Jste pro trest smrti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
22.7.14 12:44

@anickadomnik
Kocourkov, fakt. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.7.14 12:44

@Natálka26 ano ale i ti střízlivý lidé utečou protože si uvědomují že něco udělali i když jsou v šoku..tím pádem se neumysl stává umyslem, prostě podle zákona..

• Citovat
  • Upravit
8151
22.7.14 12:46
@BellinkaX píše:
@anickadomnik
Kocourkov, fakt. 8o

houby kocourkov, ale prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
22.7.14 12:48

Ano, jsem pro tento trest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
22.7.14 12:50
@Halibar píše:
Já jsem pro, ale ve většině případech je horší trest doživotí.

Ty asi nejspíš moc netušíš, jak se mají čeští vězni, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
22.7.14 12:51
@Natálka26 píše:
@BAZÁREK ANGIE

Opilý člověk si uvědomuje vlastní nebezpečnost? Aha.

@smurfka

Byl v šoku, kolikrát od nehody zdrhnou i naprosto střízliví lidé. Ale samozřejmě mohl utýct kvůli tomu aby ho nechytili a uvědomoval si, ale to nevím ani já ani ty.

Přesně tohle jsem čekala, že napíšeš a chtěla to editovat…ale nechala jsem to tak. Neuvědomuje, ale také to není neúmyslný trestný čin, alespoň by neměl být. Tak se jako ožeru, někoho zabiju a jsem z obliga - byla jsem namol - tudíž to nebylo úmyslné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
22.7.14 12:55

Nejsem pro trest smrti, nemyslim, ze by se spolecnost mela stavet do pozice vraha. Jak rikal Gandhi - oko za oko a svet bude slepy…
Jsem pro castejsi uplatneni dozivoti a zprisneni pobytu ve vezeni - jak uz tu nekdo psal - fyzicka prace a ne takovy veget jako ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
22.7.14 12:57

@radúna Nojo, ale ztrata svobody je kolikrat ten nejvetsi trest. I pres to, zese mas ve veznici jak prase v zite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
22.7.14 12:57
@zzuza píše:
Nejsem pro trest smrti, nemyslim, ze by se spolecnost mela stavet do pozice vraha. Jak rikal Gandhi - oko za oko a svet bude slepy…
Jsem pro castejsi uplatneni dozivoti a zprisneni pobytu ve vezeni - jak uz tu nekdo psal - fyzicka prace a ne takovy veget jako ted.
:palec:.
  • Citovat
  • Upravit
6836
22.7.14 13:07

Přitrvrdila bych v trestech a v kriminálu. Mají se tam dobře. Kdyby to tam vypadalo jako např. v Thajsku, dají si příště majzla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
22.7.14 13:08
@zzuza píše:
@radúna Nojo, ale ztrata svobody je kolikrat ten nejvetsi trest. I pres to, zese mas ve veznici jak prase v zite.

Asi jak pro koho.. Jak jinak si vysvětlit, že jsou tam lidi opakovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
22.7.14 13:09
@smurfka píše:
Jsem pro trest smrti a jsem pro to aby vězení bylo věžení a ne jen lepší plná penze..ale bohužel jsme společnost kde každý má své lidské a důstojné práva, takže se to nikdy nestane. :zed:

Vrahům bych klidně lidská práva upřela, bohužel to nejde :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.7.14 13:11
@Tereza1986 píše:
Vrahům bych klidně lidská práva upřela, bohužel to nejde :evil:

no právě.. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
22.7.14 13:15

Ano jsem hlavně pro vrahy a pedofily :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
22.7.14 13:16

@zzuza s tím souhlasím..

pro ostatní.. navíc si vezměte, kolik lidí už přišlo o život a nebyli vinni (př. USA), a jestli si myslíte, že toto může fungovat v našem „právním“ státě, tak si nejsem jistá, kolik toho k tématu víte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová