když hned na prvním ultrazvuku byla vidět dvě embrya.
![]()
Ale rozhodně nemám strach že bych se o dvě děti nezvládla postarat, i když budou dvě ![]()
Ahojky taky už nejsem nejmladší čekám druhé teda vlastně druhe a třetí
mě to.teda vyděsilo pořádně hlavně když už doma jedno máme no snad to zvládnu ![]()
Kdyby jste měly zájem máme rozjetou diskuzi na dvojčátka TP 2021 a chtělo by to tam trošku oživit
zkušenosti, pocity a atd
Ahoj holky, mam tu nějaké mladé maminky dvojčátek?

Miminko jsme s partnerem plánovali (je o deset let starší a zajištěný)
V létě byla v plánu svatba, s tím že se o miminko začneme snažit už teď, protože jsem si myslela, že mi otěhotnět bude trvat minimálně rok (jak všude u známých slyším)
No ale vydařilo se to na první dobrou
Jen jsem u svého lékaře zjistila, že jsou miminka dvě, a trochu mě to vyděsilo, jestli se ve svém věku zvládnu o dvě mimča postarat.
Momentálně dodělávám vysokou školu, na mateřské jsem měla v plánu jít na dálkově studium, do toho pracuji jako kooperatorka e-shopu. Na Miminka mám našetřeno 230 tisíc, kdyby to náhodou s partnerem nevyšlo (což zatím je vše růžové, jsme spolu 3 roky)
Mám tu též nějakou mladou maminku dvojčat?