Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@simonka07 No jo, ale tak pak se nemůžeš divit, že je tolik recidivistů. Po chvíli se vrátí z lochu a jedou v tom znovu. Taky proto, že po tom je dost těžké si najít práci, bydlení, rodinu. Oni ani nechtějí, deziluze. Tak vezmou kudlu a jdou zas na lup, nebo se někam porvat. Jestli ti tohle připadá ok, tak jsi odvážná.
Ano určitě, nedokáži pochopit, když nějaký prase zavraždí třeba malé dítě ohavným způsobem, že ho ti rodiče třeba potkávají, navíc ho živí z daní, může posilovat, knihovnu má zdarma, žrádlo, kněze, vycházky…a za 20 let ho za slušné chování pustí…a co ty rodiče…
vrahy pověsit, zastřelit, nebo ať chcípne v kamenolomu…
@radúna chápu že jeho smrtí se nic nezmění, ani to nevrátí život obětí, ani to nezmírní bolest pozustalých..ale prostě když už umřel jeden at klidně umře další..přece si nebude žit jak král ve věžení, když ty o někoho přijdeš..beru to tak..život člověka ktarý mi zabije příbuzné je mi ukradený..at chcíp..umře.. ![]()
Chce to nějaké znamení. Useknutá ruka by se bohužel pletla s těmi, kdo o ni přišli nešťastnou nehodou. Tetování už má dneska taky víc lidí jako dekoraci než jako suvenýr z vězení. Ale bylo by fajn je na ulici poznat, aspoň pro to uplivnutí.
Vzpomínáte třeba na Aničku Janatkovou, když to prase vyslýchali, jak se k němu museli chovat slušně, koukněte se na to je to YOU tube…a když se na to má koukat její máma…vždyť je to proti přírodě…co s ním…stejně bude celý život zavřený, kdyby aspoň ta kastrace fungovala…
@smurfka píše:
@radúna chápu že jeho smrtí se nic nezmění, ani to nevrátí život obětí, ani to nezmírní bolest pozustalých..ale prostě když už umřel jeden at klidně umře další..přece si nebude žit jak král ve věžení, když ty o někoho přijdeš..beru to tak..život člověka ktarý mi zabije příbuzné je mi ukradený..at chcíp..umře..
Přesně. Kdyby mi někdo zabil dítě, půjdu ho rozšmělcovat sama. A klidně si půjdu na pár let sednout. Ještě se přiznám, takže budu mít polehčující okolnost. A jelikož už v té době budu psychicky tak zničená, snad mě osvobodí i psychiatr.
@mary.27 píše:
Vzpomínáte třeba na Aničku Janatkovou, když to prase vyslýchali, jak se k němu museli chovat slušně, koukněte se na to je to YOU tube…a když se na to má koukat její máma…vždyť je to proti přírodě…co s ním…stejně bude celý život zavřený, kdyby aspoň ta kastrace fungovala…
V přírodě by ho smečka odvrhla, možná rozsápala. Mělo by to tak fungovat i u lidí.
@Litta píše:
Přesně. Kdyby mi někdo zabil dítě, půjdu ho rozšmělcovat sama. A klidně si půjdu na pár let sednout. Ještě se přiznám, takže budu mít polehčující okolnost. A jelikož už v té době budu psychicky tak zničená, snad mě osvobodí i psychiatr.
to je fakt..dostaneš jen podmínku nebo pár let..
chlap říkal že by si najal nějaké s kuklou - vždy se to dá udělat tak aby nebyli svědci
![]()
Pedofily a masové vrahy bych sekala po kouskách, ano jsem pro. Humanita sem nepatří, dotyčný když vraždil taky nedal šanci oběti. hm (nemluvím o zabití nechtěné)
@smurfka píše:
to je fakt..dostaneš jen podmínku nebo pár let..
chlap říkal že by si najal nějaké s kuklou - vždy se to dá udělat tak aby nebyli svědci![]()
Jediné, co je špatné, by byl ten zápis, takže už bych si asi moc nenašla práci. Takže musím mít hlavně schopného muže, abychom si ochránili potomky.
Asi je to teda lepší udělat přes mafii no. Popřemýšlím o tom. ![]()
@pusina1 píše:
Pedofily a masové vrahy bych sekala po kouskách, ano jsem pro. Humanita sem nepatří, dotyčný když vraždil taky nedal šanci oběti. hm (nemluvím o zabití nechtěné)
Zabití nechtěné musí být strašné.
Představa, že třeba někoho povezu v autě a něco zaviním, nebo to do nás někdo napere a já špatně zareaguji, on nepřežije a já jo. Ježiši… ![]()
@Litta píše:
Zabití nechtěné musí být strašné.Představa, že třeba někoho povezu v autě a něco zaviním, nebo to do nás někdo napere a já špatně zareaguji, on nepřežije a já jo. Ježiši…
Můj tatínek, skvělý člověk,,,celoý život pracoval jako řidič a jednou mu motorista prnul na křižovatce zezadu do avie(kluk zemřel) můj táta je z toho špatnej celej život ![]()
Já jsem tedy pro a přísnější tresty pro jiné zločiny, kdyby to tady bylo jako ve vězení v Thajsku, šmejdi by si rozmysleli dělat nepravosti…jenže tady mají práva…hlavně aby neměli zkřivenej vlásek…je to hnus velebnosti…
@smurfka píše:
@radúna chápu že jeho smrtí se nic nezmění, ani to nevrátí život obětí, ani to nezmírní bolest pozustalých..ale prostě když už umřel jeden at klidně umře další..přece si nebude žit jak král ve věžení, když ty o někoho přijdeš..beru to tak..život člověka ktarý mi zabije příbuzné je mi ukradený..at chcíp..umře..
Smurfka, ale v tom případě klesáš na jeho úroveň.
Jasný, že v největším šoku a rozezlení by člověk zabil sám - oko za oko. Ale je důležité vychladnout. Ve finále by mstitel stejně trpěl, ne-li víc.
Proto si myslím, že trest smrti nic neřeší.
Má jen chvilkový pocit zadostiučinění. Nic víc. Co pak? Co to dá společnosti?
@pusina1 píše:
Můj tatínek, skvělý člověk,,,celoý život pracoval jako řidič a jednou mu motorista prnul na křižovatce zezadu do avie(kluk zemřel) můj táta je z toho špatnej celej život