Jste pro trest smrti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
23.7.14 16:27
@páájaa2 píše:
no a tomu sakra průseru předejdeme, pokud trest smrti uplatňovat nebudeme.
Společnost ti život nedala, společnost ti ho ani nemá právo vzít.
Odrazující účinek trestu smrti je takřka nulový, takže za mě doživotí bez možnosti propuštění je dostatčný trest.

a nějaký úchylný prase má právo tě zamordovat nebo tvé dítě…
doživotí není žádný trest, mají se lépe, než většina z nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
23.7.14 16:32
@mary.27 píše:
a nějaký úchylný prase má právo tě zamordovat nebo tvé dítě…
doživotí není žádný trest, mají se lépe, než většina z nás…

úchylný prase zavřít.
Doživotí je trest velmi přísný a rozhodně si nemyslím, že se mají jako prase v žitě. A pokud mají, tak je to jenom naše chyba, že to dovolíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
23.7.14 16:43
@páájaa2 píše: úchylný prase zavřít.
Doživotí je trest velmi přísný a rozhodně si nemyslím, že se mají jako prase v žitě. A pokud mají, tak je to jenom naše chyba, že to dovolíme.

Moje chyba to není, kdyby bylo referendum hlasuji pro trest smrti…
Možná chyba je právě to, že se neptají většiny obyvatel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
23.7.14 16:58
@mary.27 píše:

Ale opětovné zavedení trestu smrti je absolutní sci-fi, i kdyby si ho přálo 80% obyvatel.

• Citovat
  • Upravit
18305
23.7.14 16:58
@mary.27 píše:

Hitler se taky ptal většiny obyvatel (už zmanipulovaných Goebbelsem): „Chcete totální válku?“ A ti mu ji nadšeně schválili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
23.7.14 17:04
@Jura007 píše:
Hitler se taky ptal většiny obyvatel (už zmanipulovaných Goebbelsem): „Chcete totální válku?“ A ti mu ji nadšeně schválili.

Ano, Tvoje úvaha zní docela logicky.

• Citovat
  • Upravit
1231
23.7.14 17:13
@Jura007 píše:

fajn, tak mám vymytý mozek nějakým diktátorem…sice nevím koho máte na mysli, ale jsem pro trest smrti…ve státě kde důchodci nemají co žrát, peníze jsou jen pro nenáviděnou menšinu(která je z větší části stejně v kriminále),postiženým se odebírají dávky…a já budu živit z daní nějaké prase…vzteky bych se překousla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.7.14 17:24

Ono by možná stálo za to zajímat se, jaké jsou okolnosti výkonu doživotního trestu odnětí svobody. Z jistého důvodu si nemyslím, že se Kajínek, Roubal a spol. mají jak prasata v žitě. Zajímejte se taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
23.7.14 17:27
@Jura007 píše:
Ono by možná stálo za to zajímat se, jaké jsou okolnosti výkonu doživotního trestu odnětí svobody. Z jistého důvodu si nemyslím, že se Kajínek, Roubal a spol. mají jak prasata v žitě. Zajímejte se taky.

omyl, znám všechny tyto kauzy, například, že si vydělávají rozhovory pro media a vydáváním svých blábolů…odebírám časopis Krimi, tam jsou zvěrstva, které se později odrážejí na státním rozpočtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
23.7.14 17:28
@mary.27 píše:
omyl, znám všechny tyto kauzy, například, že si vydělávají rozhovory pro media a vydáváním svých blábolů…odebírám časopis Krimi, tam jsou zvěrstva, které se později odrážejí na státním rozpočtu

např. Biedermann a jiná hovada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.7.14 17:32
@mary.27 píše:

Tak bude možná korektní zmínit, že doživotně odsouzeným (a extra těm, co se pokusili o útěk) se mnohem častěji provádějí razie v osobních věcech - třeba jim do posledního vlákna rozcupujou kosmetickou taštičku nebo vymačkají zubní pastu a krém na holení, jestli tam neschovávají potřeby k útěku… I když takhle to bylo před několika lety. Ale nepředpokládám, že by se to radikálně otočilo.
Prostě pod vlivem těchto opatření může člověk velice lehko ztratit i ten poslední virtuální pocit soukromí a může mu z toho začít regulérně hrabat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.14 17:38

A s tou lékařskou péčí to není tak valné, seděl rok můj brácha, jo jo, černá ovce, zkazil se mu tam zub, musel na čištění kanálků, dodnes říká a je to už pět let, že to bylo normální mučení sadistickým zubařem, který si to užíval. Zaživa, bez injekcí, na 10×krát, chceš? nehceš, tak si trp, zuby jim tam rvali jak na běžícím pásu bez jediné anestézie…zase to není luxusní domov pro seniory…čímž netvrdím, že je to špatně, dobře jim tak v těch kriminálech

• Citovat
  • Upravit
785
23.7.14 20:31

@Jura007 Rada ctu tve denicky i tve prispevky. Sdilim nazor, ze zrudy, ktere spachaji zlocin si humanitu nezaslouzi.Jsem ve state, kde trest smrti je.Pri referendu, platim dane v Cr bych dala svuj hlas proti trestu smrti. Psala jsem uz vcera.Vsak i ty tresty smrti stoji tady stat penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
23.7.14 22:17
@Jura007 píše:
Tak bude možná korektní zmínit, že doživotně odsouzeným (a extra těm, co se pokusili o útěk) se mnohem častěji provádějí razie v osobních věcech - třeba jim do posledního vlákna rozcupujou kosmetickou taštičku nebo vymačkají zubní pastu a krém na holení, jestli tam neschovávají potřeby k útěku… I když takhle to bylo před několika lety. Ale nepředpokládám, že by se to radikálně otočilo.
Prostě pod vlivem těchto opatření může člověk velice lehko ztratit i ten poslední virtuální pocit soukromí a může mu z toho začít regulérně hrabat…

Ale, všude je korupce…dokonce i ve fotbale, natož v base, jaktože mají mobily, jak to, že ten úchylný doktor Barták, plánoval z vězení několikanásobnou vraždu…vždyť je to výsměch všem, kteří jedou podle stanovených pravidel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.7.14 07:44

@mary.27 Každý vazebně stíhaný a každý odsouzený má právo mluvit s návštěvou (pokud je mu povolena) a se svým obhájcem. Co je na tom tak složitého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová