Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše: VíceČím více lidí to uvidí tím lépe, není to schválně, jde mi jen o to aby to vidělo četlo více lidí.
@David914 píše: Více
ti si to stejně přečtou jednou a to ten první příspěvek a ostatní přeskočí, to ti nedošlo? o čem to asi vypovídá ![]()
@Keyllah píše: Více
nevypovídá to o ničem, ale ten tvůj styl vyjadřování ano, je arogantní a povýšený, a kromě toho taky by sis natočil/a něčí smrt a nebo někoho lhostejně nechal/a umřít a pak měl/a tu drzost soudit druhé? co se třeba vyjádřit k tomu co jsem zde psal a nebýt ignorant.
Příspěvek upraven 04.06.25 v 11:52
zkus dodržovat pravidla webu, na kterém se pohybuješ, a pak tě třeba někdo bude brát vážně. Tímto prokazuješ danému tématu medvědí službu a spíš poutáš pozornost na sebe a svoji prezentaci zde, než na dané téma…
Mě je úplně jedno zda mě někdo bere vážně a nebo ne a navíc to téma samo o sobě je vážné, tady jde jen o to rozšířit pravdu a to jestli to ty lidi zajímá nebo je mi jak jsem už psal jedno, lidi nikdy nic nezajímá, lidi nezajímá ani to že přímo před nimi někdo umírá, mě jde jen o to rozeslat pravdu, to zda to ostatní budou číst nebo je mi jedno, hlavní je aby to tam bylo, aby tam byla ta konfrontace, a pravidla jsem žádná neporušil, pravidla a nebo spíše zákony by potřebovali hlavně lidé kteří si natáčí něčí smrt a zveřejní to, ty bych nechal zmrskat a to veřejně.
a vis ze odpovidas na xy let stare prispevky
… tim, ze kopirujes blabol pod kazdy, navic roky stary prispevek, jeho obsah jeste vice degradujes, nebot takto muze reagovat jen deges
![]()
Takže místo vyjádření se k tomu co tu píšu nenapíšeš nic, to ignoruješ, ale napadat mě za pravdu to ano, no tak do toho mě je to jedno, jsi lhostejná hyena, patříš mezi ně a proto se ti nelíbí pravda, proto se ti nelíbí co tu píšu, nemáš k tomu co říct a tak jen napadáš a to je celé, miluješ smrt.
@markytka3 píše: Více
no a? tak jsou staré a co jako? nic víc k tomu neřekneš hyenko? a blábol? ne to není blábol, tomu se říká lidskost, ale to tě nezajímá tobě jde jen o to se povyšovat, lidi jako ty jsou na facku a ti co si točí něčí smrt a nebo nechají lhostejně umírat člověka, tak ti jsou rovnou na pěst.
@Janli píše: Více
stačilo? a proč? já jen napsal pravdu za kterou jsem napadán.
nezvažoval jsi odbornou pomoc? pokud takto reaguješ i v reálném životě, můžeš ublížit sobě nebo někomu jinému…vyhledej odborníka, než se někomu něco stane, třeba to spraví vhodná medikace.
no tak vidím že se od tebe jak je tomu vždy běžné od lidí kterým se nelíbí pravda ničeho než hov** nedočkám, při smyslech nejsi očividně ty, a ani nejsi schopna napsat co jsem porušil, a nejsi to schopna napsat protože jsem ve skutečnosti nic neporušil proto k tomu nemáš co říct, a jediný co umíš je uboze blokovat.
oba reagujete stejně hloupě a uboze a naprosto nesmyslně, reaguješ na mě jak kdybych udělal něco špatného zlého, ale tak už tomu u lidí kterým se nelíbí pravda bývá, odbornou pomoc by měli vyhledat hlavně bezcitné smrt milující hyeny jako jsi i ty, a ani nejsi schopen napsat co jsem porušil, nejsi schopen mi napsat co ti vadí konkrétně na mých komentářích kromě toho že jsem je sem dal několikrát, ale ty to nenapíšeš protože na to nemáš co říct, a pokud nejsi hyena, pokud mezi tyto lidi nepatříš, tak by si mě měl naopak pochopit, a ne psát nenávistné povýšené a naprosto nelogické odpovědi, přečti si znova co tu píšu, já odsoudil nelidskost, a ty si mě za to napadl, a pak se přidala i ta druhá hyenka.